Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    26. Kolovoz 2020. 03:14

Saramala

Ninnach , Malamarelice, Emmie, Mareikate ako sam koga s početka zaboravila slobodno se javite, bilo bi mi drago
    dasdeaddog@gmail.com

❤️🤗🍀

Ninnach
    26. Kolovoz 2020. 03:35

U ove kasne, ili bolje da kažem rane sate... Moja nesanica je koliko vidite još prisutna😬... Nego, žao mi je što sad evo kad sam pročitala objave vidim da saramala i malamarelica odlaze. Voljela bih da ovaj forum ne bude klasično prepucavanje već mjesto gdje ćemo s radošću i svakako bez stresa zaviriti i dijeliti iskustva. Znam da kasnim s komentarom ohoho i ne želim potaknuti daljnje rasprave oko tog što je tko rekao,ali evo stvarno nisam stigla preko dana pisati pa neka nitko ne zamjeri što sad opet ovo spominjem. Uglavnom, sretno svima na pregledima, neka čekanja brzo prođu, briga da bude što manje, a stresa najmanje. 🍀🤗

Sanjarka88
    26. Kolovoz 2020. 06:12

Jutroooo. Evo vam kavica ☕

Jucerasnju temu nebi puno komentirala. Ovo mi je treca trudnoca i treci put na forumu. Vise manje uvik slican scenarij tako da navikla sam 😅
    Pre kratko sam na temi da bi znala u čemu je zapravo problem i zasto ova tema nije ista kao na pocetku
    Nisam primijetila da itko pametnije i virujem da je svaki komentar tipa opusti se zapravo samo dobronamjeran. Tko se ne osjeca ugodno na forumu trebao bi jednostavno ne tipkati, nema potrebe za stvaranjem nepotrebnih tenzija zbog osobnog nezadovoljstva iz xy razloga. 
    Svima zelim puno srece ❤️ a ja bas mislim da ce nam tema bit super, i da cemo se nos dugo dugo družiti 😍❤️

Netko je pitao za iscjedak. Nemam skoro nista. Svako par dana mrvicu kremastog. 
    Svekrva mi je 👍👍👍👍
    Prosli t smo vecini rekli odmah nakon pozitivnog testa 😅 sad cekam prvi pregled. Zna samo moja mama 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    26. Kolovoz 2020. 06:14

🦩🐝PROLJETNICE 2021.🦋🦩

VELJAČA
    Ines 19.02. ❤️ / Požega 
    Miki94 21.02. ❤️ 
    Lilika 23.02. 💙 Decko / VU
    Bebolinka 24.02. ❤️/ Pula
    Emmie 24.02. 💗 Cura /London 
    Malamarelica 27.02. 💙 Decko 
    Korra 28.02. 💙 Decko / Osijek 
    OŽUJAK
    Ninnach 02.03. 💗 Cura / ZG- Vinogradska
    EmEn9 08.03. ❤️/Rijeka 
    MareiKate 08.03. ❤️ /ZG- Sv. Duh
    Saramala 08.03. ❤️ / DU
    Fancy 10.03. ❤️ / Sarajevo
    MissGraz 10.03. ❤️ /ST
    Blossom 11.03. ❤️ 
    Ana_mb 12.03. ❤️ /Zabok
    Bajo 18. 03. ❤️ /ST
    Busybee 19.03.❤️/ZG
    Ruza11 19.03. ❤️ /Pula
    Tonkica1 19.03. ❤️ / ZG - Merkur 
    Bebanomoje 22.03. ❤️ /ZG - Sv.Duh 
    Joy 22.03. ❤️ /Čakovec
    Mea 26.03. ❤️/Sarajevo 
    IneskaZg 29.03.❤️/ZG
    TRAVANJ
    Duga89 01.04. ❤️/ ST
    Kona13 11.04 ❤️/Preko Bare
    Girl1234 15.04. ❤️/ZG
    Momof3 16.04. ❤️ /Pula 
    Sanjarka88 28.04. ❤️ /ST

Sanjarka88
    26. Kolovoz 2020. 06:15

PREGLEDI🤞❤️
    8mj
    Saramala 26.08.
    Joy 27.08.
    Mateja91 27.08.
    Jagodica 28.08.
    Girl1234 31.08.
    9mj
     Ninnach 02.09/08.09.
    MissGraz 04.09.
    Momof3 07.09.
    Fancy 08.09.
    Bebolinka 14.09.
    Korra 16.09.
    Ines 16. 09.

