Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kontesa1
    03. Rujan 2020. 14:11

Sanjarka88 🦋

Kontesa1

Cure samo vi pišite,ja sa strane zapisujem sve o kolicima. Muž hoće da kupimo rabljena a to ako nađemo neka dobra koštat će ko nova. Istina rano je uopće veselit se kolicima ali ne želim ovu trudnoću provesti u strahu kao prošlu koja nije uspjela.

Ti si vec imala spontani? U kojem tjednu?
    Sorry cure ako sam sad unila crnjak na temu
    Al nemam ovakvog iskustva pa trazim bilo koju info a ne Googla mi se

Jesam draga moja,već sam to prošla. Isto ovako rano,bio je možda početak šestog tjedna. Par dana nakon pozitivnog testa je počela neka bol dolje i kad sam otišla na WC vidila sam krv koja je baš bila kao menga. Sama sam se očistila. I nakon toga mi je gin rekla da mogu već idući ciklus pokušat. Otada smo pokušavali par mjeseci ali nije išlo. Zadnji ciklus sam pratila O s CB trakicama i uspjelo je. Sad sam sretna da je uspjelo ali naravno prati me strah da ne završi ko zadnji put 

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

• EmEn9
    03. Rujan 2020. 14:11

Cure hvala, sad mi je lakse kad se i vama to desava. Da ja isto budem sva nervozna i uzbuđena i svakakva kad dođem kod gin i srce mi lupa sto na sat  i tad uvijek imam dobar tlak. Znači stvarno.može biti da mi je inače niži i kad dođem tako sva isprepadana mi je normalan. Bas cu ga probat izmjerit sljedeci put kad mi se bude vrtilo.

Sanjarka88
    03. Rujan 2020. 14:15

Dobro u mene je beta bila niska odmah  iako se pravilno uduplala.
    Doduse dr je rekao da je beta 78 uredna za dan ocekivane m, ali s obzirom da znam da ako 7dana prije m imam pozitivan test beta mora biti veca od tog broja i to me prati od pocetak ta zla slutnja.
    Puno sam procitala o tome. I sanse za uspjesnu t s takvom betom na 15dpo su ispod 25%. Nazalost Isla sam u ovih 75%.
    Jednostavno ne znam gdje je pošlo krivo Al pošlo je 😔
    Hvala ti ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Rujan 2020. 14:17

Kontesa1

Sanjarka88 🦋

Kontesa1

Cure samo vi pišite,ja sa strane zapisujem sve o kolicima. Muž hoće da kupimo rabljena a to ako nađemo neka dobra koštat će ko nova. Istina rano je uopće veselit se kolicima ali ne želim ovu trudnoću provesti u strahu kao prošlu koja nije uspjela.

Ti si vec imala spontani? U kojem tjednu?
    Sorry cure ako sam sad unila crnjak na temu
    Al nemam ovakvog iskustva pa trazim bilo koju info a ne Googla mi se

Jesam draga moja,već sam to prošla. Isto ovako rano,bio je možda početak šestog tjedna. Par dana nakon pozitivnog testa je počela neka bol dolje i kad sam otišla na WC vidila sam krv koja je baš bila kao menga. Sama sam se očistila. I nakon toga mi je gin rekla da mogu već idući ciklus pokušat. Otada smo pokušavali par mjeseci ali nije išlo. Zadnji ciklus sam pratila O s CB trakicama i uspjelo je. Sad sam sretna da je uspjelo ali naravno prati me strah da ne završi ko zadnji put

Apsolutno nema razloga da ova t zavrsi kao prethodna 
    Zato pomazi svoju bušu i uzivaj u t ❤️
    Lose misli guraj od sebe koliko god mozes 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Fancy
    03. Rujan 2020. 14:27

Sanjarka88 🦋

Dobro u mene je beta bila niska odmah iako se pravilno uduplala.
    Doduse dr je rekao da je beta 78 uredna za dan ocekivane m, ali s obzirom da znam da ako 7dana prije m imam pozitivan test beta mora biti veca od tog broja i to me prati od pocetak ta zla slutnja.
    Puno sam procitala o tome. I sanse za uspjesnu t s takvom betom na 15dpo su ispod 25%. Nazalost Isla sam u ovih 75%.
    Jednostavno ne znam gdje je pošlo krivo Al pošlo je 😔
    Hvala ti ❤️

Ma sve je to relativno izgleda i nema bas i nekog univerzalnog pravila... 
    Meni je dr ukljucila utrogestan kod posljednje biokemijske kad mi je na dan ocekivane beta bila 20, znala sam odmah da nece uspjeti, i nije. Nakon 3-4 dana spala je na 8.
    A isto tako u prvom ciklusu, kad se desio spontani, beta je na prvi dan kasnjenja (29dc) bila 110, nakon 2 dana 288 i meni je izgledala savrseno, da bi nakon sto sam prokrvarila dr prokomentarisala nesto u stilu "ma da, prva beta (110) ti je svakako bila niska" i to me bas iznenadilo.
    U ovoj, nadam se uspjesnoj, trudnoci beta je na dan ocekivane (28dc) bila oko 200 pa sam od starta bila optimisticnija glede toga..

