Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebanomoje
    25. Kolovoz 2020. 20:33

malamarelica

Miki94

Bezveze mi je ako su se neke od clanica uvrijedile sa komentarima vezanih za prenatalne testove i baby watcher. Vjerujem da niko u tim komentarima nije pomislio da je neko nenormalan ukoliko to kupi ili koristi. S jedne strane, mozda bi jos vise zena to koristilo ali im finansijski nije moguce, a s druge strane, samo su izrazile misljenje da one ne bi to koristile iz nekih licnih razkoga.
    I takodjer, ukoliko ja ili bilo ko drugi napise da budete pozitivne, smirene i slicno, misli to dobronamjerno, da pruzi bilo koju rijec utjehe, da se odazove a ne da samo izignorise vase brige, nedoumice i strahove. Zbog toga valjda ova grupa i postoji, da pruzimo poneku lijepu rijec, jer zamislite da napisete tekst o problemu i strahu i da to niko ne uzme u obzir, kao da i ne postoji, mislim da bi vam to mnogo gore bilo, nego sto dobijete tekst tipa ostani pozitivna, miruj, jer je to na kraju krajeva itekako bitno i u vecini slicajeva dovodi do kontraefekata.
    Tako da se ja izvinjavam kad sam nekad napisala da ostanete pozitivne, i sigurno necu vise, kako mi ne biste bacile nest u glavu. 🙂

Boze

Zasto komentar 'Boze'? Nije nista lose napisano. Sama sam odlucila radit Panorama test, ali sam odlucila ne kupit baby watcher tako da tu ne zauzimam niciju stranu i razumijem sve strahove.
    Ovo sto je Miki napisala da se ne dozivljava tj krivo se dozivljava kad pisemo rijeci utjehe, to se slazem. Previse puta smo tjesile odredjene osobe pa bi se to totalno ignoriralo i nastavilo panicariti. Rijeci opusti se i smiri se su zaista ono sto nam treba u ovih 9 mjeseci! Sama sam prosla spontani prije 5 mjeseci i nije mi sad svejedno, ali ne skacem na svaki simptom jer valjda bi sad vec trebale znati sta bi moglo biti lose a sta dobro. Takodjer uvijek sam za privatni pregled da nas umiri!
    I nije istina da bi mi koje smo svasta prosle trebale sada panicariti, bas suprotno. Znamo da je psiha najgori neprijatelj u svemu pa tako i u trudnoci. Vjerujte da ce biti sve dobro i biti ce!!!
    Takodjer ovakva prepucavanja na forumu nam samo stete, ovdje smo da si pomognemo i razmijenimo iskustva, a ne da izokrecemo tudje rijeci ili napadamo nekoga tko je samo htio utješiti drugu osobu!
    Nadam se da cemo danasnja prepucavanja zaboraviti i nastaviti tipkati u dobrom raspolozenju ☺️

Kona13
    25. Kolovoz 2020. 20:48

Koje ste radile panoramu, sa koliko tj? Dobila sam uputnicu i s obzirom na visokorizicnu trudnocu mi je besplatan 
    I da, baby watcher nekome sluzi za uživanje 

👦2012💙

Kontesa1
    25. Kolovoz 2020. 20:55

Cure poštujmo tuđa mišljenja 🤗 
    Pitanje; kad ste rekli obitelji,bližoj ili daljoj rodbini za trudnoću? 

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

• Sanela....
    25. Kolovoz 2020. 20:56

Pozdrav ja sam nova. Ovako u 5 tjednu trudnoće sam pa me zanima dali se i vama desavalo kao i meni primjetila sam onako smedi iscjedak i to samo jednom je bilo vise nista a kod ginekologa sam tek narucena u petak.. dali da zovem ginekologa nez sta bi napravila ali da budem iskrena uplašila sam se..

• Bebanomoje
    25. Kolovoz 2020. 20:56

Kona13

Koje ste radile panoramu, sa koliko tj? Dobila sam uputnicu i s obzirom na visokorizicnu trudnocu mi je besplatan

Meni su rekli da je najbolje radit sa 12, 13 tjedana tako da ja idem kad cu biti 13+1,ali zapravo 12 jer mi je par dana manja trudnoca. 

Kona13
    25. Kolovoz 2020. 21:02

Bebanomoje

Kona13

Meni su rekli da je najbolje radit sa 12, 13 tjedana tako da ja idem kad cu biti 13+1,ali zapravo 12 jer mi je par dana manja trudnoca.

Tnx. Ja moram vadit krv zbog drugih stvari kada sam 11+4 pa sam mislila tada da se ne vraćam opet vaditi

👦2012💙

Kona13
    25. Kolovoz 2020. 21:03

Kontesa1

Cure poštujmo tuđa mišljenja 🤗
    Pitanje; kad ste rekli obitelji,bližoj ili daljoj rodbini za trudnoću?

roditelji, svaki i brat nakon par dana. Ostali, ne planiramo tako skoro. No znam da će se svaki izlajat, dajem joj do Svih svetih.

