Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elsa
    31. Kolovoz 2020. 15:09

Kona13 meni je svaka trudnoća bila drukčija...u 1. sam povraćala negdje od 8. - 12. tjedna, nakon toga ništa, čista uživancija do negdje 25. tjedna kad je krenula žgaravica za pop....sve do kraja jedva sam spavala...u 2. mučnine bez povračanja tek negdje oko 7, 8 tjedna i to relativno izdržive...obje cure...
    A sad već od 5. tjedna odvratne mučnine bez povračanja cijeli dan i odvratan umor da sama ne znam kako uspijem odraditi dan na poslu i onda išta doma..baš se mučim...al nadam se da će proći prije kad jet ako rano počelo...i ne bi imala ništa protiv da ti glupi simptomi samo nestanunavikla sam se dosad da tijekom trudnoće dolaze i odlaze kako koji tjedan..ne brine me taj dio...

• Elsa
    31. Kolovoz 2020. 15:13

Btw. kako imam gestacijski pikam se dosta često da provjerim kako mi metabolizam reagira na koju hranu i mogu vam reći da je na paštete, salame i ostale stvari koje mogu trajati godinama šećer najveći ikad...puno veći nego na neke namirnice koje su zabranjene ˝šećerašima˝....bila sam se šokirala kad sam je tanko namazala na integralni tost...a da bi ih mogla jest od jutra do mraka to bez greške

Girl1234
    31. Kolovoz 2020. 15:19

Mene isto muci umor po cijele dane.. Nezz jel to zbog Duphastona ili bi bio svakako

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Kona13
    31. Kolovoz 2020. 15:26

Elsa

Kona13 meni je svaka trudnoća bila drukčija…u 1. sam povraćala negdje od 8. - 12. tjedna, nakon toga ništa, čista uživancija do negdje 25. tjedna kad je krenula žgaravica za pop….sve do kraja jedva sam spavala…u 2. mučnine bez povračanja tek negdje oko 7, 8 tjedna i to relativno izdržive…obje cure…
    A sad već od 5. tjedna odvratne mučnine bez povračanja cijeli dan i odvratan umor da sama ne znam kako uspijem odraditi dan na poslu i onda išta doma..baš se mučim…al nadam se da će proći prije kad jet ako rano počelo…i ne bi imala ništa protiv da ti glupi simptomi samo nestanunavikla sam se dosad da tijekom trudnoće dolaze i odlaze kako koji tjedan..ne brine me taj dio…

Hvala ti na odgovoru. 
    Kako u prvoj nisam imala simptome, tako sam kada su krenuli ih očekivala u nedogled. 

👦2012💙

• ana_mb
    31. Kolovoz 2020. 15:27

Pozdrav svima,
    nije da puno pišem ovdje, ali redovito pratim i čitam.
    Prošli tjedan u utorak sam bila na pregledu 11 + 6 i sve je za sad ok. Beba se miče i cucla palac za vrijeme uvz-a - skroz fora ❤️. Izvadili su mi odmah krv za Harmony test i nalaz je stigao već u petak - potpuno uredan i saznali smo da čekamo malog dečkića 💙. Odahnuli smo budući da sam već u 38.godini, da je prva trudnoća ostvarena kroz vantjelesnu oplodnju (nakon nekoliko neuspješlih). Lakše se diše, nadamo se da će sve ići dalje dobro ❤️

AMB

• Elsa
    31. Kolovoz 2020. 15:39

ana_mb pa bravo, takve vijesti nam je uvijek lijepo za čuti

Kona13
    31. Kolovoz 2020. 15:41

ana_mb

Pozdrav svima,
    Prošli tjedan u utorak sam bila na pregledu 11 + 6 i sve je za sad ok. Beba se miče i cucla palac za vrijeme uvz-a - skroz fora ❤️. Izvadili su mi odmah krv za Harmony test i nalaz je stigao već u petak - potpuno uredan i saznali smo da čekamo malog dečkića 💙. Odahnuli smo budući da sam već u 38.godini, da je prva trudnoća ostvarena kroz vantjelesnu oplodnju (nakon nekoliko neuspješlih). Lakše se diše, nadamo se da će sve ići dalje dobro ❤️

Čestitam ❤

👦2012💙

• Bebanomoje
    31. Kolovoz 2020. 15:47

ana_mb

Pozdrav svima,

Cestitam na dobrom nalazu i na deckicu ☺️

Ja ne pisem puno jer nema bas novosti. I meni je razmak izmedju pregleda kod privatnika 4 tj tako da sada cekamo 15.9. Od simptoma je tu i dalje umor, zadnjih par dana cak moram odpavat po danu 2-3 sata i onda jos sat vremena dolazim sebi. Mucnine nemam, al sam postala izbirljiva u hrani, meso nikako ne mogu 😒 pasteta je opet postala broj 1 ujutro 🙄 al ne mogu vise salame, pahuljice... Sise su osjetljive kako koji dan, al se trudim ne gledati ih kako bih sto mirnije docekala sljedeci pregled. Sto se tice vitamina, novalac prenatal su mi rekli da pijem do kraja trudnoce. A folacin da pijem do kraja 1.tromjesecja. I da, povremeno imam grceve, smanjila sam dozu magnezija na 1 tabletu dnevno bas da vidim kako ce biti, i odmah osjetim grceve i bolove dole 😔

Ostalim curama zelim sretno na pregledima, a novim curama dobrodoslicu ☺️

bebolinka
    31. Kolovoz 2020. 15:47

ana_mb

Pozdrav svima,

😍😍😍😍 predobroooo, cestitammmm 😊

Fancy
    31. Kolovoz 2020. 15:55

ana_mb

Pozdrav svima,

Znaci zaista je moguce da i moj misur cucla palac sa 10+6 na dan kad je uzv radjen 😂🥰🥰
    Evo slikica
    https://i.postimg.cc/y8Mq2hzF/20200826-183230.jpg

Sve mi se to cinilo rano al slika upucuje na to kako god da pogledam 🥰
    I ja sam radila test prethodbe sedmice i do kraja ove sedmice iscekujemo rezultate 🙆‍♀️

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.