Not that fensi, ekšli..

Jagodica125
    03. Rujan 2020. 14:29

Sanjarko, bas mi je zao 😔 zelim ti da se sto prije oporavis, kako emocionalno tako i fizicki🙏zelim ti sve najbolje🤞 ovo nam je svima mislim samo podsjetnik kako trebamo svaki dan slaviti i cijeniti, ovo svaku od nas moze zadesiti, sacuvao nas dragi Bog sve - nase bebice i nas 🙏 ja sam danas kod majke na selu, druzim se sa bratovom curom i veselim se na filanu papriku 😅 inace i mene veseli sto dolazi hladnije vrijeme, spavam ko' top zadnja 3 dana, na trbuhu zasad,umotana u dekicu. Nocas sam se po prvi put ustala ba odem piskit. U polusnu, opet odpuzala u krevet i zaspala do jutra 😋 osijecam se dobro, imam laganu jutarnju mucninu, dojke me ujutro i navecer jako bole, ali dok je sve to normalno, ne bunim se. Sve je u redu. Nekako kao da osijecam da je moja nasa dobro i da joj je lijepo unutra. Molim da tako i ostane🙏

Kontesa1
    03. Rujan 2020. 14:42

EmEn9

Ići ću ja sad kad počne škola isto malo uživo pogledati ta sva kolica koja se nude, čisto da vidim ša ima i šta se nudi, ja sam mislila tamo negdje poslje nove godine ići to kupovati.

Cure da vas pitam možda netko od vas ima isti problem pa ako znate možda rješenje, to mi se događalo i prije trudnoće a i sad, kad trebam stajat malo vremena npr nasjeckat povrce za kuhanje ili peglati ili slično odjednom mi počne biti mučno i vrtit mi se kao da ću se svaki čas srušit i moram onda ići leć na par minuta i onda kad se dignem opet ista stvar. To mi se zna dogoditi i noću kad se naglo dignem iz kreveta. I sad pitanje dali vi možda znate zbog čega se to dešava i dali znate možda koji vitamin fali u organizmu kad se to događa da znam možda bi trebala nešto uzimat a neznam što? Uglavnom i prije trudnoće i sad u trudnoći svi nalazi krvi su mi u redu.

To se i meni događa. Nije mi mučno koliko ta vrtoglavica baš pri takvim aktivnostima. Navodno je normalno u trudnoći. Nije mi prejako. Ali također imam i nizak tlak. 

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

Miki94
    03. Rujan 2020. 15:08

Kontesa1

EmEn9

Ići ću ja sad kad počne škola isto malo uživo pogledati ta sva kolica koja se nude, čisto da vidim ša ima i šta se nudi, ja sam mislila tamo negdje poslje nove godine ići to kupovati.

Cure da vas pitam možda netko od vas ima isti problem pa ako znate možda rješenje, to mi se događalo i prije trudnoće a i sad, kad trebam stajat malo vremena npr nasjeckat povrce za kuhanje ili peglati ili slično odjednom mi počne biti mučno i vrtit mi se kao da ću se svaki čas srušit i moram onda ići leć na par minuta i onda kad se dignem opet ista stvar. To mi se zna dogoditi i noću kad se naglo dignem iz kreveta. I sad pitanje dali vi možda znate zbog čega se to dešava i dali znate možda koji vitamin fali u organizmu kad se to događa da znam možda bi trebala nešto uzimat a neznam što? Uglavnom i prije trudnoće i sad u trudnoći svi nalazi krvi su mi u redu.

To se i meni događa. Nije mi mučno koliko ta vrtoglavica baš pri takvim aktivnostima. Navodno je normalno u trudnoći. Nije mi prejako. Ali također imam i nizak tlak.

I kod mene danas ista situacija, u prethodnih dane je bilo, a danas bas od samog jutra osjecam se nekako slabo, u glavi mi lose, koncentracija nula bodova. Nadam se da ce i to popustiti pomalo. Ali, jeste normalno, mene uz to sve prati i krvarenje nosa, ali nesto malo krvi bude, a cesto je prisutna. 😌😌

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

• EmEn9
    03. Rujan 2020. 15:32

Da meni je danas kao cijeli dan prisutna neka lagana glavobolja i ta vrtoglavica a pogotovo kad stojim. Nije ni meni sad jako da moram nešto intervenirati ali smeta. Nije mi svaki dan pa je ok. Sutra će nam biti bolje 🤗🤗🤗🤗🥰😍🤩

• Monn3
    03. Rujan 2020. 15:49

Bok cure. Da javim rezultate prvog pregleda. Nista nije vidio. Potpuno prazna slika, al poslao me vadi bhcg samo jer sam rekla da je test bio pozitivan. Ne znam možda sam ja uranila na pregled iskreno ne ne znam. Nadam se da nije biokemijska nego da sam samo prerano došla na ultrazbuk o da je ovulacija kasnije bila.

04.09.2011. 👫
    29.06.2019. 💒
    PCOS - Gyinositol
    28.8.2020. ➕ Biokemijska trudnoća ☹️
    05/021 spermiogram ✅ normozoospermia
    17.05.2021. UZV 🔜🔎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.