Ja sam s dosla na pregled (s prvom trudnocom)s pozitivnim testom i kasnjenjem od 2-3 M i nije mi se vidilo nista . Radila betu koja je iznosila svega 20. Rodila sam uredno u terminu♥️.
@bajoooooo jesu li stigli rezultati testa???🥰
Ma nisu jos prošli cetvrtak radila. Nepitaj polako nervozna. Al pozitivna skroz. Rekli su 7-10 stizu rezultati 🥰🦳
Mozda sutra bude 🥰 javi 🙆♀️🙆♀️🙆♀️
Not that fensi, ekšli..
Ma nisu jos prošli cetvrtak radila. Nepitaj polako nervozna. Al pozitivna skroz. Rekli su 7-10 stizu rezultati 🥰🦳
Samo da znas i meni bubuljice izbacile pa budemo vidjrli sutra 🤞
Samo da znas i meni bubuljice izbacile pa budemo vidjrli sutra 🤞
Meni se smiruju vec neko vrijeme, al ne znam da li bi svakako prosle ovako rano ili sam ih ja sprzila kojekakvim preparatima protiv akni 😂😂
Not that fensi, ekšli..
Cure, ja sam vam mrtvaaa umornaaa🥱 provela sam jako lijep dan, bila kod kume, druzila se s njom i malom kcerkicom od 2mjeseca i par dana. Sva sam u oblacima bila dok sam ju gledala kako spava, pa kako sirom otvorenih ociju promatra mene, pa mamu, pa igracku😍 mislila sam si ja takvo malo cudo stvaram upravo🥰 inace najela sam se toliko šalša umaka da mi je decko rekao da bazdim po cesnjaku i paradajzu😅 sutra je petak. Vec!😳 planiram otici po prvi put sama u centar, do knjiznice, posudit si neko stivo, malo prosvrljati po H&Mu, Mülleru 🤗 nisam se usudila danima van iz kuce zbig vrtoglavice i mucnine, pa zelim iskoristiti sada dane kad sam opet fit. Inace osijetim dolje zatezanje, sise i dalje bole i umor zadnja 2 dana. Neka tako ostane, molim za sve nas🙏💖
Moji rezultati bete niski, 5.73. Spadam pod treci gest. Tjedan. Test i dalje pozitivan, po tom se čini da sam imala kasnu ovulaciju. Sto misliti sad?9
Mozes nam stavit sliku testa?
Naravno, evo:)https://ibb.co/dr7R1dN
Mislila sam da si radila obican test pa da vidim boju crte. Da taj je isto 10ml osjetljivost i moze ti ulovit tako malu betu
Vidit ces sve u subotu 🙏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam s dosla na pregled (s prvom trudnocom)s pozitivnim testom i kasnjenjem od 2-3 M i nije mi se vidilo nista . Radila betu koja je iznosila svega 20. Rodila sam uredno u terminu♥️.
Fascinatno. 9mj od te zadnje si rodila?
Fascinatno. 9mj od te zadnje si rodila?
Od zadnje menge sam mislila
Sanjarka88 - nemas pojma koliko mi je zao sto sve ovo citam 😥 uzasnoo. Ne mogu naci rijeci kojim bi opisala koliko sam uzasnuta, pogotovo jer se znamo jos sa prijasnje tebe Tko planira i radi na bebi. Tako mi je zao i ne daj Boze nikome nikada. Nadam se da se drzis nekako i ne daj se, mozes ti to prebroditi 💪💪 tu smo svi za tebe. Ja osobno ne znam kako bih ti pomogla jer hvala Bogu dragom nisam imala, a nadam se da i necu takvih situacija, ali znaj da sam uz tebe kako god se ti osjecala 😥
Draga Ines bas si me dirnila s ovim postom.
Super su mi sve cure ovdje, posebno moja ekipa sa drugog foruma ❤️ ali ti si ostavila poseban dojam na mene. Tako si jednostavna i pozitivna ❤️
Uzivaj u svojoj trudnoci i sreci koju ce ti donit ta beba kad se rodi ❤️🥰
Ja sam dobro. Tesko mi je Al dobro sam.
Zivot nosi puno teze i bolnije stvari od ovoga, svjesna sam toga i zato pokusavam bit razumna. Imam dvoje djece a zivot te ovako iznova podsjeti koji je to blagoslov i koliko ih dobro trebas cuvati, grliti i ljubiti ❤️ proc ce i ovo, a onda dalje u borbu za jos jedan komadic srece.
Joj cure držim vam fige da sve bude dobro, bas mi je zao sto se to događa.
Nemojte mi se smijati ali ja inače kao da sam pala s marsa ja vam uopce nisam isla za tim i uopce nisam imala pojma koliko je u biti tih spontanih i koliko cura se bori da ostanu trudne, to sam tek sad skužila od kad sam tu na forumu u ovoj grupi, bas uopce nisam znala da ima toga toliko puno, baš mi je jako žao što se to događa, u biti ja vam vec oko 13 godina možda pijem kontracepciju i svaki put kad sam htjela ostat trudna sam prestala pit tablete i odmah ostala trudna. Tako da sam stvarno zahvalna što je to tako i što nisam imala problema, dok nisam ovo vidjela čovjek stvarno nezna koliko je sretan i koliko se netko muči da bi to postigao. Baš mi je bed a kad u biti pogledaš to je baš prirodan proces na kojeg ne možeš utjecat tako da uopće neznam zašto se to događa.
Stvarno vam želim svu sreću i da bude sve dobro.
Nisi jedina i ja sam iznenađena koliko se nazalost to cesto događa 😔
Cure drzim vam svima figice da bude sve ok 🤞 drzite se ❤
Sayura dobrodosla 🥰 mene si isto zbunila, citam i razmisljam jesam li preskocila koju stranicu 🤔😁😊
Sortiraj odgovore
Najstariji