Ja sam sokirana, stvarno mi je zao sto su se neki uvrijedili i otisli...zbilja vjerujem da nitko nije imao lose namjere oko izrazavanja svog misljenja niti oko dijeljenja rijeci podrske i utjehe 😔
Zao mi je ako sam ikoga uvrijedila 😔
I zao mi je sto kasnim sa svime danas 😔
Novim curama cestitam i dobrodosle ❤
Hvala 😊 pričekat ću do idućeg tjedna kad sam na prvom pregledu. Onda ću bit 6 tjedana trudna. Muž navaljuje da objavimo odmah sad a ja bi pričekala i duže,do 12 tt. Ali zbog posla ću morati na komplikacije pa ću morati reći obitelji. Samo ne želim da brzinom svjetlosti razglase okolo. Zaprijetiti ću im 🤣
I ja sam zaprijetila 😆 Sestra me zeza, kaze kao da je neki zlocin u pitanju, ma nemoj rekoh da sada svi znaju, nekako me strah pretjerano se radovati, nego neka sve ide polako 😊
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Netko je pitao kad smo rekli za trudnocu...mi smo najblizima (roditeljima, bratu,sestri...najblizim prijateljima) rekli nakon prvog pregleda, to je bilo negdje u 7 tjednu. A sad poslije 12 tjedna smo rekli ostalima...al ne svima, kako tko nam naiđe 😅
Haha, ma mi smo i dalje najbolja ekipa. Sutra kada prenocimo opet krecemo standardno tipkanje 🙊😊
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Haha, ma mi smo i dalje najbolja ekipa. Sutra kada prenocimo opet krecemo standardno tipkanje 🙊😊
Pa hvala Bogu 💪👍 i drago mi je da nisam jedina koja mora podizat ovu ekipu sa pozitivnim vibrama..ljudi ne treba sve uzimat toliko k srcu, ako ce te uvrijedit netko koga ni ne znas kako ces se onda tek nosit s uvredama onog koga znas i ko ti je blizak 🙄 pa jel nije..mene ne doticu takve stvari od strane nekoga koga osobno ne znam.
I da netko je pitao za odnos sa svekrvom, pa iskreno kakvih sve ima ja sam i vise nego zadovoljna. Ne petlja se tamo gdje ne treba, tu je kada treba pomoci i stvarno imamo jako korektan odnos za sada 👍
Nea 💗
Pa hvala Bogu 💪👍 i drago mi je da nisam jedina koja mora podizat ovu ekipu sa pozitivnim vibrama..ljudi ne treba sve uzimat toliko k srcu, ako ce te uvrijedit netko koga ni ne znas kako ces se onda tek nosit s uvredama onog koga znas i ko ti je blizak 🙄 pa jel nije..mene ne doticu takve stvari od strane nekoga koga osobno ne znam.
I da netko je pitao za odnos sa svekrvom, pa iskreno kakvih sve ima ja sam i vise nego zadovoljna. Ne petlja se tamo gdje ne treba, tu je kada treba pomoci i stvarno imamo jako korektan odnos za sada 👍
Daa, tocno to.. Vise me vrijeđa sto me ljuti decko koji je ljut na mene zbog mojih hormona 😂
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Slazem se s tobom 😊
Ugl svekrva....uf...bolje da ni ne pocinjem 😅 recimo to ovako suprug je trazio da pobjegnemo od nje sto prije (zivjeli smo u istoj kuci) tako da ako je njen sin htio zbrisat, sve vam je jasno 😅 vrlo komplicirana osoba 😏
Malo zavidim vama koje imate normalne svekrve 😊 😉
Slazem se s tobom 😊
Ugl svekrva….uf…bolje da ni ne pocinjem 😅 recimo to ovako suprug je trazio da pobjegnemo od nje sto prije (zivjeli smo u istoj kuci) tako da ako je njen sin htio zbrisat, sve vam je jasno 😅 vrlo komplicirana osoba 😏
Malo zavidim vama koje imate normalne svekrve 😊 😉
Najbitnije je to da imas muzevu podrsku, tada je sve lakse, zajednicki dogovorite i nadjete smjestaj samo za vas dvoje 😀😊
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Sanela, dobrodošla! Imala sam smeđi iscjedak (sluzavi) bez bolova skoro do 12tt. Sve je u redu. To i tebi želim.
Malamarelica i Saramala, neka vas sa nama. Svi smo tu od početka da pričamo i da jedna drugu shvatimo.
Svekrve...moja se čini super žena.Živimo 2000 km od nje, ja i ona ne pričamo isti jezik ali vidim da je divna žena i nikada me nije uvrijedila niti se upletala u nešto. Moj muž joj je prvi sin, ali ima još 4 sina, 2 kćerke, 10 unučica i jednog unuka koji žive blizu nje, a ona je tu za njih sviju i pomaže koliko može.
Sortiraj odgovore
Najstariji