Danas je tocno ispalo da mi koje smo kupile babywatcher nismo normalne , nestabilne smo i uživamo u stresu tocno me je sram toliko bzvze komentara upakovanih u celofan valjda smo ovdje da se podržimo a ne da od nas pravite takve idiotkinje
Da, i meni je tako ispalo. Mislim, jasno mi je da netko tko nije prosao spontani ne moze shvatiti kakav je to strah u drugoj trudnoci i zato bas shvacam svaku zenu koja radi sve sto moze da bude sto mirnija ili da pokusava pronaci nesto da ju umiri jer poucena iskustvom ne moze biti mirna i to je potpuno normalno. Ja sam svaki dan uzasno uplasena i to ne mogu izbjeci jer ni muz, ni mama, ni svekrva, ni prijateljica, bas nitko ne zna kako sam se ja tada osjecala, osim zena koje su to prosle. I te price "budi opustena i pozitivna" mi samo izazivaju zelju da im bacim nest u glavu.
Bila sam takva opustena i mirna prvi put pa sam dozivjela sok. Tako da nije da sam ovakva jer uzivam u tome nego mi je stradala psiha.
Dodala bih i za prenatalne testove koji su se spominjali... npr moj muz i ja smo o njima razgovarali i odlucili ih napraviti jer bismo svakako zadrzali dijete, ali u slucaju nekakvog problema bili bismo ga svjesni odmah, a ne tek na porodu. I mislim, opet se rade nuhalni nabor, onaj kombinirani ili sta vec.. pa kad vec ionako idem na te provjere barem sam odradila ovu i "mirna" sam u ovom periodu.
A da moze biti nesto lose...mislim da smo toga itekako svjesne, pogotovo mi koje smo to lose vec prosle. Ali meni je, konkretno, taj nifty bio barem mala iskra srece i mira.
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Cure drage, nemojte raditi tenzije.. Provodimo trudnocu mirno, bebice ce nam biti zahvalne :)
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Cure drage, nemojte raditi tenzije.. Provodimo trudnocu mirno, bebice ce nam biti zahvalne :)
🥰
Malamarelice tocno sam se osjećala lose sto sam uopce napisala da ga koristim eto u prvom trenutku nisam uspjela pa sam poslije nasla otkucaje i bila toliko sretna sve ima svoje prednosti i mane samo mi nije bilo jasno da oko jedne stvari toliko upakovanih u celofan negativnih komentara kojih nema tipa kada neka cura napise da je boli ili da smedari , meni je jasno da smo mi sve različite i ne kužimo se sve to je normalno postoje razlike i u godinama i mentalitetu a i u trudnoći su neke zene stabilnije neke nisu tako da treba da se razumijemo ne vidim nista lose u prenatalnim testovima i babywatcheru nisam ja rekla da je mene itko uvrijedio samo sam objasnila kako to izgleda iz moje perspektive a sigurna sam i svih ostalih zena koje su rekle da ce ga koristiti ili koriste i ja uopce ne radim tenzije odma da objasnim ovaj forum je prije 2 mj bio puno drugačiji iskreno ovdje sam jos uvijek zbog par zena koje su tu samnom od samog početka bez uvrede nikome nista lose ali previse pametovanja dovodi do ničega ...
Pozdrav svim mamama i budućim mamama, vec sam otvorila i temu na ovo sve, ali sam uzasno nervozna i ne mogu docekat da se netko javi i kaze mi jesam li potpuno ili djelomicno poludila! 😂
imam par nejasnoca i pitanja vezanih uz prvu trudnocu i ultrazvuk i razvoj ploda i svasta nesto. ☺️
Nadam se da je netko imao slicno iskustvo pa da mi moze pomoci.
Zadnja menstruacija mi je bila 28.06. i po tome sad bi trebala biti trudna 8 tjedana, tocnije 8+2. Uz to da napomenem, neredoviti su mi ciklusi i imam policisticne jajnike.
Bila sam na pregledu 18.08. i po UZV mi je trudnoca manja za min 10 dana.
Nalaz je glasio: intrauterino vidljiva gastacijska vrecica sa embrionalnom odjek 1.6mm. Zumanjcana vrecica 1.2. KČS nema. S cisticnim ukljucenjima, vorpus luteom velicine oko 20mm. Nema slobodne tekucine.
Beta 3077 IU/L
I rekao mi je na kraju pregleda, hoce li se dalje razvijati to je sad pred nama. Vidjet cemo sve.
Danas, 25.08 me opet narucio na UZV jer je ocekivao da cemo cuti srceko, medutim kad sam dosla na oregled po UZV ispada da sam trudna 6 tjedana.