Sanjarka88
    26. Kolovoz 2020. 06:16

Saramala sretno danas na pregledu! ❤️🤞

Emmie
    26. Kolovoz 2020. 06:29

Svaka od nas je osoba kakva jeste zbog svojih iskustava i životnih okolnosti, tako da svaku ženu absolutno podržavam u svim odlukama za koje ona misli da su najbolje za nju. 

Netko je pitao kad sam objavila trudnoću. Naravno da sam rekla prvo mužu, pa kćerki, pa bratu odmah poslije 7tt ultrazvuka kad smo vidjeli da srce kuca. 

Mami nisam htjela reći dok se ne porodim jer znam da bi bila ljuta na mene zato što sam po njenom mišljenju prestara za trudnoću i ona bi se kao brinula za moje zdravlje 🙄. Jedva me brat nekako nagovorio da joj kažem, i to on joj prvi rekao na njen rodjendan. Dok joj brat govorio o "novostima" osjećala sam se kao prestrašena tinejdžerka, a ne žena od 40 godina hahahhaha. 

• ružica
    26. Kolovoz 2020. 06:45

Dobro jutro svim curkama!😍.
    Ni ja se ne bih vraćala na temu od jučer, samo želim reći da su meni moji stariji i iskusniji ukućani uvijek govorili, zlo misli zlo se dogodi, prevedeno treba se misliti pozitivno i biti će dobro.
    Curke, kada planirate u kupnju trudničke odjeće?
    Ja sam na ulasku u 12 tjedan i još uvijek mi to ne pda napamet iako sva odjeća postaje pomalo tijesna.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Sunflower! 🌻
    26. Kolovoz 2020. 07:43

Jutro curke!
    Zao mi je sto nekima ovo nije ugodno mjesto pa odlaze, ja generalno imam misljenje da vlada jedno pozitivno ozracje gdje svatko moze dobiti potporu, a isto tako sam misljenja kako ne trebamo sve imati isti stav prema ovome ili onome, ne kuzim bas zapravo zasto su se neke djevojke nasle tako prozvane zbog baby watchera, ako netko ima svoje razloge zasto ga koristi ne bi se trebao uvrijediti na kritiku istoga... kao sto Sanjarka kaze, i meni je ovo treci forum ovog tipa koji pratim tako da i ja ocekujem jos svakakve “hard feelings” do kraja, tesko za izbjeci obzirom da se na istom mjestu skupilo dvadesetak potpuno nepoznatih i razlicitih trudnica... 
    Sorri nisam zapamtila nick, ali netko je napisao da je super sa svekrvom koja zivi 2000km udaljena i govori drugi jezik, hahaha zakon 💪🏻😂
    Ja sam si zapravo isto super sa svekrvom, mi smo prve tri godine braka zivjeli zajedno s njima, odselili smo u svoj stan tek prije godinu i pol i ne mogu reci nista lose o njoj, bilo je nekih stvari koje su me znale nazivcirat u tom periodu, al mislim da je to normalno..
    Iscjedak i kod mene konstantan, obilniji nego inace. Sretna sam dok nema gljivicne koje su me bile zakacile u prosloj trudnoci nakon antibiotika i vracale se svaka 2-3 tjedna 🤣

MareiKate
    26. Kolovoz 2020. 07:48

Jutro cure! Imam i ja staža na forumu, na žalost često eskaliraju dopisivanja, tako da sam naučila ignorirati... Na prošloj temi mi je bilo strašno žao jer smo se raskupusile pred sam kraj, pred porode i baš sam si za neke cure dugo mislila kako su i kako im je prošao porod i da li je sve ok...
    Svatko radi što je najbolje za njega, cure ako ste zbilja napustile forum želim vam najljepši mogući ostatak trudnoće 😘
    Što se tiče trudničke robe, imam nešto od prošle trudnoće, ako ću nastaviti raditi od doma vjerojatno neću ništa ni kupovati. Ja sam zapravo nosila haljine u svojoj standardnoj veličini - rastezljive. I nosila sam ih i nakon trudnoće bez problema a u trudnoći su izgledale skroz pristojno, ništa prenategnuto... I to sam u h&m u sve uzela za crni petak kad je sve bilo na 20%. Imam samo jedne crne trudničke traperice... S obzirom na koronu, mislim da nećemo imati mogućnosti puno host okolo pa nam roba, osim trenutku i tajica neće ni trebati 🤣
    Iscjedak imam obilan, bijeli, kad se posuši žućkast je i to je normalno...
    Zadnjih dana me muči kroz jutro uvijek neki bolovi u trbuhu, mislim da je to jer mi se mjehur prepuni preko noći pa dok se ne stabilizira me sve boli dolje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.