Jutro cure ☕
Danas ponovno kreće vrtic, sto bi značilo ranije dizanje i prvo destinacija vrtic pa onda posao.
Jos mu moram mjerit temp i zapisati je svako jutro 😫 morat cu si nabavit digitalni toplomjer.
Sto se pregleda tice normalno je svako 4tj 👍 neki gin. cak rade razmak od 6tj.
Kona ja evo ne znam. Bas me strah petka i prvog pregleda.
U prosloj znaci u ovom periodu vec nisam mogla od mucnine zivit, sve mi se zgadilo ma odmah posebno duhan i kava a sad nula bodova. Bole me samo Cice 😔 znaci ne mogu od straha...
Prvu t nisam imala simptoma, ali bila sam jako mlada i jako isprepadana i to i ne racunam pod usporedbu. Ana mb _cestitke na decku 💙
Katy1503 super za dobar pregled i bebaca ❤️
Martha ma bravo za malo srce! Bas bas mi je drago 🤗
Ivanaa33 welcome! ❤️ Koliko
prvo dijete staro? 🙂 Kad ces na prvi pregled?
Anna0410 dobro nam dosla ❤️ u dan smo trudne 😍 bit ce ok, samo Opusteno 🤗
Kontesa ne sumnjam da ce sljedeci tjedan kucat jao ludo ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
🦩🐝PROLJETNICE 2021.🦋🦩
VELJAČA
Ines 19.02. ❤️ / Požega
Miki94 21.02. ❤️
Lilika 23.02. 💙 Decko / VU
Bebolinka 24.02. ❤️/ Pula
Emmie 24.02. 💗 Cura /London
Malamarelica 27.02. 💙 Decko
Korra 28.02. 💙 Decko / Osijek
OŽUJAK
Ninnach 02.03. 💗 Cura / ZG- Vinogradska
EmEn9 08.03. 💙 Decko /Rijeka
MareiKate 08.03. ❤️ /ZG- Sv. Duh
Saramala 08.03. ❤️ / DU
Fancy 10.03. ❤️ / Sarajevo
MissGraz 10.03. ❤️ /ST
Blossom 11.03. ❤️
Katy1503 11.03. ❤️
Ana_mb 12.03. 💙 /Zabok
Deicadec 13.03.❤️
Bajo 18. 03. ❤️ /ST
Busybee 19.03.❤️/ZG
Ruza11 19.03. ❤️ /Pula
Tonkica1 19.03. ❤️ / ZG - Merkur
Bebanomoje 22.03. ❤️ /ZG - Sv.Duh
Mea 26.03. ❤️/Sarajevo
Pupetta 28.03.❤️
IneskaZg 29.03.❤️/ZG
TRAVANJ
Duga89 01.04. ❤️/ ST
Elsa 08.04. ❤️/ZG
Kona13 11.04 ❤️/Preko Bare
Leptir30 11.04.❤️
Avama 15.04. ❤️
Girl1234 15.04. ❤️/ZG
Jagodica123 15.04. ❤️
Momof3 16.04. ❤️ /Pula
Martha 20.04. ❤️
Mateja91 22.04. ❤️/ZG
Sanjarka88 28.04. ❤️ /ST
SVIBANJ
Krisi123 03.05. ❤️
Deleted user 05.05.❤️
PREGLEDI🤞❤️
9mj.
Girl1234 01.09.
Ninnach 02.09/08.09.
MissGraz 04.09.
Sanjarka88 04.09.
Momof3 07.09.
Fancy 08.09.
Bebolinka 14.09
Bajo 14.09.
Ruza11 14.09.
Deicadec 15.09.
EmEn9 15.09.
Korra 16.09.
Ines 16. 09.
Deleted user 16.09.
Dodrodosle nove cure.
