Hvala na ohrabrenju, zvat cu danas popodne jer tako radi popodnevnu smjenunpa cmo vidjet sta ce rec :)
Sretno i javi se 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Miki, hvalaaa
Ja isto znam slučajeve krvarenja i da je sve bilo dobro.. Samo treba bez stresa i misliti pozitivno :))
Evo, ja bila na pregledu, sve je dobro, srčeko kuca, bebica 1.17 cm (nekako ne vjerujem da je pretocno izmjereno jer je prastari uzv, al svakako vec poprima oblik 😍
Napravio mi je papu i briseve.. Rezz pape za mjesec - mjesec ipo, a brisevi za 7 dana
I poslao me vaditi brdo pretraga, krv itd - mislim, sve uobičajeno :)
I da, čak mi je dao uputnicu za Petrovu za test ranog probira (zacudio me, al neka, bolje), moram zovnit i naručit se, kaze da to radim između 11.i14. tjedna...
E sad, imam pitanje: kad budu rezultati tog testa i sazna li se spol? :))
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Girl odlično, glavno da je beba ok i da je sve u redu za mjerenje više manje i nije toliko bitno. Mislim da na tom kombiniranom ne saznas spol koliko se sjećam od prošlih trudnoća kad sam radila. Sad sam radila Panoramu pa su mi rekli da nije potrebno radit kombinirani tako da nisam radila. A na Panorami, Nifty-u i slično saznaš spol.
Jutro cure, kako ste danas? Kako se nosite sa simptomima?
Jutro.
Kod mene se malkice umor vratio, jucer sam skoro pa sve prespavala nakon što sam došla s posla. Još budem sama kući, pa nema nikog da me zove, kad zaspim, gotovo je
Ja sam isto užasno umorna iako dobro spavam. Nemam neke posebne simptome. Prvi pregled imam u četvrtak, ali mislim da cu danas zvati jer mi se pojavila neka bol u predjelu bubrega i neko smedckasti iscjedak pa sam malo zabrinuta. Moj doc opce prakse ne želi mi nista prepisati dok se ne konzultiram s ginicem. 😥😥😥
Ma bit ce sve dobro, samo polako i smireno. Da ne znam curke koliko znate al u trudnoci vam doktor opce prakse nista ne moze bez gin, znaci sto god vam treba uvijek se zove gin pa makar to bila i obicna prehlada. Tako je meni moja objasnila. Ako se desi da bude slucajno ne daj Boze nesto vikendom pa se njih ne moze dobiti za sve se ide na hitnu.
Nea 💗
Jutro cure ☕
Danas ponovno kreće vrtic, sto bi značilo ranije dizanje i prvo destinacija vrtic pa onda posao.
Jos mu moram mjerit temp i zapisati je svako jutro 😫 morat cu si nabavit digitalni toplomjer.
Sto se pregleda tice normalno je svako 4tj 👍 neki gin. cak rade razmak od 6tj.
Kona ja evo ne znam. Bas me strah petka i prvog pregleda.
U prosloj znaci u ovom periodu vec nisam mogla od mucnine zivit, sve mi se zgadilo ma odmah posebno duhan i kava a sad nula bodova. Bole me samo Cice 😔 znaci ne mogu od straha…
Prvu t nisam imala simptoma, ali bila sam jako mlada i jako isprepadana i to i ne racunam pod usporedbu. Ana mb _cestitke na decku 💙
Katy1503 super za dobar pregled i bebaca ❤️
Martha ma bravo za malo srce! Bas bas mi je drago 🤗
Ivanaa33 welcome! ❤️ Koliko
prvo dijete staro? 🙂 Kad ces na prvi pregled?
Anna0410 dobro nam dosla ❤️ u dan smo trudne 😍 bit ce ok, samo Opusteno 🤗
Kontesa ne sumnjam da ce sljedeci tjedan kucat jao ludo ❤️
Imam djevojcicu od 2 i pol godine. Moj ginekolog je na godisnjem pa sam nestrpljiva.. U ponedjeljak bi se trebala naruciti😏
Miki, hvalaaa
Ja isto znam slučajeve krvarenja i da je sve bilo dobro.. Samo treba bez stresa i misliti pozitivno :))
Evo, ja bila na pregledu, sve je dobro, srčeko kuca, bebica 1.17 cm (nekako ne vjerujem da je pretocno izmjereno jer je prastari uzv, al svakako vec poprima oblik 😍
Napravio mi je papu i briseve.. Rezz pape za mjesec - mjesec ipo, a brisevi za 7 dana
I poslao me vaditi brdo pretraga, krv itd - mislim, sve uobičajeno :)
I da, čak mi je dao uputnicu za Petrovu za test ranog probira (zacudio me, al neka, bolje), moram zovnit i naručit se, kaze da to radim između 11.i14. tjedna…
E sad, imam pitanje: kad budu rezultati tog testa i sazna li se spol? :))
Super za dobar pregled i malu bebicu 😍😍😍
Kao sto kazu cure, kombinirani ne otkriva spol 🙂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala vaam :)) ali koliko se dugo cekaju rezultati?
