Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    04. Rujan 2020. 08:14

Cure, meni se vec dva dana jutarnja mucnina preselila navecer.. Sinoc zaspala oko 20:30, kaos 🙄

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

04. Rujan 2020. 08:31

Jutro curke!
    Kako ste? 
    Baš je lijepo vrijeme. Što ćete vi danas? 
    MissGraz sretno na pregledu danas 

Miki94
    04. Rujan 2020. 08:31

Jutro cure :) 
    Nadam se da ce svaka briga koju imate zavrsiti pozitivnim ishodom..
    Sayura, dobrodosla, i nadam se da ces nakon prvog pregleda potvrditi trudnocu i pridruziti se nasem malom timu 

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Miki94
    04. Rujan 2020. 08:35

Momof3

Jutro curke!
    Kako ste?
    Baš je lijepo vrijeme. Što ćete vi danas?
    MissGrazsretno na pregledu danas

Divim se vasem lijepom vremenu, kod nas u BiH je danas hladno i maglovito, a ja dosla na posao samo u majjici kratkih rukava. Lijepo cu se smrznuti :S 
    MissGraz, sretno i od mene :) 

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

busybee
    04. Rujan 2020. 09:01

Dobro dosle nove cure. Procitala sam i neke tuzne vijesti na zadnjih par stranica, zao mi je :(
    Ja sam isto pomalo u soku, zivim na nekom oblaku u kojem je pobacaj tako rijetka situacija, a zapravo je ocito jako cest.
    Pratim vas i citam ali imam doma haharicu od jedne godine, stvarno ne stignem nista napist, a ne bi ipk da me svi zaborave🤣🤣 ja sam i dalje bez simptoma, ali bila sam na pregledu prije 7 dana, sve je super, nalazi kombiniranog su odlicni, pa sam i ja pozitivna.

• MissGraz
    04. Rujan 2020. 09:30

Hvala cure! 🧡 Upravo cekam red, javim kako je proslo! 

MareiKate
    04. Rujan 2020. 09:35

Sretno MissGraz, i ja čekam red. Nervoza na entu...

MareiKate
    04. Rujan 2020. 09:37

busybee

Dobro dosle nove cure. Procitala sam i neke tuzne vijesti na zadnjih par stranica, zao mi je :(
    Ja sam isto pomalo u soku, zivim na nekom oblaku u kojem je pobacaj tako rijetka situacija, a zapravo je ocito jako cest.
    Pratim vas i citam ali imam doma haharicu od jedne godine, stvarno ne stignem nista napist, a ne bi ipk da me svi zaborave🤣🤣 ja sam i dalje bez simptoma, ali bila sam na pregledu prije 7 dana, sve je super, nalazi kombiniranog su odlicni, pa sam i ja pozitivna.

Super za dobre nalaze i pregled :) mene moja haharica isto ubija, zadnji dana poslijepodne imam osjećaj da ću pasti u nesvijest od umora. Kupim ju u pola 4 iz vrtića i ne želi zaspat do 10 navečer... Ja umrem do tada...

Girl1234
    04. Rujan 2020. 09:42

Sretno, curee, javitee

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Jagodica125
    04. Rujan 2020. 10:03

Sretno sa pregledima cure, bit ce sve u redu! Samo hrabro!😇 ja se upravo probudila😅🥱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.