Uff ja sad smazala francusku ono malo pakiranje😋😋😋😋 sline mi curile kolko mi se jela😂😂😂

12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Pozdrav cure evo i mene danas, sinoc sam bas lose spavala pa sam si produzila jutros 😉 koristim jos dok mogu.
Sanjarka88 - vidis znaci moguce je da se i to dogada 🤗 bas cu pratiti ove tjedne do pregleda, da vidim mozda budem imala srecu pa budem osjecala nesto i prije nego sto bi ocekivala 👍🙈
EmEn9 - vitamini, ja pijem Novalac od samog pocetka i pit cu ih do kraja dojenja tako je meni receno. Jer su ti vitamini i za planiranje trudnoce, tijekom trudnoce, poslije poroda i za dojenje. Ja sam s njima zadovoljna i ne planiram mijenjati. Bas mi odgovaraju i dosta cesto ih nadem na akcijama pa uzmem po 2,3 kutije.

Nea 💗
Pozdrav cure evo i mene danas, sinoc sam bas lose spavala pa sam si produzila jutros 😉 koristim jos dok mogu.
Sanjarka88- vidis znaci moguce je da se i to dogada 🤗 bas cu pratiti ove tjedne do pregleda, da vidim mozda budem imala srecu pa budem osjecala nesto i prije nego sto bi ocekivala 👍🙈
EmEn9- vitamini, ja pijem Novalac od samog pocetka i pit cu ih do kraja dojenja tako je meni receno. Jer su ti vitamini i za planiranje trudnoce, tijekom trudnoce, poslije poroda i za dojenje. Ja sam s njima zadovoljna i ne planiram mijenjati. Bas mi odgovaraju i dosta cesto ih nadem na akcijama pa uzmem po 2,3 kutije.
Gdje ih nades obicno na akciji?
Ja isto njih pijem i super mi sjedaju 👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure sretno svima danas, držim fige
Šta se tiče vitamina, ja sam pila u 1. trudnoći Elevit, ali to mi je bilo koma jer tada nije ima odovoljno željeza u sebi pa sam morala to dodatno...u 2. sam pila Almageu cijelu trudnoću i prvih 6 mjeseci dojenja i sad ću isto tako..

Blossom hvala ti i svaka ti čast kako ti uspijes svima posebno odgovorit i kako zapamtis sve nadimke i pitanja od svih. Ja neznam valjda bi morala na papirice pisat sastrane kome sta da odgovorim pa onda prepisat i jos bi se zabunila heheheh. 😂😂😂Moj mozak i pamćenje je trenutno koma. 😁😁 Baš ti se divim kako uspiješ.
Ines hvala, onda ću i ja nastaviti piti. ;-)

Ja sam sad zvala svog "normalnog" ginica, htjela sam se naruciti za pregled za kojih 10 dana, međutim rekla je sestra da nema potrebe, poslala uputnice elektronski, neke moram podici i da se cujemo se za 4 tjedna kad radim kombinirani probir kod specijaliste kod kojeg sam do sad imala preglede. Brine me to da 4 tjedna necu imat blage veze jel sve u redu s bebom 🥺 a sto je s mjerenjem tlaka, vaganjem? Mislim mogu se vagati doma, ali opet 🤔
Ja sam sad zvala svog "normalnog" ginica, htjela sam se naruciti za pregled za kojih 10 dana, međutim rekla je sestra da nema potrebe, poslala uputnice elektronski, neke moram podici i da se cujemo se za 4 tjedna kad radim kombinirani probir kod specijaliste kod kojeg sam do sad imala preglede. Brine me to da 4 tjedna necu imat blage veze jel sve u redu s bebom 🥺 a sto je s mjerenjem tlaka, vaganjem? Mislim mogu se vagati doma, ali opet 🤔
Ja sam od petog tjedna imala pregled svaka 4 tjedna. Sada kada sam otisla u 16om, doktorica kaze da taj cak vecina doktora inace preskace, jer kao nema se nista posebno vidjeti, a ja sam nekako nestrpljiva kao i ti, tako da ne bih mogla izdrzati dva mjeseca a da ne znam sta se desava, barem mi treba potvrda da znam da srce kuca i da je sve kako treba. Tako da te u potpunosti razumijem. Ukoliko je to veliki razmak izmedju pregleda, pokusaj se pregledati kod nekog drugog, cisto da budes mirna :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Ja sam od petog tjedna imala pregled svaka 4 tjedna. Sada kada sam otisla u 16om, doktorica kaze da taj cak vecina doktora inace preskace, jer kao nema se nista posebno vidjeti, a ja sam nekako nestrpljiva kao i ti, tako da ne bih mogla izdrzati dva mjeseca a da ne znam sta se desava, barem mi treba potvrda da znam da srce kuca i da je sve kako treba. Tako da te u potpunosti razumijem. Ukoliko je to veliki razmak izmedju pregleda, pokusaj se pregledati kod nekog drugog, cisto da budes mirna :)
Mislim, ja idem privatno, pa je to vjerovatno drugacije nego li da idem u Dom Zdravlja, oni su mi nekako lijeni i ne vode bas racuna. A za moju trenutku doktoricu znam, da i kada bih je pozvala navecer vikendom, primila bi me i pregledala, tako nam u sustini i odgovara,jer ukoliko bi doslo do nekih nezeljenih reakcija, uvijek je imam pri ruci. :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Sanjarka88- vidis znaci moguce je da se i to dogada 🤗 bas cu pratiti ove tjedne do pregleda, da vidim mozda budem imala srecu pa budem osjecala nesto i prije nego sto bi ocekivala 👍🙈
EmEn9- vitamini, ja pijem Novalac od samog pocetka i pit cu ih do kraja dojenja tako je meni receno. Jer su ti vitamini i za planiranje trudnoce, tijekom trudnoce, poslije poroda i za dojenje. Ja sam s njima zadovoljna i ne planiram mijenjati. Bas mi odgovaraju i dosta cesto ih nadem na akcijama pa uzmem po 2,3 kutije.
Gdje ih nades obicno na akciji?
Ja isto njih pijem i super mi sjedaju 👍
Najcesce sam nalazila u ljekarni Skoko kod mene u Pz, e sad jel oni imaju ljekarne po cijeloj HR ili ne to stvarno ne znam 😏 cak sam zadnji puta dobila 1+1 u pol cijene i gratis kuponi za Novalac proizvode i tetra pelenu..tako da isplati se 👍

Nea 💗
Ja sam ista takva Jagodica i Miki.
Kako sam prerano krenula na preglede i ultrazvuke, tjedan dana izmedu pregleda je trajao vjecno i izmedu sam radila testove da provjerim jesam li jos trudna.
Pukla sam, znam 😂
Danas imam pregled i sinoc odmah losi snovi. Ja i test za trudnocu koji pokazuje tjedne. Prvo je pokazao 5+, pa se krenuo mijenjati i spustati i dosao na 0...
Onda sam se trznula iz tog sna da vidim jel sve okej, a provjerim tako da vidim jel me sise bole 😂 i kako sam valjda spavala jos uvijek, nisu me boljele pa sam trcala u wc da vidim da nema krvi ili nesto, pa natrag u krevet i pola noci bila budna na kraju.
Ujutro se dignem i sise me ubijaju. 😣
Koma koma koma! Dan kad je kontrola mi je uzasan stres i panika, samo da vidimo srceko i onda sam mirna. Tjesim se jer nema krvi, nema bolova nekih, sise su nabrekle i osjetljive i bolne i razmisljam da nesto nije ok, tijelo bi mi pokazalo sigurno.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji