Sanjarka ja sam imala spontani baš u 6 tt.
Počelo je smeđarenjem vrlo rano, ali je mene doktor filao duphastonima i zato se sve oteglo. Tj plod se prestao razvijati i ranije a tijelo ga je držalo do 6+nešto… Skužila sam sama kad je bio kraj, imala sam prave menga bolove i crvena krv. Skužila sam i kad je izašlo što je trebalo izaći, tako da nisam išla nakon toga ni vaditi betu iako mi je doktor savjetovao da provjerim da budem sigurna da je sve izašlo…
Pitaj ako te još što zanima…
Zato je meni rekao da mi ne zeli davat duphastone
Jel bilo strasno bolno i obilato ili onako kao jača menga?
Sanjarka88, uzasno mi je zao. Bas kako su rekle cure, unosis vedrinu u ovu temu i bit ce mi zao ako nas napustis. Vjerujem da te sada strah, ali kako je netko rekao mozda je bolje da se desi ovako rano. Ja sam imala spontani koji su otkrili u 6 tj, a prokrvarila tek u 7 tj i sama sam se ocistila. Bolilo je taj prvi dan kao jaka al bas jaka menga. Imaj nesto protiv bolova da uzmes, meni su na hitnoj dali ketonal pa sam nastavila s njim. Drzi se, i nemoj gubit nadu ❤️
Jao cure, ja sam od jucer nekako napunjena negativnim mislima, jer sam jucer slucajno usla tamo u grupu pobacaji, i kada sam bila ubijedjena da je nakon 12 tjedna rizik dosta manji, vidjeh kako je cura izgubila bebu u 18 tjednu, gdje su zapoceli trudovi, i to sve zbog nastalih infekcija i bakterija. Tako da me to bas rastuzilo, i jos danas vidjeh ovu vijest od Sanjarka88. Nekako dok nisi u svemu ovome manje si svjestan i rizika i svega, a vec kad krenes pratiti i dijeliti iskustva, vidis zapravo kroz sta se sve moze proci. Nadam se da cemo mi imati srece, i da cemo sve ovo prozivjeti uz sto manje problema i stresa. :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
E cire to su ta kolica za koje sam rekla da su ko kapsula Mima xari koje sam ja htjela i onda mi frendica koja radi u ducanu s kolicima rekla da nikako jer je sportski dio ful mali u biti je malo veci od jaja i morat cete kupit onda kisobran kolica za poslje jer dijete ne stane u taj sportski dio. Eto čisto koju info ja imam. A ja sam imala kolica NeoNato za cure ali sam ih poklonila i bila su mi dobra samo sto su malo teška za sklapanje i stavljanje u auto.
Sada dok su cure pisale o njima, nasla sam ih na google da vidim cijenu.. Jaoo, skupa su ko sam djavo, a mislim fino izgledaju, to ne mogu poreci
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Sanjarka, ja sam bila dosta tužna kad se to desilo, i taj vikend smo morali na put, tako da sam ja preventivno popila dva brufena kroz dan kad bi osjetila i najmanju bol tako da tu jaku bol nisam osjetila. Mislim da sam dva dana osjetila bol poslije ne... Dobro mi je došlo i da smo bili na tom putu jer smo bili okruženi ljudima i nekako me to smirivalo... Pola godine kasnije sam ponovno ostala trudna i sve je bilo super! Mogla sam i prije ali nije bio trenutak zbog nekih drugih stvari...
