Bok cure. Da javim rezultate prvog pregleda. Nista nije vidio. Potpuno prazna slika, al poslao me vadi bhcg samo jer sam rekla da je test bio pozitivan. Ne znam možda sam ja uranila na pregled iskreno ne ne znam. Nadam se da nije biokemijska nego da sam samo prerano došla na ultrazbuk o da je ovulacija kasnije bila.
Monn zao mi je nadam se da si imala jako kasnu ovulaciju i da se zato nista ne vidi
Koliko su ti ciklusi inače? Ovulaciju ne pratis?
Kad ces vadit betu?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka88 - nemas pojma koliko mi je zao sto sve ovo citam 😥 uzasnoo. Ne mogu naci rijeci kojim bi opisala koliko sam uzasnuta, pogotovo jer se znamo jos sa prijasnje tebe Tko planira i radi na bebi. Tako mi je zao i ne daj Boze nikome nikada. Nadam se da se drzis nekako i ne daj se, mozes ti to prebroditi 💪💪 tu smo svi za tebe. Ja osobno ne znam kako bih ti pomogla jer hvala Bogu dragom nisam imala, a nadam se da i necu takvih situacija, ali znaj da sam uz tebe kako god se ti osjecala 😥
Nea 💗
Sanjarka88 u potpunosti suosjecam. Naime pisala sam jucer i neki dan prije. Od kad sam jucer bila na pregledu na kojem se jos isto ne vidi plod zabunom sam popila 2 tablete folacina. Ja jucer cijeli dan i danas imam takav proljev da doslovno spavam i odlazim na wc. Sto god stavim u usta ode. I naravno da sad opet citam svasta.. Ne znam ne mogu sve me ubija u ova 2 dana. Tjesim se da ne reakcija na tablete
01.02.2019.kiret. Missed ab
22.8.+💜
Bok cure. Da javim rezultate prvog pregleda. Nista nije vidio. Potpuno prazna slika, al poslao me vadi bhcg samo jer sam rekla da je test bio pozitivan. Ne znam možda sam ja uranila na pregled iskreno ne ne znam. Nadam se da nije biokemijska nego da sam samo prerano došla na ultrazbuk o da je ovulacija kasnije bila.
Ja sam bila jucer. Takoder kao 6+0 ali po ovulaciji mislim da nije ni puna 4 tj. Meni se vidi zumanjcana okolo ali se ne vidi plod. Narucena sam 10.9 natrag. Ako ni tad nece vidit idem jos kod privatnika nekamo pa da vidimo. Uz to me oprao proljev i moram strogo mirovat vise nisam na poslu...
01.02.2019.kiret. Missed ab
22.8.+💜
Moji rezultati bete niski, 5.73. Spadam pod treci gest. Tjedan. Test i dalje pozitivan, po tom se čini da sam imala kasnu ovulaciju. Sto misliti sad?
04.09.2011. 👫
29.06.2019. 💒
PCOS - Gyinositol
28.8.2020. ➕ Biokemijska trudnoća ☹️
05/021 spermiogram ✅ normozoospermia
17.05.2021. UZV 🔜🔎
Moji rezultati bete niski, 5.73. Spadam pod treci gest. Tjedan. Test i dalje pozitivan, po tom se čini da sam imala kasnu ovulaciju. Sto misliti sad?
Prije koliko dana si ugledala plus?
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Meni je dva dana nakon plusa bila 424 😐
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Nazalost bojim se da je biokemijska 😔
Ta vrijednost je na granici i trebala bi biti takva prvi dan implantacije vec, na dan ocekivane m preko 100
Znam da je tesko. Al kad je vec moralo tako biti bolje to nego vanmatericna
Drzi se 😔 tu smo! ❤️
Ja sam bila jucer. Takoder kao 6+0 ali po ovulaciji mislim da nije ni puna 4 tj. Meni se vidi zumanjcana okolo ali se ne vidi plod. Narucena sam 10.9 natrag. Ako ni tad nece vidit idem jos kod privatnika nekamo pa da vidimo. Uz to me oprao proljev i moram strogo mirovat vise nisam na poslu…
Ako se vide gestacijska i zumanjcana to je super znam, bit ce to super! ❤️
Proljev mozda imas od stresa
Super znak *
Sortiraj odgovore
Najstariji