MissGraz, TSH se može povisiti uslijed trudnoće, ali najčešće tek kasnije, ne ovako rano…
Ja kad sam imala spontani TSH mi je bio oko 3, ne sjećam se točno ali tada sam bila uvjerena da je spontani došao zbog štitnjače… Sad mi je 2,5 što ne mislim da je neka velika razlika… Tako da bi ja rekla da je moj spontani bio uzrok tko zna čega, aja ne štitnjače, znam i žena s višim TSH koje su bez problema iznijele trudnoću. Da doktor misli da je alarmantno već bi ti signalizirao.
Mučnina! Super, neka je makar i na kratko 😜
Nego, jel vi pijete folnu? Na to sam skroz zaboravila
Rekao mi je gin da s obzirom da je sad TSH 6 da ne vjeruje da je to bilo prije trudnoce jer tesko da bih ostala trudna bez terapije sa tolikim TSH. E sad... nemam pojma. 🤷♀️ par puta sam kontrolirala te hormone prije, kad bi radila neke druge pretrage, uvijek su bili ok. Tako da i ja mislim da nisam imala problem s tim prije trudnoce, valjda bih imala neke simptome, evo ne znam. A da je prerano... to da, to i mene cudi i brine jedino. Tek sam 4+4. A ja ti pijem Almagea Prenatal - kombinacija folne i nekih vitamina. Dokt. mi to savjetovao dok ne dodjem na prvi pregled.
Pijem folnu, a utrogestan vaginalno (200 mg ujutro, 200 mg navečer) zbog prijašnjeg spontanog.
Cure kako ste danas? Ja imam neke vrtoglavice od jutra, jedva sam dijete otpratila u vrtić 😐
Popodne moram u ljekarnu po vitamine, baš ću probat te almagea, čine mi se ok...
Cure kako ste danas? Ja imam neke vrtoglavice od jutra, jedva sam dijete otpratila u vrtić 😐
Popodne moram u ljekarnu po vitamine, baš ću probat te almagea, čine mi se ok…
Ja sam danas okej, imam blage grceve dolje, pa onda svako malo trcim na wc gledam papir. Heh, valjda nisam jedina. 🙈 U principu svaki dan u neko doba dana osjetim te grceve, pa je to valjda normalno. I evo upravo sam se vratila sa nuklearne, ponovila vadjenje TSH i ostalih hormona za sutrasnji pregled. 🙏 Almagea su meni super, meni ih najprije predlozila prijateljica i onda kad sam pricala sa ginekologom na telefon pitala sam ga jesu okej i rekao je - super, odlicne, slobodno to pijte do pregleda, pa cemo vidit sto dalje. 🙂
Bok, cure.
Evo mojih novosti:
beta 1.7. 17 858
beta 3.7. 33 365
beta 6.7. 66 973
Jucer ujutro i navecer imala sam mucnine, ali nisam povracala. Preko dana nisam imala mucnine. I kratko traju nekih 10ak minuta pa me prodje. Jutros samo nekako mutno u zeludcu, al ne tako muka
Ja pijem Solgar Folat. Danas zovem doktoricu da cujem sto ce mi reci i molim se za najbolje
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Bok, cure.
Evo mojih novosti:
beta 1.7. 17 858
beta 3.7. 33 365
beta 6.7. 66 973
Jucer ujutro i navecer imala sam mucnine, ali nisam povracala. Preko dana nisam imala mucnine. I kratko traju nekih 10ak minuta pa me prodje. Jutros samo nekako mutno u zeludcu, al ne tako muka
Ja pijem Solgar Folat. Danas zovem doktoricu da cujem sto ce mi reci i molim se za najbolje
MalaMarelica Beta je odlicna!!! Bas mi je drago zbog tebe!!
Hvala, cure, naravno, sve javim. I samo da kazem da i ja svako malo imam osjecaj da cu dobiti i idem gledati na wc. Ocito nam je svima to zajednicko, valjda je onda i normalno
Ej, hvala ti!
Zvala sam doktoricu, kaze da je dobro, da dodjem u srijedu ujutro na pregled i vadim tad i krv i urin. Nova napetoooost!
Sortiraj odgovore
Najstariji