Nego, uvijek zaboravim pitati, da li ima jos djevojaka koje su iz BiH? Vidim da je vecina iz Hr :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Cure dobro jutro/dan - nadam se da ste uživale u vikendu
Momof3 drago mi je da je sve u redu
Cure super za preglede, cure koje imaju danas preglede sretno i javite se
.
Nove cure dobrodošle i evo par natuknica o kojima smo već pisale (jer i mi smo brinule)
Tjedni - ako idete ranije na preglede nemojte brinuti za veličinu i meni je bila po mjerenju manja, i već idući put ok...ta mjerenja nisu precizna, najtočnije će reći u 12tj i kasnije...ovo sve prije je jednostavno premalo da bi se precizno moglo izmjeriti
Simptomi - meni su već oko 10tj nestajali..tako da sada nemam skoro ništa, samo umor ponekad i bušica polako raste..mučnine skoro ništa od samog početka i žao mi je što neke mučnine nisu zaobišle :(
Bolovi - lijevi jajnik u početku, zatezanja/bockanja, to je sve normalno - sve se namješta..sad me zna i dok hodam zategnuti (onda samo smanjim korak), ali sve je to ok
.
EmEn - super za nalaze i čestitam na dečkiću ❤
Ninnach - sretno ovaj tjedan, da sve bude ok i da što manje čekaš
Bebolinka jel i danas pašteta
MareiKate nadam se da će što prije krenuti sa sanacijama
Avama - mislim da si pitala već ze heparin - ima tema Trudnoća nakon MPO probaj tamo pitati cure da li koja koristi...su ti se javili vezano za odluku?
Vitamini - ja naručila neke na netu i jedva čekam da popijem danas pošto ne pazim baš šta jedem, a i apetit mi je manji, da budem "sigurna" da bar nešto unesem..veseli me što ima omega-3
Uff ja sad smazala francusku ono malo pakiranje😋😋😋😋 sline mi curile kolko mi se jela😂😂😂
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Pozdrav cure evo i mene danas, sinoc sam bas lose spavala pa sam si produzila jutros 😉 koristim jos dok mogu.
Sanjarka88 - vidis znaci moguce je da se i to dogada 🤗 bas cu pratiti ove tjedne do pregleda, da vidim mozda budem imala srecu pa budem osjecala nesto i prije nego sto bi ocekivala 👍🙈
EmEn9 - vitamini, ja pijem Novalac od samog pocetka i pit cu ih do kraja dojenja tako je meni receno. Jer su ti vitamini i za planiranje trudnoce, tijekom trudnoce, poslije poroda i za dojenje. Ja sam s njima zadovoljna i ne planiram mijenjati. Bas mi odgovaraju i dosta cesto ih nadem na akcijama pa uzmem po 2,3 kutije.
Nea 💗
Pozdrav cure evo i mene danas, sinoc sam bas lose spavala pa sam si produzila jutros 😉 koristim jos dok mogu.
Sanjarka88- vidis znaci moguce je da se i to dogada 🤗 bas cu pratiti ove tjedne do pregleda, da vidim mozda budem imala srecu pa budem osjecala nesto i prije nego sto bi ocekivala 👍🙈
EmEn9- vitamini, ja pijem Novalac od samog pocetka i pit cu ih do kraja dojenja tako je meni receno. Jer su ti vitamini i za planiranje trudnoce, tijekom trudnoce, poslije poroda i za dojenje. Ja sam s njima zadovoljna i ne planiram mijenjati. Bas mi odgovaraju i dosta cesto ih nadem na akcijama pa uzmem po 2,3 kutije.
Gdje ih nades obicno na akciji?
Ja isto njih pijem i super mi sjedaju 👍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure sretno svima danas, držim fige
Šta se tiče vitamina, ja sam pila u 1. trudnoći Elevit, ali to mi je bilo koma jer tada nije ima odovoljno željeza u sebi pa sam morala to dodatno...u 2. sam pila Almageu cijelu trudnoću i prvih 6 mjeseci dojenja i sad ću isto tako..
Blossom hvala ti i svaka ti čast kako ti uspijes svima posebno odgovorit i kako zapamtis sve nadimke i pitanja od svih. Ja neznam valjda bi morala na papirice pisat sastrane kome sta da odgovorim pa onda prepisat i jos bi se zabunila heheheh. 😂😂😂Moj mozak i pamćenje je trenutno koma. 😁😁 Baš ti se divim kako uspiješ.
Ines hvala, onda ću i ja nastaviti piti. ;-)
Ja sam sad zvala svog "normalnog" ginica, htjela sam se naruciti za pregled za kojih 10 dana, međutim rekla je sestra da nema potrebe, poslala uputnice elektronski, neke moram podici i da se cujemo se za 4 tjedna kad radim kombinirani probir kod specijaliste kod kojeg sam do sad imala preglede. Brine me to da 4 tjedna necu imat blage veze jel sve u redu s bebom 🥺 a sto je s mjerenjem tlaka, vaganjem? Mislim mogu se vagati doma, ali opet 🤔
Ja sam sad zvala svog "normalnog" ginica, htjela sam se naruciti za pregled za kojih 10 dana, međutim rekla je sestra da nema potrebe, poslala uputnice elektronski, neke moram podici i da se cujemo se za 4 tjedna kad radim kombinirani probir kod specijaliste kod kojeg sam do sad imala preglede. Brine me to da 4 tjedna necu imat blage veze jel sve u redu s bebom 🥺 a sto je s mjerenjem tlaka, vaganjem? Mislim mogu se vagati doma, ali opet 🤔
Ja sam od petog tjedna imala pregled svaka 4 tjedna. Sada kada sam otisla u 16om, doktorica kaze da taj cak vecina doktora inace preskace, jer kao nema se nista posebno vidjeti, a ja sam nekako nestrpljiva kao i ti, tako da ne bih mogla izdrzati dva mjeseca a da ne znam sta se desava, barem mi treba potvrda da znam da srce kuca i da je sve kako treba. Tako da te u potpunosti razumijem. Ukoliko je to veliki razmak izmedju pregleda, pokusaj se pregledati kod nekog drugog, cisto da budes mirna :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Ja sam od petog tjedna imala pregled svaka 4 tjedna. Sada kada sam otisla u 16om, doktorica kaze da taj cak vecina doktora inace preskace, jer kao nema se nista posebno vidjeti, a ja sam nekako nestrpljiva kao i ti, tako da ne bih mogla izdrzati dva mjeseca a da ne znam sta se desava, barem mi treba potvrda da znam da srce kuca i da je sve kako treba. Tako da te u potpunosti razumijem. Ukoliko je to veliki razmak izmedju pregleda, pokusaj se pregledati kod nekog drugog, cisto da budes mirna :)
Mislim, ja idem privatno, pa je to vjerovatno drugacije nego li da idem u Dom Zdravlja, oni su mi nekako lijeni i ne vode bas racuna. A za moju trenutku doktoricu znam, da i kada bih je pozvala navecer vikendom, primila bi me i pregledala, tako nam u sustini i odgovara,jer ukoliko bi doslo do nekih nezeljenih reakcija, uvijek je imam pri ruci. :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Sortiraj odgovore
Najstariji