Moji rezultati bete niski, 5.73. Spadam pod treci gest. Tjedan. Test i dalje pozitivan, po tom se čini da sam imala kasnu ovulaciju. Sto misliti sad?
Mozes nam stavit sliku testa?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sad sam se bas vratila unazad i moram priznat da unosim zabunu 😂😂😂, ja sam je pomijesala s nekim 😂
bila je na prvom pregledu i ne vidi se jos nista. Ajd cuvam fige da bude ok na kraju 🤞
Not that fensi, ekšli..
Sayura dobro došla, nadam se da ćeš nam se priključiti nakon pozitivnog pregleda ☺️ da, ja te čitam i gledam od kud sad ova, jesam nešto preskočila 😅
Curama koje su u neizvjesnosti želim puno sreće i strpljenja 😇 uz vas smo
Moji rezultati bete niski, 5.73. Spadam pod treci gest. Tjedan. Test i dalje pozitivan, po tom se čini da sam imala kasnu ovulaciju. Sto misliti sad?9
Naravno, evo:) https://ibb.co/dr7R1dN
04.09.2011. 👫
29.06.2019. 💒
PCOS - Gyinositol
28.8.2020. ➕ Biokemijska trudnoća ☹️
05/021 spermiogram ✅ normozoospermia
17.05.2021. UZV 🔜🔎
Cure danas sam vadila nalaze za krvnu grupu i konbinirani test, bit ce gotovo u ponedeljak . Dali neka od vas zna po dimenzijama koje napisu na kartonu dali je sve uredu s bebom , totalno cu poludjet do ponedeljka
Moji rezultati bete niski, 5.73. Spadam pod treci gest. Tjedan. Test i dalje pozitivan, po tom se čini da sam imala kasnu ovulaciju. Sto misliti sad?9
Naravno, evo:)https://ibb.co/dr7R1dN
Idem u subotu, vadit betu opet, ali nemam prevelika očekivanja. Moj ginekolog je privatnik, tako da sumnjam da je pogriješio. Ali vidjet ćemo.
04.09.2011. 👫
29.06.2019. 💒
PCOS - Gyinositol
28.8.2020. ➕ Biokemijska trudnoća ☹️
05/021 spermiogram ✅ normozoospermia
17.05.2021. UZV 🔜🔎
Joj cure držim vam fige da sve bude dobro, bas mi je zao sto se to događa.
Nemojte mi se smijati ali ja inače kao da sam pala s marsa ja vam uopce nisam isla za tim i uopce nisam imala pojma koliko je u biti tih spontanih i koliko cura se bori da ostanu trudne, to sam tek sad skužila od kad sam tu na forumu u ovoj grupi, bas uopce nisam znala da ima toga toliko puno, baš mi je jako žao što se to događa, u biti ja vam vec oko 13 godina možda pijem kontracepciju i svaki put kad sam htjela ostat trudna sam prestala pit tablete i odmah ostala trudna. Tako da sam stvarno zahvalna što je to tako i što nisam imala problema, dok nisam ovo vidjela čovjek stvarno nezna koliko je sretan i koliko se netko muči da bi to postigao. Baš mi je bed a kad u biti pogledaš to je baš prirodan proces na kojeg ne možeš utjecat tako da uopće neznam zašto se to događa.
Stvarno vam želim svu sreću i da bude sve dobro.
@bajoooooo jesu li stigli rezultati testa???🥰
Ma nisu jos prošli cetvrtak radila. Nepitaj polako nervozna. Al pozitivna skroz. Rekli su 7-10 stizu rezultati 🥰🦳
Sortiraj odgovore
Najstariji