Sanjarka ja sam imala spontani baš u 6 tt.
Počelo je smeđarenjem vrlo rano, ali je mene doktor filao duphastonima i zato se sve oteglo. Tj plod se prestao razvijati i ranije a tijelo ga je držalo do 6+nešto… Skužila sam sama kad je bio kraj, imala sam prave menga bolove i crvena krv. Skužila sam i kad je izašlo što je trebalo izaći, tako da nisam išla nakon toga ni vaditi betu iako mi je doktor savjetovao da provjerim da budem sigurna da je sve izašlo…
Pitaj ako te još što zanima…
Zato je meni rekao da mi ne zeli davat duphastone
Jel bilo strasno bolno i obilato ili onako kao jača menga?
Cudno mi je da te nije poslao da izvadis betu jer ako je beta ok, ima razloga da ukljuci progesteron. Tako je moja dr radila kod biohemijskih svaki put. Jesi li planirala vaditi betu na svoju ruku?
Rekao je da nema smisla vadit betu da nju sad proizvodi posteljica i da ona moze uredno proozvodit betu i bez ploda i da to nista ne znaci
Da je uzv broj jedan u dijagnostici
🤷♀️
Iskreno. Jedva cekam da samo sve zavrsi
Da se oporavim fizički i krenem dalje
Hmmm... pa posteljica nije formirana u 6 tj.
Ne znam, meni je beta uvijek bila jako niska kada bi trudnoca vec propala. Kod spontanog je na dan krvarenja bila 66, u biohemijskoj 2 dana prije krvarenja bila je 20. To je bio znak da zuto tijelo vec propada. Jer do 12 tj.dok posteljica ne preuzme funkciju, betu luci zuto tijelo i na taj nacin odrzava trudnocu...

Not that fensi, ekšli..
Počelo je smeđarenjem vrlo rano, ali je mene doktor filao duphastonima i zato se sve oteglo. Tj plod se prestao razvijati i ranije a tijelo ga je držalo do 6+nešto… Skužila sam sama kad je bio kraj, imala sam prave menga bolove i crvena krv. Skužila sam i kad je izašlo što je trebalo izaći, tako da nisam išla nakon toga ni vaditi betu iako mi je doktor savjetovao da provjerim da budem sigurna da je sve izašlo…
Cudno mi je da te nije poslao da izvadis betu jer ako je beta ok, ima razloga da ukljuci progesteron. Tako je moja dr radila kod biohemijskih svaki put. Jesi li planirala vaditi betu na svoju ruku?
Rekao je da nema smisla vadit betu da nju sad proizvodi posteljica i da ona moze uredno proozvodit betu i bez ploda i da to nista ne znaci
🤷♀️
Hmmm… pa posteljica nije formirana u 6 tj.
Ne znam, meni je beta uvijek bila jako niska kada bi trudnoca vec propala. Kod spontanog je na dan krvarenja bila 66, u biohemijskoj 2 dana prije krvarenja bila je 20. To je bio znak da zuto tijelo vec propada. Jer do 12 tj.dok posteljica ne preuzme funkciju, betu luci zuto tijelo i na taj nacin odrzava trudnocu…
A mozda ga nisam dobro shvatila za posteljicu ili nisam dobro zapamtila
Ugl. Zaista ne dovodim njegovu strucnost u pitanje jer slovi za jednog od najboljih,bar u Splitu
Zuto tijelo mi nije spominjao, na nalazu pise da se nalazi u desnom ovariju

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Eto rekao mi da mi nece davat terapiju jer nema smisla.... Valjda zna sta govori 😔
Na nalazu mi vec pise da je u pitanju zadrzani pobacaj 😔

🤷♀️
Hmmm… pa posteljica nije formirana u 6 tj.
Ne znam, meni je beta uvijek bila jako niska kada bi trudnoca vec propala. Kod spontanog je na dan krvarenja bila 66, u biohemijskoj 2 dana prije krvarenja bila je 20. To je bio znak da zuto tijelo vec propada. Jer do 12 tj.dok posteljica ne preuzme funkciju, betu luci zuto tijelo i na taj nacin odrzava trudnocu…
A mozda ga nisam dobro shvatila za posteljicu ili nisam dobro zapamtila
Ugl. Zaista ne dovodim njegovu strucnost u pitanje jer slovi za jednog od najboljih,bar u Splitu
Zuto tijelo mi nije spominjao, na nalazu pise da se nalazi u desnom ovariju
Vjerovatno nisi shvatila doktora, a i ja sam pogrijesila u kucanju, zuto tijelo proizvodi progesteron ne betu, al da bi ono funkcionisalo mora postojati dovoljna kolicina bete koja mu salje signal da postoji trudnoca.
Kod mene je neki problem bas sa lucenjem progesterona od strane zutog tijela pa sam dosta ispitivala dr o tome.
Nista, ako to bude to zaista, sretno ubuduce i da sto prije ostvaris urednu trudnocu.
❤

