Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saramala
    25. Kolovoz 2020. 21:35

Ninnach , Malamarelice, Emmie, Mareikate ako sam koga s početka zaboravila slobodno se javite, bilo bi mi drago 
    dasdeaddog@gmail.com

Miki94
    25. Kolovoz 2020. 21:38

Kontesa1

Cure poštujmo tuđa mišljenja 🤗
    Pitanje; kad ste rekli obitelji,bližoj ili daljoj rodbini za trudnoću?

Ja sam svojima rekla odmah nakon prvog obavljenog pregleda, negdje u petoj sedmici. Jeste bilo rano, ali smo bili previse uzbudjeni, i nekako smo bas zeljeli da to prosirimo dalje do nama bitnih ljudi 😊

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Girl1234
    25. Kolovoz 2020. 21:42

Ja znam da nas sve pucaju hormoni i da se vjer svađamo s dečkima/muževima, roditeljima..  (ja jesam 😂)  Ali dajte, barem ovdje ostanimo pribrane... Sve smo ovdje s jednim ciljem, budimo jedne uz druge, zajedno smo jače

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

bebolinka
    25. Kolovoz 2020. 21:44

Malamarelica i Saramala nemojte iciii 😔

25. Kolovoz 2020. 21:47

malamarelica i Saramala znam i vjerujem da vam nije lako, ali isto tako nije lako biti majka djeteta s posebnim potrebama. Svatko ima nešto svoje! 
    Girl1234 slažem se sa tobom! Bolje da tračamo svekrve  

Miki94
    25. Kolovoz 2020. 21:48

Girl1234

Ja znam da nas sve pucaju hormoni i da se vjer svađamo s dečkima/muževima, roditeljima.. (ja jesam 😂) Ali dajte, barem ovdje ostanimo pribrane… Sve smo ovdje s jednim ciljem, budimo jedne uz druge, zajedno smo jače

To stvarno, i sama kao i ti imam i takvih problema, pritisak od strane roditelja, poneko nerviranje, osjecaj da me niko ne razumije, ali ipak niti jedna od vas nije tu kako bih se ja na nju istresala i slicno. Hormoni nam rade neorestano, nekima vise a nekima manje ocito, i postoju prevelika osjetljivost, ali mislim da svakako nije razlog da se grupa napusta, ali ok. Btw.cak su nas cure na drugim grupama spominjale, kako smo aktivne i o svemu pisemo, podrzavamo se, a sad ispadosmo najgora ekipa. Ali hajde, dobro. 

Malamarelica, zadnja recenica nije podjebavanje, izvinjavam se na izrazu, ali ipak ja nisam nikome napisala da bih ga lupila cime u glavu, sto me pokusao utjesiti nekako, tako da te ne kontam. 

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

bebolinka
    25. Kolovoz 2020. 21:50

Momof3

malamarelica i Saramala znam i vjerujem da vam nije lako, ali isto tako nije lako biti majka djeteta s posebnim potrebama. Svatko ima nešto svoje!

E kakve su vam svekrve? Moja je savrsena ali stvarno. Ima dva sina pa valjda kako sam ja jedina cura ona mene obozavaaa, sve šta spomenem sad ona stvori 😁😁 stvarno ni jednu lošu riječ nemogu reci, super je

25. Kolovoz 2020. 22:03

bebolinka

Momof3

E kakve su vam svekrve? Moja je savrsena ali stvarno. Ima dva sina pa valjda kako sam ja jedina cura ona mene obozavaaa, sve šta spomenem sad ona stvori 😁😁 stvarno ni jednu lošu riječ nemogu reci, super je

Moja ima sina(mog muža) i dvije kćeri koje su udane.
    Znači ima 4 unuke i 3 unuka. Trenutno su joj draži ovi stariji jer su manje zahtjevni 
    Ali sve u svemu nije loša, lako se mi složimo. Ne upliće mi se baš u odgoj jer zna da bih ju otpilila  jer.....Znate onu teoriju od prije da je majčino mlijeko prerijetko i nehranjivo. Pokušavala me uvjeriti prije nego sam rodila prvo dijete da je najbolje da djetetu dam bocu, ali bezuspješno 

Miki94
    25. Kolovoz 2020. 22:04

bebolinka

Momof3

I ja sam sa svojom za sada zadovoljna, nekaki se bas ispricamo o trudnoci, prica mi o njenim dogodovstinama, i poslije pregleda idem odmah da joj kazem kako je proslo, sta sam novo saznala i pokazem joj slicice 🙂 Nadam se da cemo uvijek ostati tako bliske, bar unekoliko, samo da se ne svadjamo i slicno🙂

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Kontesa1
    25. Kolovoz 2020. 22:09

Hvala 😊 pričekat ću do idućeg tjedna kad sam na prvom pregledu. Onda ću bit 6 tjedana trudna. Muž navaljuje da objavimo odmah sad a ja bi pričekala i duže,do 12 tt. Ali zbog posla ću morati na komplikacije pa ću morati reći obitelji. Samo ne želim da brzinom svjetlosti razglase okolo. Zaprijetiti ću im 🤣

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.