Dobro jutro,
Kod mene krvarenje sinoc, svjetla krv, koja je jutros tamnija.Išla na hitnu, Napravljen ultrazvuk, za sada sve ok, prognoze neme, mirovanje i duphaston.
Ima li tko da je imao krvarenje u 12 tjednu a da je bilo dobro na kraju? Baš sam tužna.
Ružice, i kod mene se isto desilo, negdje oko 13og tjedna. Nije dugo krvarilo, ispostavilo se da je sve OK, a ni sama ne znam zbog čega se to desilo. Znam da sam tog dana bila pod velikim stresom, i stomak me bolio cijeli dan, i zbog toga se vjerovatno odrazilo tako kako je. Ali, uglavnom je sve bilo u redu. Ne sekiraj se :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Nego, uvijek zaboravim pitati, da li ima jos djevojaka koje su iz BiH? Vidim da je vecina iz Hr :)
Miki, ja sam iz Sarajeva
Super, bas mi je drago Nadi. :) Ja sam u blizini Doboja :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Novim curama želim dobrodošlicu i da sve prođe u najboljem redu :)
Cure, čestitke na dobrim vijestima vezanim za preglede, drago mi je zbog vas :) Ja svoj sljedeći nestrpljivo čekam, krajem mjeseca, kada će već biti vidljivi i bubrezi i ostali organi, pomalo i nestrpljivo ali i malkice ubrinuto, ali se nadam da će sve biti kako treba i na svom mjestu. Obzirom da nisam radila prenatalne testove, panorame i sl. pa ne znam unaprijed šta da očekujem, osim da se nadam najboljem mogućem ishodu. :)
Girl123, sretno danas na pregledu :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Jutro cure, kako ste danas? Kako se nosite sa simptomima?
04.09.2011. 👫
29.06.2019. 💒
PCOS - Gyinositol
28.8.2020. ➕ Biokemijska trudnoća ☹️
05/021 spermiogram ✅ normozoospermia
17.05.2021. UZV 🔜🔎
Jutro curke sretno na pregledima ako ide koja 🤗 ja evo od ranog jutra u punom pogonu bila u gradu rijesavala papire za svekrovu kucu sto je bio pozar sto sam pisala prije tjedan i pol. Muz ne moze svako malo izlazit s posla pa ja rjesavam, al majko moja tu sto bi se reklo ko da lud zbunjenog j*** da izvinete 🤦♀️ jedan kaze ovako, drugi onako, treci opet nesto trece i ti sam na kraju ne znas sta ti treba. Evo sad dosla kuci, rijesila nista nisam opet. Sad si skuhala kavu i reko idem malo odmorit glavu do vas citam 😁 meni je sinoc bila tako tako noc, dosta sam se budila jer sam preko citavog dana spavala i lezala, pa me malo trbuh bolio skuzila sam da mi vise ne pase lezat na ledima dugo. Vise se okrecem na bokove, na leda se izvrnem cisto malo da si poravnam kraljeznicu. Ova promjena vremena me dotukla jucer s glavoboljom, koju inace nikad nemam, al ovo nije bilo normalno. Cure koje imaju migrene svaka vam cast sto izdrzite 👏 i nista muz danas mora ostati duze jer odraduje sto je jucer izasao ranije s posla, tako da mislim da cu danas ako Bog da napokon uzet knjige u ruke koje sam posudila u knjiznici jos prije 3 tj, a nikako sastavit par postenih sati da mogu u miru citati i eto. Drago mi je sto smo opet tu, nekako ste mi falile za vikend 😍
Nea 💗
Jutro.
Kod mene se malkice umor vratio, jucer sam skoro pa sve prespavala nakon što sam došla s posla. Još budem sama kući, pa nema nikog da me zove, kad zaspim, gotovo je
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Jutro.
Kod mene se malkice umor vratio, jucer sam skoro pa sve prespavala nakon što sam došla s posla. Još budem sama kući, pa nema nikog da me zove, kad zaspim, gotovo je
Ja sam isto užasno umorna iako dobro spavam. Nemam neke posebne simptome. Prvi pregled imam u četvrtak, ali mislim da cu danas zvati jer mi se pojavila neka bol u predjelu bubrega i neko smedckasti iscjedak pa sam malo zabrinuta. Moj doc opce prakse ne želi mi nista prepisati dok se ne konzultiram s ginicem. 😥😥😥
04.09.2011. 👫
29.06.2019. 💒
PCOS - Gyinositol
17.05.2021. UZV 🔜🔎
Jutro.
Ja sam isto užasno umorna iako dobro spavam. Nemam neke posebne simptome. Prvi pregled imam u četvrtak, ali mislim da cu danas zvati jer mi se pojavila neka bol u predjelu bubrega i neko smedckasti iscjedak pa sam malo zabrinuta. Moj doc opce prakse ne želi mi nista prepisati dok se ne konzultiram s ginicem. 😥😥😥
Hajde ti ranije na pregled, sta je sigurno sigurno je 🤞 bit ce to sve ok 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro,
Kod mene krvarenje sinoc, svjetla krv, koja je jutros tamnija.Išla na hitnu, Napravljen ultrazvuk, za sada sve ok, prognoze neme, mirovanje i duphaston.
Ima li tko da je imao krvarenje u 12 tjednu a da je bilo dobro na kraju? Baš sam tužna.
Nemam iskustva Al znam more situacija gdje je bilo krvarenje bez ikakvih razloga i sve je bilo ok. Tako da virujem da je i kod tebe ta situacija ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala na ohrabrenju, zvat cu danas popodne jer tako radi popodnevnu smjenunpa cmo vidjet sta ce rec :)
04.09.2011. 👫
29.06.2019. 💒
PCOS - Gyinositol
17.05.2021. UZV 🔜🔎
Sortiraj odgovore
Najstariji