Not that fensi, ekšli..
Cure samo vi pišite,ja sa strane zapisujem sve o kolicima. Muž hoće da kupimo rabljena a to ako nađemo neka dobra koštat će ko nova. Istina rano je uopće veselit se kolicima ali ne želim ovu trudnoću provesti u strahu kao prošlu koja nije uspjela.
Ti si vec imala spontani? U kojem tjednu?
Sorry cure ako sam sad unila crnjak na temu
Al nemam ovakvog iskustva pa trazim bilo koju info a ne Googla mi se
Jesam draga moja,već sam to prošla. Isto ovako rano,bio je možda početak šestog tjedna. Par dana nakon pozitivnog testa je počela neka bol dolje i kad sam otišla na WC vidila sam krv koja je baš bila kao menga. Sama sam se očistila. I nakon toga mi je gin rekla da mogu već idući ciklus pokušat. Otada smo pokušavali par mjeseci ali nije išlo. Zadnji ciklus sam pratila O s CB trakicama i uspjelo je. Sad sam sretna da je uspjelo ali naravno prati me strah da ne završi ko zadnji put
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Cure hvala, sad mi je lakse kad se i vama to desava. Da ja isto budem sva nervozna i uzbuđena i svakakva kad dođem kod gin i srce mi lupa sto na sat i tad uvijek imam dobar tlak. Znači stvarno.može biti da mi je inače niži i kad dođem tako sva isprepadana mi je normalan. Bas cu ga probat izmjerit sljedeci put kad mi se bude vrtilo.

Dobro u mene je beta bila niska odmah iako se pravilno uduplala.
Doduse dr je rekao da je beta 78 uredna za dan ocekivane m, ali s obzirom da znam da ako 7dana prije m imam pozitivan test beta mora biti veca od tog broja i to me prati od pocetak ta zla slutnja.
Puno sam procitala o tome. I sanse za uspjesnu t s takvom betom na 15dpo su ispod 25%. Nazalost Isla sam u ovih 75%.
Jednostavno ne znam gdje je pošlo krivo Al pošlo je 😔
Hvala ti ❤️

Cure samo vi pišite,ja sa strane zapisujem sve o kolicima. Muž hoće da kupimo rabljena a to ako nađemo neka dobra koštat će ko nova. Istina rano je uopće veselit se kolicima ali ne želim ovu trudnoću provesti u strahu kao prošlu koja nije uspjela.
Ti si vec imala spontani? U kojem tjednu?
Sorry cure ako sam sad unila crnjak na temu
Al nemam ovakvog iskustva pa trazim bilo koju info a ne Googla mi se
Jesam draga moja,već sam to prošla. Isto ovako rano,bio je možda početak šestog tjedna. Par dana nakon pozitivnog testa je počela neka bol dolje i kad sam otišla na WC vidila sam krv koja je baš bila kao menga. Sama sam se očistila. I nakon toga mi je gin rekla da mogu već idući ciklus pokušat. Otada smo pokušavali par mjeseci ali nije išlo. Zadnji ciklus sam pratila O s CB trakicama i uspjelo je. Sad sam sretna da je uspjelo ali naravno prati me strah da ne završi ko zadnji put
Apsolutno nema razloga da ova t zavrsi kao prethodna
Zato pomazi svoju bušu i uzivaj u t ❤️
Lose misli guraj od sebe koliko god mozes 🤗

Dobro u mene je beta bila niska odmah iako se pravilno uduplala.
Doduse dr je rekao da je beta 78 uredna za dan ocekivane m, ali s obzirom da znam da ako 7dana prije m imam pozitivan test beta mora biti veca od tog broja i to me prati od pocetak ta zla slutnja.
Puno sam procitala o tome. I sanse za uspjesnu t s takvom betom na 15dpo su ispod 25%. Nazalost Isla sam u ovih 75%.
Jednostavno ne znam gdje je pošlo krivo Al pošlo je 😔
Hvala ti ❤️
Ma sve je to relativno izgleda i nema bas i nekog univerzalnog pravila...
Meni je dr ukljucila utrogestan kod posljednje biokemijske kad mi je na dan ocekivane beta bila 20, znala sam odmah da nece uspjeti, i nije. Nakon 3-4 dana spala je na 8.
A isto tako u prvom ciklusu, kad se desio spontani, beta je na prvi dan kasnjenja (29dc) bila 110, nakon 2 dana 288 i meni je izgledala savrseno, da bi nakon sto sam prokrvarila dr prokomentarisala nesto u stilu "ma da, prva beta (110) ti je svakako bila niska" i to me bas iznenadilo.
U ovoj, nadam se uspjesnoj, trudnoci beta je na dan ocekivane (28dc) bila oko 200 pa sam od starta bila optimisticnija glede toga..

Not that fensi, ekšli..
Sanjarko, bas mi je zao 😔 zelim ti da se sto prije oporavis, kako emocionalno tako i fizicki🙏zelim ti sve najbolje🤞 ovo nam je svima mislim samo podsjetnik kako trebamo svaki dan slaviti i cijeniti, ovo svaku od nas moze zadesiti, sacuvao nas dragi Bog sve - nase bebice i nas 🙏 ja sam danas kod majke na selu, druzim se sa bratovom curom i veselim se na filanu papriku 😅 inace i mene veseli sto dolazi hladnije vrijeme, spavam ko' top zadnja 3 dana, na trbuhu zasad,umotana u dekicu. Nocas sam se po prvi put ustala ba odem piskit. U polusnu, opet odpuzala u krevet i zaspala do jutra 😋 osijecam se dobro, imam laganu jutarnju mucninu, dojke me ujutro i navecer jako bole, ali dok je sve to normalno, ne bunim se. Sve je u redu. Nekako kao da osijecam da je moja nasa dobro i da joj je lijepo unutra. Molim da tako i ostane🙏
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji