Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kona13
    31. Kolovoz 2020. 16:03

Bebanomoje

ana_mb

Pozdrav svima,
    nije da puno pišem ovdje, ali redovito pratim i čitam.
    Prošli tjedan u utorak sam bila na pregledu 11 + 6 i sve je za sad ok. Beba se miče i cucla palac za vrijeme uvz-a - skroz fora ❤️. Izvadili su mi odmah krv za Harmony test i nalaz je stigao već u petak - potpuno uredan i saznali smo da čekamo malog dečkića 💙. Odahnuli smo budući da sam već u 38.godini, da je prva trudnoća ostvarena kroz vantjelesnu oplodnju (nakon nekoliko neuspješlih). Lakše se diše, nadamo se da će sve ići dalje dobro ❤️

Cestitam na dobrom nalazu i na deckicu ☺️

Ja ne pisem puno jer nema bas novosti. I meni je razmak izmedju pregleda kod privatnika 4 tj tako da sada cekamo 15.9. Od simptoma je tu i dalje umor, zadnjih par dana cak moram odpavat po danu 2-3 sata i onda jos sat vremena dolazim sebi. Mucnine nemam, al sam postala izbirljiva u hrani, meso nikako ne mogu 😒 pasteta je opet postala broj 1 ujutro 🙄 al ne mogu vise salame, pahuljice… Sise su osjetljive kako koji dan, al se trudim ne gledati ih kako bih sto mirnije docekala sljedeci pregled. Sto se tice vitamina, novalac prenatal su mi rekli da pijem do kraja trudnoce. A folacin da pijem do kraja 1.tromjesecja. I da, povremeno imam grceve, smanjila sam dozu magnezija na 1 tabletu dnevno bas da vidim kako ce biti, i odmah osjetim grceve i bolove dole 😔

Ostalim curama zelim sretno na pregledima, a novim curama dobrodoslicu ☺️

Koliko Mg pijes?

👦2012💙

• Bebanomoje
    31. Kolovoz 2020. 16:13

Kona13

Bebanomoje

ana_mb

Pozdrav svima,
    nije da puno pišem ovdje, ali redovito pratim i čitam.
    Prošli tjedan u utorak sam bila na pregledu 11 + 6 i sve je za sad ok. Beba se miče i cucla palac za vrijeme uvz-a - skroz fora ❤️. Izvadili su mi odmah krv za Harmony test i nalaz je stigao već u petak - potpuno uredan i saznali smo da čekamo malog dečkića 💙. Odahnuli smo budući da sam već u 38.godini, da je prva trudnoća ostvarena kroz vantjelesnu oplodnju (nakon nekoliko neuspješlih). Lakše se diše, nadamo se da će sve ići dalje dobro ❤️

Cestitam na dobrom nalazu i na deckicu ☺️

Ja ne pisem puno jer nema bas novosti. I meni je razmak izmedju pregleda kod privatnika 4 tj tako da sada cekamo 15.9. Od simptoma je tu i dalje umor, zadnjih par dana cak moram odpavat po danu 2-3 sata i onda jos sat vremena dolazim sebi. Mucnine nemam, al sam postala izbirljiva u hrani, meso nikako ne mogu 😒 pasteta je opet postala broj 1 ujutro 🙄 al ne mogu vise salame, pahuljice… Sise su osjetljive kako koji dan, al se trudim ne gledati ih kako bih sto mirnije docekala sljedeci pregled. Sto se tice vitamina, novalac prenatal su mi rekli da pijem do kraja trudnoce. A folacin da pijem do kraja 1.tromjesecja. I da, povremeno imam grceve, smanjila sam dozu magnezija na 1 tabletu dnevno bas da vidim kako ce biti, i odmah osjetim grceve i bolove dole 😔

Ostalim curama zelim sretno na pregledima, a novim curama dobrodoslicu ☺️

Koliko Mg pijes?