Drago mi je cuti da su danasnji pregledi prosli ok.Pregled - mene je dosad narucio svako 3 tj., predpostavljam zbog uroinfekcije i terapije. Na prvom pregledu me nije vagao ni nista, cak nisam dobila ni trudnicku tad. Tek na dr. Pregledu sa 10tj me vagao, mjerio tlak i dao mi trudnicku. I tad sam (osim uputnica vezano za urin) dobila samo za KG HbsAg.
Ja sam neki dan kukala kako sam ostala bez simptoma, a danas vec me boli zeludac, ubija. Mislim da mi najvecu mucninu stvara ovaj Almagea Prenatal i cim ovaj popijem do kraja prelazim na Solgar, cujem da je dobar.
Meni je ovaj novalac super, kao da ga ne pijem, nema okusa ni mirisa ni nista, a bome ni nakon šta ga popijem nema nikakvih reakcija, tako da možeš i njega probat, a vidim da ga i druge cure piju i isto su zadovoljne .
E da… i za taj sam cula. Mogu i taj probati! Hvala ti sto si me podsjetila. 🙂
Također se slažrn za Novalac, pila sam ga groz cijelu pripremu i IVF postupke po preporuci lijecnika, i nastavila i sad. Nikakvih nuspojava ni mučnina. Solgar sam isto probala i bio mi ok, ali se piju 2x dnevno, pa mi je praktičniji Novalac i njemu ostala vjerna.
AMB
Jutro curke!
Dobrodošle nove cure i čestitam na dobrim pregledima
Kako ste danas?
Mene jučer i danas muči moja stara prijateljica - migrena
Sanjarka možeš mi prebacit termin za pregled 25.09.
Jutrooo...nove cure dobrodosle 🤗 curke mojee kako ste ? Ja svakim danom sve bolje i bolje 😊
Kontesa meni se prosli put na 5+4 isto nije culo
Sutra idem opet na 6+5 i sve me strah da se opet nece cut🤯 izludit ce me to
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Stvarno vam novalac nema nikakav okus i miris? Meni bas da,kad ga stavim u usta bas osjetim miris i okus tu sekundu dok ne popijem vode. Ovako mi ne smeta ok mi je al osjetim miris i okus koj mi ne pase😐
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Dobro jutro,
Kod mene krvarenje sinoc, svjetla krv, koja je jutros tamnija.Išla na hitnu, Napravljen ultrazvuk, za sada sve ok, prognoze neme, mirovanje i duphaston.
Ima li tko da je imao krvarenje u 12 tjednu a da je bilo dobro na kraju? Baš sam tužna.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Dobro jutro,
Kod mene krvarenje sinoc, svjetla krv, koja je jutros tamnija.Išla na hitnu, Napravljen ultrazvuk, za sada sve ok, prognoze neme, mirovanje i duphaston.
Ima li tko da je imao krvarenje u 12 tjednu a da je bilo dobro na kraju? Baš sam tužna.
Ruzice, moja je prijateljica (vec sam pisala ovdje) je imala tako obilno krvarenje da smo mislili da nema sanse da ce biti dobro. Doslovno, dok smo je doveli do hitne bez obzira na uloske i sve, auto je bilo puno krvi. Na kraju se ispostavilo da je bio ogroman hematom, a sa bebom je bilo sve ok Bogu hvala, rodio se djecak ziv i zdrav. Sto su ti rekli na hitnoj? Zbog cega krvarenje? Hematom ili?
Btw, druga prijateljica mi je takodjer prokrvarila u 4mj trudnoce, isto je na kraju sve bilo ok, ona je dobila zdravu curicu. Tako da ne gubi nadu, ako su rekli da je sve ok, sigurno je sve ok... 🧡 samo miruj i cuvaj se i osluskuj svoje tijelo, ako bilo sto "novo" primjeris odi odmah na hitnu ili kod svog gin. Ili vec sad nazovi svog gin neka te pogleda mozda ces biti mirnija ako ti i on kaze da je sve ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji