Cure, meni se vec dva dana jutarnja mucnina preselila navecer.. Sinoc zaspala oko 20:30, kaos 🙄
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Jutro curke!
Kako ste?
Baš je lijepo vrijeme. Što ćete vi danas?
MissGraz sretno na pregledu danas
Jutro cure :)
Nadam se da ce svaka briga koju imate zavrsiti pozitivnim ishodom..
Sayura, dobrodosla, i nadam se da ces nakon prvog pregleda potvrditi trudnocu i pridruziti se nasem malom timu
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Jutro curke!
Kako ste?
Baš je lijepo vrijeme. Što ćete vi danas?
MissGrazsretno na pregledu danas
Divim se vasem lijepom vremenu, kod nas u BiH je danas hladno i maglovito, a ja dosla na posao samo u majjici kratkih rukava. Lijepo cu se smrznuti :S
MissGraz, sretno i od mene :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Dobro dosle nove cure. Procitala sam i neke tuzne vijesti na zadnjih par stranica, zao mi je :(
Ja sam isto pomalo u soku, zivim na nekom oblaku u kojem je pobacaj tako rijetka situacija, a zapravo je ocito jako cest.
Pratim vas i citam ali imam doma haharicu od jedne godine, stvarno ne stignem nista napist, a ne bi ipk da me svi zaborave🤣🤣 ja sam i dalje bez simptoma, ali bila sam na pregledu prije 7 dana, sve je super, nalazi kombiniranog su odlicni, pa sam i ja pozitivna.
Dobro dosle nove cure. Procitala sam i neke tuzne vijesti na zadnjih par stranica, zao mi je :(
Ja sam isto pomalo u soku, zivim na nekom oblaku u kojem je pobacaj tako rijetka situacija, a zapravo je ocito jako cest.
Pratim vas i citam ali imam doma haharicu od jedne godine, stvarno ne stignem nista napist, a ne bi ipk da me svi zaborave🤣🤣 ja sam i dalje bez simptoma, ali bila sam na pregledu prije 7 dana, sve je super, nalazi kombiniranog su odlicni, pa sam i ja pozitivna.
Super za dobre nalaze i pregled :) mene moja haharica isto ubija, zadnji dana poslijepodne imam osjećaj da ću pasti u nesvijest od umora. Kupim ju u pola 4 iz vrtića i ne želi zaspat do 10 navečer... Ja umrem do tada...
Sretno, curee, javitee
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sretno sa pregledima cure, bit ce sve u redu! Samo hrabro!😇 ja se upravo probudila😅🥱
Sortiraj odgovore
Najstariji