Hvala vam cure, stvarno ste divne ❤️
Sta se smeđarenja tice, pojacalo se se i sad je vise crno nego smeđe sa nekim kao mikro ugruscima
Nema jos crvene krvi ni bolova
Zaista se nadam da ce se samo ocistit 🙏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure samo vi pišite,ja sa strane zapisujem sve o kolicima. Muž hoće da kupimo rabljena a to ako nađemo neka dobra koštat će ko nova. Istina rano je uopće veselit se kolicima ali ne želim ovu trudnoću provesti u strahu kao prošlu koja nije uspjela.
Ti si vec imala spontani? U kojem tjednu?
Sorry cure ako sam sad unila crnjak na temu
Al nemam ovakvog iskustva pa trazim bilo koju info a ne Googla mi se
I da, Sanjarka, ne razumijem kako je plod od 2 mm mal za 6 tjedana? Ja kad sam bila 5+6, bio je 2,4 i bilo je sve u redu
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
I da, Sanjarka, ne razumijem kako je plod od 2 mm mal za 6 tjedana? Ja kad sam bila 5+6, bio je 2,4 i bilo je sve u redu
Nije problem u plodu
Nego gestacijskoj. Ona je samo 13mm a to odgovara za 4/5tt
Sanjarka ja sam imala spontani baš u 6 tt.
Počelo je smeđarenjem vrlo rano, ali je mene doktor filao duphastonima i zato se sve oteglo. Tj plod se prestao razvijati i ranije a tijelo ga je držalo do 6+nešto... Skužila sam sama kad je bio kraj, imala sam prave menga bolove i crvena krv. Skužila sam i kad je izašlo što je trebalo izaći, tako da nisam išla nakon toga ni vaditi betu iako mi je doktor savjetovao da provjerim da budem sigurna da je sve izašlo...
Pitaj ako te još što zanima...
E cire to su ta kolica za koje sam rekla da su ko kapsula Mima xari koje sam ja htjela i onda mi frendica koja radi u ducanu s kolicima rekla da nikako jer je sportski dio ful mali u biti je malo veci od jaja i morat cete kupit onda kisobran kolica za poslje jer dijete ne stane u taj sportski dio. Eto čisto koju info ja imam. A ja sam imala kolica NeoNato za cure ali sam ih poklonila i bila su mi dobra samo sto su malo teška za sklapanje i stavljanje u auto.
Nije problem u plodu
Nego gestacijskoj. Ona je samo 13mm a to odgovara za 4/5tt
Razumijem....
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sanjarka ja sam imala spontani baš u 6 tt.
Počelo je smeđarenjem vrlo rano, ali je mene doktor filao duphastonima i zato se sve oteglo. Tj plod se prestao razvijati i ranije a tijelo ga je držalo do 6+nešto… Skužila sam sama kad je bio kraj, imala sam prave menga bolove i crvena krv. Skužila sam i kad je izašlo što je trebalo izaći, tako da nisam išla nakon toga ni vaditi betu iako mi je doktor savjetovao da provjerim da budem sigurna da je sve izašlo…
Pitaj ako te još što zanima…
Zato je meni rekao da mi ne zeli davat duphastone
Jel bilo strasno bolno i obilato ili onako kao jača menga?
Sanjarka88 bas mi je zao 😔 ali kao sto su cure rekle ne gubi nadu jos, ja se ipak nadam da ce biti sve ok, drzi se ❤
I ne, ne unosis crnjak, nazalost takve stvari se događaju i sve smo svjesne toga, tu smo za tebe ❤
Sanjarka88, zao mi je zbog tvojih desavanja. Najvise bih voljela kada bi se sve popravilo i plod nastavio s razvojem. A s druge strane, ako se to ne desi, nadam se da ces sve ovo prezivjeti i da ce sve nestati bez prevelikog napora, i da ces uz Boziju pomoc u skorije vrijeme ponovo dozivjeti radost :) Istraj u tome <3
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Sortiraj odgovore
Najstariji