Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    blossom
    26. Kolovoz 2020. 10:52

Bebanomoje drago mi je da se smirilo i pomoglo ti 
    Momof3 i Bebanomoje hvala budem potražila u ljekarni da pogledam
    Jagodice ako možemo pomoći i barem malo ti olakšati piši i podijeli sa nama

MareiKate
    26. Kolovoz 2020. 11:04

Blossom magnezij citrat ti je najbolji, tj najbolje se razgrađuje. 

bebolinka
    26. Kolovoz 2020. 11:09

Ajmeee ja dns prestajem piti Duphaston i tako sam sretna da vam nemogu opisat hahahah 

26. Kolovoz 2020. 11:23

MissGraz

I vi kojima nije prva trudnoca, kad se najranije vidi spol? Kad ste vi saznale?

Ja i muž smo čudaci  nikada nismo željeli znati spol. 

26. Kolovoz 2020. 11:25

Jagodica125

Nemojte me zezat da cure fakat napustaju forum zbog mojeg i drugih komentara o babywatcheru???!!! 🤦‍♀️ pa mislim da smo sve napisale da ima svoje pluseve i minuse, a i sto je s time sa onim "postujmo tude misljenj/nismo sve iste itd.. "? 🤔uglavnom, mi smo danas usli u 7. tjedan 🥳 inace od moga decka mama i ja imamo cist ok odnos. Njegovi zive u drugom gradu, pa ako odemo za vikend, to se svede na pristojno nedjeljno cavrljanje 🤷‍♀️ sad je nazovem nakon pregleda, da javim kako je proslo i cujemo se i to je to. Ja nisam kupila jos nista trudnicke odjece, iako sam primjetila da mi je jedna haljina koju sam nosila zadnju bila fuuul uska. Svidjela mi se ideja nekoga ovdje na forumu da kupuje haljine u vecim velicinama, pa nakon poroda suziti. Bas super pomisao 👌 ja sam psihicki dosta lose, razmisljam otici na odjel u bolnicu 😔

Sve smo uz tebe. Ako možemo pomoći riječima ili savjetom?

bebolinka
    26. Kolovoz 2020. 11:27

Momof3

MissGraz

I vi kojima nije prva trudnoca, kad se najranije vidi spol? Kad ste vi saznale?

Ja i muž smo čudacinikada nismo željeli znati spol.

🤣🤣🤣 ja nemogu dočekati, i jučer sam se nadala kao možda će vidjeti ali nijee

• MissGraz
    26. Kolovoz 2020. 11:50

Uh, ja sam isto nestprljiva, znatizeljna... 🙈 nije da prizeljkujem jedno ili drugo, nego jednostavno zelim znati... idem iduci tjedan na pregled i kao nadam se da ce sve bit ok i da ce se mozda vidjet... 

• MissGraz
    26. Kolovoz 2020. 11:51

Ne kao, nego se nadam naravno... glupo zvuci, nisam ni skontala sto sam napisala 🤦‍♀️ 

Miki94
    26. Kolovoz 2020. 12:23

I ja sam toliko znatizeljna po pitanju spola djeteta. Tako da se divim mamama i tatama koji ce radije cekati da se dijete rodi i tek tada cuju za spol  Ja sam odmah u 6oj nedjelji provjeravala svugdje kada postoji mogucnost da se najranije sazna spol   Fakat sam luda, ali eto, ne mogu si pomoci. DOktorica mi je prosli puta, kada sam bila tacno u 12oj nedjelji rekla da je djecak, i za dva dana idem ponovo na pregled, i naravno da vidim da li ce ostati tako. Sve u svemu, bitno da je i ono, kao i mi zivo i zdravo :) Ali, voljela bih da znam zasigurno spol prilikom kupovine stvaricica

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

• MissGraz
    26. Kolovoz 2020. 12:25

Ja cu biti 13 tjedana kada budem na pregledu iduci tjedan, tako da bi se moglo vidjeti... 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.