Nalaz:
Gastacijskadob: 8 + 2/7
Zumanjcana vreca: 3.30mm
KCS: jos ne vidim
Zuto tijelo: Cisticno, desno
CRL: 3.50mm, za 6+ 0/7
Zanima me je li se ikad ikome desilo da su mu pogrijesili tako u racunanju? Ginekolog nije pricljiv, rekao da zivim normalno i da dodem za tjedan dana.
Nisam imala krvarenja, a nemam pretjerano ni neke druge simptome, osim otecenih grudi i cestig uriniranja.
Evo, ako ima netko pricljiviji s slicnim iskustvom, pliz recite mi sve da znam ☺️
Hvala!
Btw, ako bude sve okej, i ja cu biti mama proljetnica jer je termin po zm 04.04.2021, medutim po UzV neka dva tjedna kasnije...
Cure moje!
Veselim se skupa sa vama, svakom novom plusiću, dobrim pregledima i svemu ostalom što vas veseli.
Nitko ne osuđuje nikoga već mi se čini da svatko iznosi svoje mišljenje.
Već sam napisala što se tiče babywatchera, ja ga osobno ne bi koristila je bi me izludio, ali ako vama koje ga koristite može kupiti mir, zašto ne.
Prenatalni testovi - kao što rekoh bez obzira na njihove rezulate bi rodila dijete i čemu da onda radim testove. Radije ću saznati u 31.tt da ću roditi dijete sa posebnim potrebama nego u 12.tt jer tada bi samo plakala cijelu trudnoću i bila pod stresom. Ali očito je krivo shvaćeno.
Ne želim nikome pametovati i nametati svoje stavove.
Žao mi je što sam neke ovdje povrijedila jer mi to nije bila namjera
Bezveze mi je ako su se neke od clanica uvrijedile sa komentarima vezanih za prenatalne testove i baby watcher. Vjerujem da niko u tim komentarima nije pomislio da je neko nenormalan ukoliko to kupi ili koristi. S jedne strane, mozda bi jos vise zena to koristilo ali im finansijski nije moguce, a s druge strane, samo su izrazile misljenje da one ne bi to koristile iz nekih licnih razkoga.
I takodjer, ukoliko ja ili bilo ko drugi napise da budete pozitivne, smirene i slicno, misli to dobronamjerno, da pruzi bilo koju rijec utjehe, da se odazove a ne da samo izignorise vase brige, nedoumice i strahove. Zbog toga valjda ova grupa i postoji, da pruzimo poneku lijepu rijec, jer zamislite da napisete tekst o problemu i strahu i da to niko ne uzme u obzir, kao da i ne postoji, mislim da bi vam to mnogo gore bilo, nego sto dobijete tekst tipa ostani pozitivna, miruj, jer je to na kraju krajeva itekako bitno i u vecini slicajeva dovodi do kontraefekata.
Tako da se ja izvinjavam kad sam nekad napisala da ostanete pozitivne, i sigurno necu vise, kako mi ne biste bacile nest u glavu. 🙂
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Martha, i meni je prva trudnoca i zaista ti ne mogu pomoci savjetom i iskustvom, ali zelim ti sve najbolje, bit ce sve uredu.
Zene, imate li vi iscjedak? Kakav i koliko?
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Bezveze mi je ako su se neke od clanica uvrijedile sa komentarima vezanih za prenatalne testove i baby watcher. Vjerujem da niko u tim komentarima nije pomislio da je neko nenormalan ukoliko to kupi ili koristi. S jedne strane, mozda bi jos vise zena to koristilo ali im finansijski nije moguce, a s druge strane, samo su izrazile misljenje da one ne bi to koristile iz nekih licnih razkoga.
I takodjer, ukoliko ja ili bilo ko drugi napise da budete pozitivne, smirene i slicno, misli to dobronamjerno, da pruzi bilo koju rijec utjehe, da se odazove a ne da samo izignorise vase brige, nedoumice i strahove. Zbog toga valjda ova grupa i postoji, da pruzimo poneku lijepu rijec, jer zamislite da napisete tekst o problemu i strahu i da to niko ne uzme u obzir, kao da i ne postoji, mislim da bi vam to mnogo gore bilo, nego sto dobijete tekst tipa ostani pozitivna, miruj, jer je to na kraju krajeva itekako bitno i u vecini slicajeva dovodi do kontraefekata.
Tako da se ja izvinjavam kad sam nekad napisala da ostanete pozitivne, i sigurno necu vise, kako mi ne biste bacile nest u glavu. 🙂
Boze
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Martha, i meni je prva trudnoca i zaista ti ne mogu pomoci savjetom i iskustvom, ali zelim ti sve najbolje, bit ce sve uredu.
Zene,imate li vi iscjedak? Kakav i koliko?
Ja imam bijeli onako kao kad je ovulacija
Sortiraj odgovore
Najstariji