👦2012💙

malamarelica
    25. Kolovoz 2020. 21:12

Zbog njezine zadnje recenice koja je ocito podjebavanje. Al sve kao pomirljivo i puno razumijevanja.
    Slazem se sa Saramalom da je forum totalno drukciji nego prije 2 mjeseca. I da, nije podrzavanje, bilo je na pocetku teme. 
    I ne, nismo sve iste i nismo sve zene, majke, kraljice koje imaju sve pod kontrolom i znaju svaki simptom i skroz su kul  samouvjerene i ne panicare ni oko cega. Nismo sve takve. 
    Ja isto nisam razumjela cure koje su pisale da se ni o cem ne brinu, da se totalno isto ponasaju, koje su stavljale sticker cim su vidjele plus.. meni je to sve potpuno nezamislivo pa im svejedno nisam isla pametovati o tome. Valjda svatko zna sto mu olaksava zivot u trudnoci.
    Takodjer, odlucih da me ne morate vise tjesiti, da ja ne bih ignorirala i nastavila panicariti i biti princeza.
    Tako da... to cu nastaviti na drugim forumima jer mi ovaj poceo donositi samo stres, a to moram izbjegavati jer ce mi beba bit pod stresom. Jer ono, nikada zene u trudnoci nisu dozivjele stres, smrt bliske osobe, prije toga dozivjele silovanje, bile usred rata i tako. Mislim i ako jesu, one su idalje bile skroz pozitivne i nisu se stresirale. U svakom slucaju, potpisujem Saramalu u onom njenom postu.
    Vi svakako nastavite tipkati u dobrom raspolozenju i sretno svima! (To zaista mislim, u ovom nema ironije.)
    Ne da mi se vise pratiti.
    Hvala svim curama koje su imale razumijevanja za mene, moju paniku i moja pitanja. Zaista ste mi puno pomogle svojim rijecima podrske i savjetima. 🙏
    I pozdrav mojim curama s pocetka ❤ 
    Ako se zelite kad javiti, mozete na mail: marelicamala05@gmail.com
    Voljela bih cuti kako ste. 
    Pozdraaaav! 

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Saramala
    25. Kolovoz 2020. 21:25

Draga Malamarelice ,zao mi je sto odlaziš ali da to iskreno kazem ni meni nije ugodno ovdje vise ostale su mi pored tebe jos tri zene s početka drage zato sam i tu između njih Emmie , Mareikate ja cu također napustiti ovaj forum jer je ovo zaista postalo toliko prazno da nemam rijeci sve su pametne sve su super i sve sve znaju a ja koja evo nosim 4 bebu i imala sam tri spontana to znaci sedam trudnoća ja nemam pojma ja prvi put sam vidila babywacher i sve ostalo mi smo u početku bile pune toliko razumjevanja i nismo jedna drugoj filozofiralo ovo je ovdje cirkus Malamarelice ja cu ti se javiti , Emmie Mareikate ostavit cu mail ako poželite mozete mi se javiti bilo bi mi drago , svakako svima sretno i svima bas svima zelim sreću i divne zdrave bebe da budu divne mame

Ines
    25. Kolovoz 2020. 21:32

Kontesa1 - mi smo rekli obitelji odmah po saznanju, nakon prvog pregleda svima ostalima. Nisam onaj tip koji se boji za ne daj Boze pa mi je bilo svejedno kad cemo reci. 
      - sto se tice cijele ove situacije koja mi bas i nije najjasnija oko cega se dize tolika prasina, al imam potrebu reci par stvari. Ovako na ovaj forum sam dosla iz ciste razonode i da malo budem u krugu zena s razlicitim iskustvima i da iste izmjenjujemo. Niti jednom prilikom mi nije palo na pamet nekoga osudivati radi ovih ili onih postupaka. Svi smo mi na kraju krajeva tu s istim ciljem, a to je da postanemo majke predivnoj i zdravoj djecici. Ako po nicemu drugome po tome jesmo iste. Nisam nikad bila osoba koja mozda moje misljenje ne shvaca kao ja pa sad idem nesto opravdavat svoje stajaliste, ne. Svatko od nas ima pravo reci sto misli i isto tako svatko od nas ima pravo prihvatiti ili ne prihvatiti to isto misljenje. Medutim prihvatile vi misljenje moje ili neke druge zene ili ne, bar ja osobno ne bih javno mislim na ovdje u grupi to osudivala i dovodila u pitanje neciji karakter. Istina nismo sve isto prosle, nismo sve jednako jake i pozitivne, nismo sve jednako podlozne losim i runim stvarima i necemo sve jednako prihvatiti jednu poruku/misljenje na isti nacin, ali to nije razlog da se ovdje prepucava i da se nekoga "optuzuje" radi ovoga ili onoga. Nemamo sve dobre dane i sve smo mi pod hormonima i trebamo znati prihvatiti svakoga kakav god bio i biti mu podrska kakvog god stajalista ta osoba bila. Opet kazem ja sam rekla svoje misljenje, curke su rekle svoje, neke su bile za neke protiv. Ali na kraju dana to nije razlog da se zaracivamo medusobno i prebacujemo netkome nesto sto je rekao. Podrska je bitna u svakom pogledu, svakoj od nas. Ako sam ja osobno koga uvrijedila nekom svojom izjavom ja se ispricavam nije mi to nikada bila namjera niti na ovom forumu iz tog razloga. Podrzavam svakoga i trudim se razumijeti svacije probleme koliko to mogu i biti toj osobi makar jednim dijelom ona mala nada i pozitvna vibra u njezinom zivotu i tom trenutku u kojem se nalazi. 

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.