Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    blossom
    26. Kolovoz 2020. 10:07

Da pitam - ujutro dok se budim baš me znaju grčevi ulovit i onda 15tak min ležim da prođu...možda bi mi Mg pomogao 
    pa me zanima dal tko od vas pije zasebno magnezij, koji i koliko se smije?
    Još ne pijem nikakav prenatal samo folnu u 12tj ću uzeti neki
    Ines ajmeee trbuščić, slatko  

26. Kolovoz 2020. 10:19

Ines trbuh je super  
    blossom ja pijem od plivita Magnezij u granulama, jednu vrećicu na dan. Meni super djeluje na probavu. 

• MissGraz
    26. Kolovoz 2020. 10:20

Uh, koliko za citati nakon jednog dana. 
    Drage cure, jako mi je zao zbog ove nastale situacije i tenzija... najzalije mi je zbog odlaska malemarelice i saremale, jer ste bile tu sa nama od pocetka i nekako sam uvijek iscekivala neki vas post da vidim kako trudnoce idu znajuci za sve sto ste prosle. Zao mi je sto je ispalo kako je ispalo. Nisam na strani ni jednih ni drugih. Znam da vam sigurno nije lako... meni je prva trudnoca, nikad nisam imala spontani, pa sam uzasno prepadnuta, stalno sanjam da imam spontani... onda mogu samo zamisliti kako je vama, stoga se i ne trudim previse pisati nego poneku rijec ohrabrenja. Isto tako razumijem i druge cure, zaista iz srca vjerujem da nisu mislile nista lose. 
    Svakako zelim vam svu srecu i da trudnoce prodju kako treba. ❤

Svekrva meni moja super 😇
    Sto se tice trudnicke odjece, ne kupujem trudnicku nego onako neke haljinice koje cu moci i poslje iskoristiti. A ne trpim nista usko, jednostavno me panika hvata cim mi je nesto usko i neudobno. 

Jagodica125
    26. Kolovoz 2020. 10:29

Nemojte me zezat da cure fakat napustaju forum zbog mojeg i drugih komentara o babywatcheru ???!!! 🤦‍♀️ pa mislim da smo sve napisale da ima svoje pluseve i minuse, a i sto je s time sa onim "postujmo tude misljenj/nismo sve iste itd.. "? 🤔uglavnom, mi smo danas usli u 7. tjedan 🥳 inace od moga decka mama i ja imamo cist ok odnos. Njegovi zive u drugom gradu, pa ako odemo za vikend, to se svede na pristojno nedjeljno cavrljanje 🤷‍♀️ sad je nazovem nakon pregleda, da javim kako je proslo i cujemo se i to je to. Ja nisam kupila jos nista trudnicke odjece, iako sam primjetila da mi je jedna haljina koju sam nosila zadnju bila fuuul uska. Svidjela mi se ideja nekoga ovdje na forumu da kupuje haljine u vecim velicinama, pa nakon poroda suziti. Bas super pomisao 👌 ja sam psihicki dosta lose, razmisljam otici na odjel u bolnicu 😔

• MissGraz
    26. Kolovoz 2020. 10:31

I vi kojima nije prva trudnoca, kad se najranije vidi spol? Kad ste vi saznale? 

• Bebanomoje
    26. Kolovoz 2020. 10:37

blossom

Da pitam - ujutro dok se budim baš me znaju grčevi ulovit i onda 15tak min ležim da prođu…možda bi mi Mg pomogao
    pa me zanima dal tko od vas pije zasebno magnezij, koji i koliko se smije?
    Još ne pijem nikakav prenatal samo folnu u 12tj ću uzeti neki
    Ines ajmeee trbuščić, slatko

Ja sam prosli tjedan rekla gin da imam povremene menstrualne grceve i dobila sam Roidakal tablete (dodatak prehrani sa magnezijem), smijemo piti dvije na dan. Prva 4 dana sam pila samo ujutro, i onda me jedno jutro toliko bolilo da vise nisam bila sigurna da li su crijeva ili maternica, razm sam cak da odem na hitnu. I taj dan popijem i navecer mg i popustilo je sve, od tada pijem 2 put na dan i prezadovoljna sam. Sva sreca pa sam pitala dokt za to. 

• Elsa
    26. Kolovoz 2020. 10:40

Sanjarka, cure, prijavljujem se za listu...termin 8.4.2020. (ZG), ali obzirom da je treći carski to će bit negdje krajem 3. mj., sad sam na 7+6 i po M i po UZV...sljedeći pregled 16.9.
    Jagodica125…zašto si psihički jako loše, jel ti možemo nekako olakšati?

bebolinka
    26. Kolovoz 2020. 10:43

Jagodica125

Nemojte me zezat da cure fakat napustaju forum zbog mojeg i drugih komentara o babywatcheru???!!! 🤦‍♀️ pa mislim da smo sve napisale da ima svoje pluseve i minuse, a i sto je s time sa onim "postujmo tude misljenj/nismo sve iste itd.. "? 🤔uglavnom, mi smo danas usli u 7. tjedan 🥳 inace od moga decka mama i ja imamo cist ok odnos. Njegovi zive u drugom gradu, pa ako odemo za vikend, to se svede na pristojno nedjeljno cavrljanje 🤷‍♀️ sad je nazovem nakon pregleda, da javim kako je proslo i cujemo se i to je to. Ja nisam kupila jos nista trudnicke odjece, iako sam primjetila da mi je jedna haljina koju sam nosila zadnju bila fuuul uska. Svidjela mi se ideja nekoga ovdje na forumu da kupuje haljine u vecim velicinama, pa nakon poroda suziti. Bas super pomisao 👌 ja sam psihicki dosta lose, razmisljam otici na odjel u bolnicu 😔

Daa ja si tako uzimam 😁
    Zašto si loseee 😔

• MissGraz
    26. Kolovoz 2020. 10:46

Da, upravo sam htjela pitati, sto ti je? Ako ikako mozemo pomoci, barem da nam se izjadas, ako ce ti biti barem malo lakse kad podijelis... 

Girl1234
    26. Kolovoz 2020. 10:48

Slobodno podijeli s nama... Tu smo za savjet ili barem rijec utjehe

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.