Pozdrav cure evo i mene danas, sinoc sam bas lose spavala pa sam si produzila jutros 😉 koristim jos dok mogu.
Sanjarka88- vidis znaci moguce je da se i to dogada 🤗 bas cu pratiti ove tjedne do pregleda, da vidim mozda budem imala srecu pa budem osjecala nesto i prije nego sto bi ocekivala 👍🙈
EmEn9- vitamini, ja pijem Novalac od samog pocetka i pit cu ih do kraja dojenja tako je meni receno. Jer su ti vitamini i za planiranje trudnoce, tijekom trudnoce, poslije poroda i za dojenje. Ja sam s njima zadovoljna i ne planiram mijenjati. Bas mi odgovaraju i dosta cesto ih nadem na akcijama pa uzmem po 2,3 kutije.
Gdje ih nades obicno na akciji?
Ja isto njih pijem i super mi sjedaju 👍
Najcesce sam nalazila u ljekarni Skoko kod mene u Pz, e sad jel oni imaju ljekarne po cijeloj HR ili ne to stvarno ne znam 😏 cak sam zadnji puta dobila 1+1 u pol cijene i gratis kuponi za Novalac proizvode i tetra pelenu..tako da isplati se 👍
Nea 💗
Ja sam ista takva Jagodica i Miki.
Kako sam prerano krenula na preglede i ultrazvuke, tjedan dana izmedu pregleda je trajao vjecno i izmedu sam radila testove da provjerim jesam li jos trudna.
Pukla sam, znam 😂
Danas imam pregled i sinoc odmah losi snovi. Ja i test za trudnocu koji pokazuje tjedne. Prvo je pokazao 5+, pa se krenuo mijenjati i spustati i dosao na 0...
Onda sam se trznula iz tog sna da vidim jel sve okej, a provjerim tako da vidim jel me sise bole 😂 i kako sam valjda spavala jos uvijek, nisu me boljele pa sam trcala u wc da vidim da nema krvi ili nesto, pa natrag u krevet i pola noci bila budna na kraju.
Ujutro se dignem i sise me ubijaju. 😣
Koma koma koma! Dan kad je kontrola mi je uzasan stres i panika, samo da vidimo srceko i onda sam mirna. Tjesim se jer nema krvi, nema bolova nekih, sise su nabrekle i osjetljive i bolne i razmisljam da nesto nije ok, tijelo bi mi pokazalo sigurno.
Hey cure cisto da se javim 😊
Dobrodosle nove cure 😊
Sretno svima koji imaju preglede danas ❤ bit ce sve ok 🥰
Ja isto imam preglede svaka 4 tjedna, ali nekako se trudim ne razmisljati o tome i zaokupim se drugim stvarima...tako da cure bez brige sve ce biti u redu ❤
Prenatalne vitamine pijem od pocetka i namjeravam piti do kraja trudnice i naravno dok budem dojila (ako budem mogla dojiti). Pijem Elebaby, za sada su mi dobre.
EmEn9 ja se isto divim curama kako zapamte sve i odgovore svakome 😊 meni je mozak isto koma, tesko se koncentriram i ne pamtim bas najbolje 🙈
Ja idem kod privatnika i pregledi su mi zasad svaka 3 tjedna. Pijem Solgarov prenatal i namjeravam nastaviti i dalje, odgovara mi. Nije mi ginekolog nista spominjao o prestanku uzimanja.
Sto se tice vaganja i tlaka, to jos nismo obavili tako da pretpostavljam da cemo na iducem pregledu. 😊
Baby P 03/21 💙
S obzirom da nas tu ima u različitim tjednima, zanima me kako su vam se simptomi mijenjali kroz tjedne? Možete li ih usporediti sa prijašnjim trudnoćama?
Naime, u prvoj trudnoci nisam imala nikakvih simptoma do zgaravice od 27tj. U ovoj trudnoci sam do 8tj imala grcice, bolne bradavice, mucnine pa čak i povracala. U četvrtak smo bili na uzv i vidjeli bebu, srceko... i od onda od svih simptoma imam samo umor
Moram priznati da me plaši to
👦2012💙
Kad smo kod pregleda meni se isto cini ko cijela vjecnost ta 4 tjedna i u biti smjesno mi je jer me isto jos nisu ni vagali ni mjerili tlak , i sad imat cu pregled 15.9 i tada cu biti 15 tjedana trudna a ja jos nemam niti trudničku knjižicu hehe. Imala sam samo jedan prvi pregled kod nje za sad a na prvom pregledu ne daje trudničku knjižicu. Baš mi to čudno. 😁
Ja idem svaka 4 tjedna na pregled, bilo bi mi isto dugo čekati duže, eventualno da se negdje drugdje naručite?
Inače mučnine će me dotući i nizak tlak i konstantni umor...
Blossom nije dns pašteta 🤣🤣🤣
...
Curke sretno na pregledimaaaa ❤️❤️❤️
...
Ja i dalje nemogu vjerovat kako su mi svi simptomi skroz stali, iako ste me jučer utješile i dalje mi je čudno 🤪
Mene umor ubija, danas sam jedva uopce stavila robu prat i jos nisam stavila sušit, za ručak djeci samo odmrznula juhu i napravila samo povrće za prilog i jaja. Heeh užas, ne mogu jedva sam i to. Valjda mi je još dodatno pospjesilo umor ovo kisovito vrijeme i glava me boli užasno opet danas. Baš bi samo ležala. Koma sam.
Sortiraj odgovore
Najstariji