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Na posljednja dva pregleda moja gin je rekla da misli da je musko, ali i dalje nije sigurna, a ja bih bas nekako voljela znati :) Zbog toga je dobro kada se urade ti neki testovi, jer veliki broj njih pokaze i spol djeteta. Ali, treba biti strpljiv, nadam se da cu sljedeci puta saznati, pa da mogu pceti gledati odjecu i to, sta sve gdje ima, iako ne planiram tako rano ici u kupovinu. Cisto da razgledam :)
.
I djevojke koje cete prvi puta postati majke, da li ste svjesne trenutno sta vas sve ocekuje, da li vas je pomalo strah preuzeti sve te obaveze, znam da cemo vjerovatno sve mi imati pomoc roditelja, ali ja svakako imam bas brigu, pogotovo kad krenem razmisljati o tome, nadam se da necu biti nespretna bas toliko, i nekako zivim u uvjerenju da dosta mladje cure odhrane djecu, pa cu valjda i ja znati :D
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Jutro cure, kako ste danas? Kako se nosite sa simptomima?
Jutro.
Kod mene se malkice umor vratio, jucer sam skoro pa sve prespavala nakon što sam došla s posla. Još budem sama kući, pa nema nikog da me zove, kad zaspim, gotovo je
Ja sam isto užasno umorna iako dobro spavam. Nemam neke posebne simptome. Prvi pregled imam u četvrtak, ali mislim da cu danas zvati jer mi se pojavila neka bol u predjelu bubrega i neko smedckasti iscjedak pa sam malo zabrinuta. Moj doc opce prakse ne želi mi nista prepisati dok se ne konzultiram s ginicem. 😥😥😥
Ma bit ce sve dobro, samo polako i smireno. Da ne znam curke koliko znate al u trudnoci vam doktor opce prakse nista ne moze bez gin, znaci sto god vam treba uvijek se zove gin pa makar to bila i obicna prehlada. Tako je meni moja objasnila. Ako se desi da bude slucajno ne daj Boze nesto vikendom pa se njih ne moze dobiti za sve se ide na hitnu.
A hvala ti nisam znala to. Mislim, svakako bih zvala danas gin, ali je jučer toliko boljelo da sam ipak otišla kod svog dok..
04.09.2011. 👫
29.06.2019. 💒
PCOS - Gyinositol
28.8.2020. ➕ Biokemijska trudnoća ☹️
05/021 spermiogram ✅ normozoospermia
17.05.2021. UZV 🔜🔎
Na posljednja dva pregleda moja gin je rekla da misli da je musko, ali i dalje nije sigurna, a ja bih bas nekako voljela znati :) Zbog toga je dobro kada se urade ti neki testovi, jer veliki broj njih pokaze i spol djeteta. Ali, treba biti strpljiv, nadam se da cu sljedeci puta saznati, pa da mogu pceti gledati odjecu i to, sta sve gdje ima, iako ne planiram tako rano ici u kupovinu. Cisto da razgledam :)
.
I djevojke koje cete prvi puta postati majke, da li ste svjesne trenutno sta vas sve ocekuje, da li vas je pomalo strah preuzeti sve te obaveze, znam da cemo vjerovatno sve mi imati pomoc roditelja, ali ja svakako imam bas brigu, pogotovo kad krenem razmisljati o tome, nadam se da necu biti nespretna bas toliko, i nekako zivim u uvjerenju da dosta mladje cure odhrane djecu, pa cu valjda i ja znati :D
Iskreno Miki94, strah me iako sam pripremljena psihicki bila i prije pozitivnog testa.. Trudim se da ne razmisljam toliko o tome. Pomoć je svakako dobro došla, ali ipak mislim da svaka od nas dosta toga zna, samo nam treba vremena da se prilagodimo novoj situaciji :) Nijedna se nije rodila naucena kako brinuti, sve se ući u hodu. Barem ja tako mislim.
04.09.2011. 👫
29.06.2019. 💒
PCOS - Gyinositol
28.8.2020. ➕ Biokemijska trudnoća ☹️
05/021 spermiogram ✅ normozoospermia
17.05.2021. UZV 🔜🔎
Sortiraj odgovore
Najstariji