Bebanomoje drago mi je da se smirilo i pomoglo ti
Momof3 i Bebanomoje hvala budem potražila u ljekarni da pogledam
Jagodice ako možemo pomoći i barem malo ti olakšati piši i podijeli sa nama
Blossom magnezij citrat ti je najbolji, tj najbolje se razgrađuje.
Ajmeee ja dns prestajem piti Duphaston i tako sam sretna da vam nemogu opisat hahahah
I vi kojima nije prva trudnoca, kad se najranije vidi spol? Kad ste vi saznale?
Ja i muž smo čudaci nikada nismo željeli znati spol.
Nemojte me zezat da cure fakat napustaju forum zbog mojeg i drugih komentara o babywatcheru???!!! 🤦♀️ pa mislim da smo sve napisale da ima svoje pluseve i minuse, a i sto je s time sa onim "postujmo tude misljenj/nismo sve iste itd.. "? 🤔uglavnom, mi smo danas usli u 7. tjedan 🥳 inace od moga decka mama i ja imamo cist ok odnos. Njegovi zive u drugom gradu, pa ako odemo za vikend, to se svede na pristojno nedjeljno cavrljanje 🤷♀️ sad je nazovem nakon pregleda, da javim kako je proslo i cujemo se i to je to. Ja nisam kupila jos nista trudnicke odjece, iako sam primjetila da mi je jedna haljina koju sam nosila zadnju bila fuuul uska. Svidjela mi se ideja nekoga ovdje na forumu da kupuje haljine u vecim velicinama, pa nakon poroda suziti. Bas super pomisao 👌 ja sam psihicki dosta lose, razmisljam otici na odjel u bolnicu 😔
Sve smo uz tebe. Ako možemo pomoći riječima ili savjetom?
I vi kojima nije prva trudnoca, kad se najranije vidi spol? Kad ste vi saznale?
Ja i muž smo čudacinikada nismo željeli znati spol.
🤣🤣🤣 ja nemogu dočekati, i jučer sam se nadala kao možda će vidjeti ali nijee
Uh, ja sam isto nestprljiva, znatizeljna... 🙈 nije da prizeljkujem jedno ili drugo, nego jednostavno zelim znati... idem iduci tjedan na pregled i kao nadam se da ce sve bit ok i da ce se mozda vidjet...
Ne kao, nego se nadam naravno... glupo zvuci, nisam ni skontala sto sam napisala 🤦♀️
I ja sam toliko znatizeljna po pitanju spola djeteta. Tako da se divim mamama i tatama koji ce radije cekati da se dijete rodi i tek tada cuju za spol Ja sam odmah u 6oj nedjelji provjeravala svugdje kada postoji mogucnost da se najranije sazna spol
Fakat sam luda, ali eto, ne mogu si pomoci. DOktorica mi je prosli puta, kada sam bila tacno u 12oj nedjelji rekla da je djecak, i za dva dana idem ponovo na pregled, i naravno da vidim da li ce ostati tako. Sve u svemu, bitno da je i ono, kao i mi zivo i zdravo :) Ali, voljela bih da znam zasigurno spol prilikom kupovine stvaricica
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Ja cu biti 13 tjedana kada budem na pregledu iduci tjedan, tako da bi se moglo vidjeti... 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji