Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miki94
    31. Kolovoz 2020. 10:42

Nego, uvijek zaboravim pitati, da li ima jos djevojaka koje su iz BiH? Vidim da je vecina iz Hr :) 

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

blossom
    31. Kolovoz 2020. 11:10

Cure dobro jutro/dan - nadam se da ste uživale u vikendu
    Momof3 drago mi je da je sve u redu
    Cure super za preglede, cure koje imaju danas preglede sretno i javite se
    .
    Nove cure dobrodošle i evo par natuknica o kojima smo već pisale (jer i mi smo brinule)
    Tjedni - ako idete ranije na preglede nemojte brinuti za veličinu i meni je bila po mjerenju manja, i već idući put ok...ta mjerenja nisu precizna, najtočnije će reći u 12tj i kasnije...ovo sve prije je jednostavno premalo da bi se precizno moglo izmjeriti
    Simptomi - meni su već oko 10tj nestajali..tako da sada nemam skoro ništa, samo umor ponekad i bušica polako raste..mučnine skoro ništa od samog početka i žao mi je što neke mučnine nisu zaobišle :(
    Bolovi - lijevi jajnik u početku, zatezanja/bockanja, to je sve normalno - sve se namješta..sad me zna i dok hodam zategnuti (onda samo smanjim korak), ali sve je to ok
    .
    EmEn - super za nalaze i čestitam na dečkiću ❤
    Ninnach - sretno ovaj tjedan, da sve bude ok i da što manje čekaš
    Bebolinka jel i danas pašteta
    MareiKate nadam se da će što prije krenuti sa sanacijama
    Avama - mislim da si pitala već ze heparin - ima tema Trudnoća nakon MPO probaj tamo pitati cure da li koja koristi...su ti se javili vezano za odluku?
    Vitamini - ja naručila neke na netu i jedva čekam da popijem danas pošto ne pazim baš šta jedem, a i apetit mi je manji, da budem "sigurna" da bar nešto unesem..veseli me što ima omega-3 

• mare.su
    31. Kolovoz 2020. 11:15

Uff ja sad smazala francusku ono malo pakiranje😋😋😋😋 sline mi curile kolko mi se jela😂😂😂

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

Ines
    31. Kolovoz 2020. 11:41

Pozdrav cure evo i mene danas, sinoc sam bas lose spavala pa sam si produzila jutros 😉 koristim jos dok mogu. 
    Sanjarka88 - vidis znaci moguce je da se i to dogada 🤗 bas cu pratiti ove tjedne do pregleda, da vidim mozda budem imala srecu pa budem osjecala nesto i prije nego sto bi ocekivala 👍🙈
    EmEn9 - vitamini, ja pijem Novalac od samog pocetka i pit cu ih do kraja dojenja tako je meni receno. Jer su ti vitamini i za planiranje trudnoce, tijekom trudnoce, poslije poroda i za dojenje. Ja sam s njima zadovoljna i ne planiram mijenjati. Bas mi odgovaraju i dosta cesto ih nadem na akcijama pa uzmem po 2,3 kutije. 

Nea 💗

Sanjarka88
    31. Kolovoz 2020. 11:45

Ines

Pozdrav cure evo i mene danas, sinoc sam bas lose spavala pa sam si produzila jutros 😉 koristim jos dok mogu.
    Sanjarka88- vidis znaci moguce je da se i to dogada 🤗 bas cu pratiti ove tjedne do pregleda, da vidim mozda budem imala srecu pa budem osjecala nesto i prije nego sto bi ocekivala 👍🙈
    EmEn9- vitamini, ja pijem Novalac od samog pocetka i pit cu ih do kraja dojenja tako je meni receno. Jer su ti vitamini i za planiranje trudnoce, tijekom trudnoce, poslije poroda i za dojenje. Ja sam s njima zadovoljna i ne planiram mijenjati. Bas mi odgovaraju i dosta cesto ih nadem na akcijama pa uzmem po 2,3 kutije.

