Meni je dva dana nakon plusa bila 424 😐

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Moji rezultati bete niski, 5.73. Spadam pod treci gest. Tjedan. Test i dalje pozitivan, po tom se čini da sam imala kasnu ovulaciju. Sto misliti sad?
Nazalost bojim se da je biokemijska 😔
Ta vrijednost je na granici i trebala bi biti takva prvi dan implantacije vec, na dan ocekivane m preko 100
Znam da je tesko. Al kad je vec moralo tako biti bolje to nego vanmatericna
Drzi se 😔 tu smo! ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bok cure. Da javim rezultate prvog pregleda. Nista nije vidio. Potpuno prazna slika, al poslao me vadi bhcg samo jer sam rekla da je test bio pozitivan. Ne znam možda sam ja uranila na pregled iskreno ne ne znam. Nadam se da nije biokemijska nego da sam samo prerano došla na ultrazbuk o da je ovulacija kasnije bila.
Ja sam bila jucer. Takoder kao 6+0 ali po ovulaciji mislim da nije ni puna 4 tj. Meni se vidi zumanjcana okolo ali se ne vidi plod. Narucena sam 10.9 natrag. Ako ni tad nece vidit idem jos kod privatnika nekamo pa da vidimo. Uz to me oprao proljev i moram strogo mirovat vise nisam na poslu…
Ako se vide gestacijska i zumanjcana to je super znam, bit ce to super! ❤️
Proljev mozda imas od stresa

Super znak *

Moji rezultati bete niski, 5.73. Spadam pod treci gest. Tjedan. Test i dalje pozitivan, po tom se čini da sam imala kasnu ovulaciju. Sto misliti sad?
Kako pod treci tjedan, to je nazalost prenisko osim ako u lab nisu neke druge ref. vrijednosti za betu. Sta pise u nalazu pod referentnim vrijednostima, jel od 0 do 5 negativno ko i u vecini lab?

Not that fensi, ekšli..
Ja bih radila ponovo tu betu iskreno. Ne moze test detektovati tako malu vrijednost nikako, cim test pokazuje mora beta biti veca...

👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Kako pod treci tjedan, to je nazalost prenisko osim ako u lab nisu neke druge ref. vrijednosti za betu. Sta pise u nalazu pod referentnim vrijednostima, jel od 0 do 5 negativno ko i u vecini lab?
Treci tjedan se smatra 3. tjednom od zadnje menstruacije
Odnosno zapravo prvi tjedan od ovulacije
Zato 5 ide pod ok rezultat

Ja bih radila ponovo tu betu iskreno. Ne moze test detektovati tako malu vrijednost nikako, cim test pokazuje mora beta biti veca…
Bas sam je mislila pitat koji test je radila da je uspio ocitat takvu vrijednost bete
Ali moguce je. Testovi 10ml mogu i manju vrijednost ocitat

Ako je ginica rekla gestacijski tjedan, odnosno gestacijska starost , onda je 3 tjedan od oplodnje....

👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Ja bih radila ponovo tu betu iskreno. Ne moze test detektovati tako malu vrijednost nikako, cim test pokazuje mora beta biti veca…
Bas sam je mislila pitat koji test je radila da je uspio ocitat takvu vrijednost bete
Ali moguce je. Testovi 10ml mogu i manju vrijednost ocitat
Opet ne bi mogao ocitati. Ako je beta 5 iz krvi, onda je iz urina jos manja....

👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji