Pozdrav cure, evo ja sam se sinoć vratila s mora.. 😊 napokon smo uspjeli nakon samoizolacije, bolnice.. i ostalih problema odvojiti vikend za more.. napunila baterije i spremna za posao.. danas smo bili na pregledu, bebica je odlično.. udebljala sam se nešto manje od 1 kg.. što mi je začuđujuće.. obzirom da mi se trbuh počeo vidjeti i mislila sam da će biti barem 5kg.. 🤗 Izčitat ću večeras sve vaše porukice koje nisam ovih dana.. čestitam curama koje su bile na pregledima i novim curama koje su nam se pridružile .. 😊💙
Dali ste počele nabavljati stvari za bebice?
Pozz. Meni je sad 5+5. Prije 10 dana sam saznala za plusic. Pozitivna sam i pazim ali sutra tek nakon Go idem raditi ali cu paziti. Za 2 dana idem na pregled. Prije godinu i pol sam imala miseed ap. U 6.tj prestanak otkucaja i razvoja kiretaza u 8.tj. Nadam se da je ovaj put sve super i okej. Folnu sam pocela prije 4 dana uzimat. Utjesite me malo 🙄
01.02.2019.kiret. Missed ab
22.8.+💜
Anna0410 i ja sam isto prije tjedan dana saznala za plusic. I ja imam tesku povijest prosle trudnoce. Znam kako ti je. Uvijek postoji neki strah i stalno slusam svoje tijelo i stalno nesto osjecam, ali nastojim biti skroz opustena i vjerujem da ce sve biti u redu u ovoj trudnoci. 🥰🥰
Anna0410 i Doraa ma bit će sve dobro samo budite pozitivne i mislite pozitivno.
Lilika ja nisam jos premda polako gledam po netu neke stvarčice i gledam kolica ali mislim da neću još zasad nista kupovati, još mi je nekako rano. U biti vise mi je zbog toga jer nemam baš di to još skladištiti i držati, a glupo mi nekako kupit kolica ili nešto pa da mi stoji u kutiji u garaži. Tako da ću još malo pričekati. 🤗
Dodrodosle nove cure.
Drago mi je cuti da su danasnji pregledi prosli ok.
Pregled - mene je dosad narucio svako 3 tj., predpostavljam zbog uroinfekcije i terapije. Na prvom pregledu me nije vagao ni nista, cak nisam dobila ni trudnicku tad. Tek na dr. Pregledu sa 10tj me vagao, mjerio tlak i dao mi trudnicku. I tad sam (osim uputnica vezano za urin) dobila samo za KG HbsAg.
Ja sam neki dan kukala kako sam ostala bez simptoma, a danas vec me boli zeludac, ubija. Mislim da mi najvecu mucninu stvara ovaj Almagea Prenatal i cim ovaj popijem do kraja prelazim na Solgar, cujem da je dobar.
Dodrodosle nove cure.
Drago mi je cuti da su danasnji pregledi prosli ok.Pregled - mene je dosad narucio svako 3 tj., predpostavljam zbog uroinfekcije i terapije. Na prvom pregledu me nije vagao ni nista, cak nisam dobila ni trudnicku tad. Tek na dr. Pregledu sa 10tj me vagao, mjerio tlak i dao mi trudnicku. I tad sam (osim uputnica vezano za urin) dobila samo za KG HbsAg.
Ja sam neki dan kukala kako sam ostala bez simptoma, a danas vec me boli zeludac, ubija. Mislim da mi najvecu mucninu stvara ovaj Almagea Prenatal i cim ovaj popijem do kraja prelazim na Solgar, cujem da je dobar.
Meni je ovaj novalac super, kao da ga ne pijem, nema okusa ni mirisa ni nista, a bome ni nakon šta ga popijem nema nikakvih reakcija, tako da možeš i njega probat, a vidim da ga i druge cure piju i isto su zadovoljne .
Bok cure. Bila sam danas na pregledu s ravnih 6 tjedana. Vidjela je samo gestacijsku u maternici. Znam da je rano i rekla mi je da dođem idući tjedan,nadam se da će se onda nešto više vidjeti. Kako su ostalima prošli pregledi?
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Dodrodosle nove cure.
Drago mi je cuti da su danasnji pregledi prosli ok.Pregled - mene je dosad narucio svako 3 tj., predpostavljam zbog uroinfekcije i terapije. Na prvom pregledu me nije vagao ni nista, cak nisam dobila ni trudnicku tad. Tek na dr. Pregledu sa 10tj me vagao, mjerio tlak i dao mi trudnicku. I tad sam (osim uputnica vezano za urin) dobila samo za KG HbsAg.
Meni je ovaj novalac super, kao da ga ne pijem, nema okusa ni mirisa ni nista, a bome ni nakon šta ga popijem nema nikakvih reakcija, tako da možeš i njega probat, a vidim da ga i druge cure piju i isto su zadovoljne .
E da... i za taj sam cula. Mogu i taj probati! Hvala ti sto si me podsjetila. 🙂
Anna0410 i ja sam isto prije tjedan dana saznala za plusic. I ja imam tesku povijest prosle trudnoce. Znam kako ti je. Uvijek postoji neki strah i stalno slusam svoje tijelo i stalno nesto osjecam, ali nastojim biti skroz opustena i vjerujem da ce sve biti u redu u ovoj trudnoci. 🥰🥰
I ja se nadam ❤️ sretno nam bilo. Cure svima zelim srecu 🥰
01.02.2019.kiret. Missed ab
22.8.+💜
Cure, bravo za obavljene preglede 🥳 one koje idu sutra - drzim fige na naaajjace, bit ce sve 5+😇 imate pravo, valjda doktor zna zasto me je narucio za 4 tjedna. Vjerujem doktorima. Ovo mi je prva trudnoca, sada kada sam se psihicki opet ustabilila i osovila na noge, mogu reci da uzivam u trudnoci i tako namjeravam i nastaviti. Pozitivna sam i imam puuuno planova i ideja, od preuređenja stana, pa do sto cu kuhati sutra🤗 inace, podigla sam danas u DMu svoj trudnicki paket i bas je fora 🎁 ovu Biobaza Mama kremu iz paketa sam probala i bas mi se dopada. Jos 2 mala testercica, 1 dnevnik za bebu, prirucnik mali za buduce majke i knjizica sa kuponima. Sve u svemu superiska 👏 ja sutra krecem sa pretragama cije nalaze trebam za kombinirani. Sutra idem vadit krv i urin. Inace, apetit mi se otvorio i to fest. Pokusavam se suzdrzat, ali sam trenutacno mali svejed 😂🙈🙉🙊
Sortiraj odgovore
Najstariji