Gdje ih nades obicno na akciji?
    Ja isto njih pijem i super mi sjedaju 👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Elsa
    31. Kolovoz 2020. 11:46

Cure sretno svima danas, držim fige
    Šta se tiče vitamina, ja sam pila u 1. trudnoći Elevit, ali to mi je bilo koma jer tada nije ima odovoljno željeza u sebi pa sam morala to dodatno...u 2. sam pila Almageu cijelu trudnoću i prvih 6 mjeseci dojenja i sad ću isto tako..

• EmEn9
    31. Kolovoz 2020. 11:49

Blossom hvala ti i  svaka ti čast kako ti uspijes svima posebno odgovorit i kako zapamtis sve nadimke i pitanja od svih. Ja neznam valjda bi morala na papirice pisat sastrane kome sta da odgovorim pa onda prepisat i jos bi se zabunila heheheh. 😂😂😂Moj mozak i pamćenje je trenutno koma. 😁😁 Baš ti se divim kako uspiješ. 
    Ines hvala, onda ću i ja nastaviti piti. ;-)

Jagodica125
    31. Kolovoz 2020. 12:20

Ja sam sad zvala svog "normalnog" ginica, htjela sam se naruciti za pregled za kojih 10 dana, međutim rekla je sestra da nema potrebe, poslala uputnice elektronski, neke moram podici i da se cujemo se za 4 tjedna kad radim kombinirani probir kod specijaliste kod kojeg sam do sad imala preglede. Brine me to da 4 tjedna necu imat blage veze jel sve u redu s bebom 🥺 a sto je s mjerenjem tlaka, vaganjem? Mislim mogu se vagati doma, ali opet 🤔

Miki94
    31. Kolovoz 2020. 12:24

Jagodica125

Ja sam sad zvala svog "normalnog" ginica, htjela sam se naruciti za pregled za kojih 10 dana, međutim rekla je sestra da nema potrebe, poslala uputnice elektronski, neke moram podici i da se cujemo se za 4 tjedna kad radim kombinirani probir kod specijaliste kod kojeg sam do sad imala preglede. Brine me to da 4 tjedna necu imat blage veze jel sve u redu s bebom 🥺 a sto je s mjerenjem tlaka, vaganjem? Mislim mogu se vagati doma, ali opet 🤔

Ja sam od petog tjedna imala pregled svaka 4 tjedna. Sada kada sam otisla u 16om, doktorica kaze da taj cak vecina doktora inace preskace, jer kao nema se nista posebno vidjeti, a ja sam nekako nestrpljiva kao i ti, tako da ne bih mogla izdrzati dva mjeseca a da ne znam sta se desava, barem mi treba potvrda da znam da srce kuca i da je sve kako treba. Tako da te u potpunosti razumijem. Ukoliko je to veliki razmak izmedju pregleda, pokusaj se pregledati kod nekog drugog, cisto da budes mirna :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Miki94
    31. Kolovoz 2020. 12:26

Miki94

Jagodica125

Ja sam od petog tjedna imala pregled svaka 4 tjedna. Sada kada sam otisla u 16om, doktorica kaze da taj cak vecina doktora inace preskace, jer kao nema se nista posebno vidjeti, a ja sam nekako nestrpljiva kao i ti, tako da ne bih mogla izdrzati dva mjeseca a da ne znam sta se desava, barem mi treba potvrda da znam da srce kuca i da je sve kako treba. Tako da te u potpunosti razumijem. Ukoliko je to veliki razmak izmedju pregleda, pokusaj se pregledati kod nekog drugog, cisto da budes mirna :)

Mislim, ja idem privatno, pa je to vjerovatno drugacije nego li da idem u Dom Zdravlja, oni su mi nekako lijeni i ne vode bas racuna. A za moju trenutku doktoricu znam, da i kada bih je pozvala navecer vikendom, primila bi me i pregledala, tako nam u sustini i odgovara,jer ukoliko bi doslo do nekih nezeljenih reakcija, uvijek je imam pri ruci. :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.