Pijem Roidakal tablete, pise da 1 tableta ima 225 mg magnezija. I rekla mi je gin da smijem piti dvije dnevno, al ja naravno zelim testirati da li mogu izgurati sa jednom bez grceva i ne mogu bas 😒

• katy1503
    31. Kolovoz 2020. 16:27

Bok cure!
    I mi danas na pregledu, sve je ok, bebac je super aktivan, vidjela stopala, nosic, ruke, noge pa divota... 
    Odnijela briseve na analizu, vadila krv u Petrovoj... 
    Sve u svemu ok! 🥰🥰🥰🥰
    I dalje mucnina, al vjerojatno jer ne mogu nist bas jesti.. Sve mi je nekak bljak... Al proci ce... 
    Bar nije vise vruće juhuuuu.... Slj pregled 28.9,al slj pon idem na mali anomaly scan na sv duh... 

Korra
    31. Kolovoz 2020. 16:38

Ana_mb i Katy1503 cestitam 🥰 

bebolinka
    31. Kolovoz 2020. 16:39

katy1503

Bok cure!
    I mi danas na pregledu, sve je ok, bebac je super aktivan, vidjela stopala, nosic, ruke, noge pa divota…
    Odnijela briseve na analizu, vadila krv u Petrovoj…
    Sve u svemu ok! 🥰🥰🥰🥰
    I dalje mucnina, al vjerojatno jer ne mogu nist bas jesti.. Sve mi je nekak bljak… Al proci ce…
    Bar nije vise vruće juhuuuu…. Slj pregled 28.9,al slj pon idem na mali anomaly scan na sv duh…

Čestitammmm😍

Girl1234
    31. Kolovoz 2020. 16:54

Čestitam 😍 da javim, meni je pregled odgođen za ujutro

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Nadi_
    31. Kolovoz 2020. 17:51

Miki94

Nego, uvijek zaboravim pitati, da li ima jos djevojaka koje su iz BiH? Vidim da je vecina iz Hr :)

Miki, ja sam iz Sarajeva

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

Martha
    31. Kolovoz 2020. 18:09

Drage moje, obavila sam pregled i vidjela i cula srceko svoje male Točkice 🥰♥️ Duša mi je puna i srce na mjestu. Naručio me za mjesec dana opet na kontrolu, dao mi duphaston tablete da pijem dva puta dnevno da mi cuvaju trudnocu zbog ciklusa koji su neredoviti i po ovom ultrazvuku smo 6 tjedana sad tek. 🙈

Ivanaa33
    31. Kolovoz 2020. 18:12

Bok svima. Ja sam prije nekoliko dana ugledala plusic,5tj sam sada. Druga trudnoća. Cestitam vam svima i da bude sve uredu do krajaa!! 🥰

Ines
    31. Kolovoz 2020. 18:13

Curke koje ste bile na pregledima cestitam sto bebice rastu i sto je sve kako treba biti 🤗👍
    Ja sam se nesto danas uspavala, glava me nesto bolucka cijeli dan, pa samo spavam i lezim 😅 vjerovatno ovo vrijeme ludo. 
    Jagodica125 - to je normalan raspored pregleda. Ja otkako sam saznala za trudnocu do 8tj nisam uopce isla ni na kakav pregled, mogla sam ici privatno al nekako nisam htjela da sve ide svojim tokom, kako mora bit bit ce. Bila sam ful mirna i cekala svoj prvi pregled. Drugi sam imala sa 12tj i eto sada imam 16.9. sa 18tj prema tome svi gin nekako rade po istom razmaku. Ja sam si uvijek govorila oni znaju bolje nego ja i ne sumnjam u njihov rad. Inace vodim trudnocu kod svoje soc. gin i zadovoljna sam s njom 😁 znam da ima svakakvih iskustava, medutim ja se na svoju ne mogu pozalit. Vagala sam se prvi puta tek na tom drugom pregledu sa 12tj i mjerila tlak te dala urin za kontrolu na proteine. Naravno da jedva cekam svaki iduci pregled, ali ne brinem se sto moram tako dugo cekati jer znam da je s mojom bebicom sve okej, ni ne razmisljam o suprotnom. Vjerujem da je curkama koje imaju nazalost losa iskustva s izgubljenim trudnocama drugacije i da se nikako ne mogu mjeriti s njima. Medutim eto savjet svim curkama kojima je ovo prva trudnoca uzivajte, pustite brigu jer vam to nista dobro ne donosi. Ja osobno u svojoj trudnoci uzivam svakim danom sve vise i dani mi prolaze samo tako 🤗👍 

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.