Jao cure, ja sam od jucer nekako napunjena negativnim mislima, jer sam jucer slucajno usla tamo u grupu pobacaji, i kada sam bila ubijedjena da je nakon 12 tjedna rizik dosta ma
Nemoj to ni čitat samo se bespotrebno opterećuješ, realno gledajući u svakom tjednu se nešto može desit ako ćeš crno gledat. Svaki tjedan nosi svoje. Treba uživat dan po dan i mislit pozitivno tj trudna sam sve je super i rodit cu tad i tad i bok, ovako ćeš samo sebe izludit, meni sad dvije frendice rodile u 27 tjednu ( bebe su dobro i u inkubatorima su ali je sve ok za sad) a obe imale savrsene školske trudnoće kao i dobre nifty testove i sve ostale nalaze tako da nemamo se sta s tim opterecivat nego dan po dan i bit sretan da je sve ok. Bolje nemoj to čitat jer svaki tjedan se nekom nešto moglo desit. Uživaj u trudnoći koliko možeš i opusti se 🤗🤗
Jao cure, ja sam od jucer nekako napunjena negativnim mislima, jer sam jucer slucajno usla tamo u grupu pobacaji, i kada sam bila ubijedjena da je nakon 12 tjedna rizik dosta ma
Nemoj to ni čitat samo se bespotrebno opterećuješ, realno gledajući u svakom tjednu se nešto može desit ako ćeš crno gledat. Svaki tjedan nosi svoje. Treba uživat dan po dan i mislit pozitivno tj trudna sam sve je super i rodit cu tad i tad i bok, ovako ćeš samo sebe izludit, meni sad dvije frendice rodile u 27 tjednu ( bebe su dobro i u inkubatorima su ali je sve ok za sad) a obe imale savrsene školske trudnoće kao i dobre nifty testove i sve ostale nalaze tako da nemamo se sta s tim opterecivat nego dan po dan i bit sretan da je sve ok. Bolje nemoj to čitat jer svaki tjedan se nekom nešto moglo desit. Uživaj u trudnoći koliko možeš i opusti se 🤗🤗
U pravu si EmEn9, ali kao da nas vrag neki tjera na te crne misli. Moram bjezati od njih maximalno. Definitivno :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Bok cure, što se tiče kolica, ja sam na prvu zadovoljna. Jest da nisu prejeftina, ali kakvih ima po cijeni nisu nmi bila baš toliko preskuopa, sad na popustu 3u 1 nova, 4500kn. Ali kažem nedostatak je što ne nude apsolutno ni torbu ni navlaku za kišu,ni mrežu za komarce. Dok to sve čini mi se Bebetto, model npr Luca se meni svidio, nudi u cijeni. Ali ponavljam, jaje bebetto me nije oduševilo. Pišem to samo zbog tog jer mi je prva beba zaležala glavicu u lošem jajetu. Ne bih to opet da se desi. I kako sam rekla, vjerujem da je dosta prerano za kupnju kolica i da svaki tjedan nosi svoje i dobro i ne daj bože loše, ali odlučila sam da bude kako mora biti i nadam se najboljem scenariju i kupila ih eto. Popust je inače do 22.9. U baby centru. Magic baby sad ima neki popust na autosjedalice 15 posto ako sam dobro vidla što isto nije loše za pogledati. Ali ima vremena, bit će još akcija. Jedino mi u west gateu rekli da neće biti onog velikog sajma za mame i bebe zbog korone... Baš šteta za to.
Ja sam također odlazila na razne teme po internetu i svašta pročitala da još više nisam mogla zaspati tako da bolje se kloniti pretjeranog čitanja. A sad ovo što se dogode i ružne stvari, realno treba imati na umu da je sve to dio života i ne odustajati nego se boriti za dalje. Puno sreće svima nam želim🤗 ako saznam još nešto korisno ili za neke akcije, pišem vam!
Ići ću ja sad kad počne škola isto malo uživo pogledati ta sva kolica koja se nude, čisto da vidim ša ima i šta se nudi, ja sam mislila tamo negdje poslje nove godine ići to kupovati.
Cure da vas pitam možda netko od vas ima isti problem pa ako znate možda rješenje, to mi se događalo i prije trudnoće a i sad, kad trebam stajat malo vremena npr nasjeckat povrce za kuhanje ili peglati ili slično odjednom mi počne biti mučno i vrtit mi se kao da ću se svaki čas srušit i moram onda ići leć na par minuta i onda kad se dignem opet ista stvar. To mi se zna dogoditi i noću kad se naglo dignem iz kreveta. I sad pitanje dali vi možda znate zbog čega se to dešava i dali znate možda koji vitamin fali u organizmu kad se to događa da znam možda bi trebala nešto uzimat a neznam što? Uglavnom i prije trudnoće i sad u trudnoći svi nalazi krvi su mi u redu.
Ići ću ja sad kad počne škola isto malo uživo pogledati ta sva kolica koja se nude, čisto da vidim ša ima i šta se nudi, ja sam mislila tamo negdje poslje nove godine ići to kupovati.
Cure da vas pitam možda netko od vas ima isti problem pa ako znate možda rješenje, to mi se događalo i prije trudnoće a i sad, kad trebam stajat malo vremena npr nasjeckat povrce za kuhanje ili peglati ili slično odjednom mi počne biti mučno i vrtit mi se kao da ću se svaki čas srušit i moram onda ići leć na par minuta i onda kad se dignem opet ista stvar. To mi se zna dogoditi i noću kad se naglo dignem iz kreveta. I sad pitanje dali vi možda znate zbog čega se to dešava i dali znate možda koji vitamin fali u organizmu kad se to događa da znam možda bi trebala nešto uzimat a neznam što? Uglavnom i prije trudnoće i sad u trudnoći svi nalazi krvi su mi u redu.
Mjeris li tlak?
Sortiraj odgovore
Najstariji