Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    26. Kolovoz 2020. 12:28

Curke hvala puno za trbuscic 🤗 
    Sto se tice grceva imala sam ih dosta ispocetka i uzela si neki Mg u DM-u medutim nije mi odgovarao. Otkako pijem Novalac hvala Bogu do sada ih nemam, imala sam prije mozda tj dana kada mi se maternica ili sirila ili podizala gore ne znam..mada bih prije rekla da se podizala prema gore jer sam do tad imala problem sa piskanjem znaci nikako nisam mogla skroz ispraznit mjehur i svako malo bih trcala na wc. I to sam na pregledu sa 12 i pol tj rekla gin gdje smo otkrile da mi bebica lezi na njemu i da je zato takav osjecaj..medutim otkako sam kazem imala te grceve koji su bili uff dva dana od tad vise nemam problem s mjehurom niti osjecam taj stalan pritisak. Ali razmisljam isto da si pojacam Mg kao za prevenciju jer ne moze naskodit..

Nea 💗

Jagodica125
    26. Kolovoz 2020. 12:31

Joj cure, hvala vam na podrsci 🙏 ja sam prije trudnoce bila na lijekovima za psihu, pila sam ih punih 7 godina i uz njih super funkcionirala. Sada u trudnoci me lupili hormoni sto trudnoce sto ovi simptomi ustezanja tj. odvikavanja. Naravno da necu ici na odjel, ne treba mi da zavrsim sad u bolnici, gdje korona luduje, a i bila sam na dosta hospitalizacija i znam kakvo je "ozracje" na odjelu 😔 isla sam sada prosetati sa mamom (jer sam dosla u posjetu na selo) i godi mi njeno drustvo, pricamo, spremamo rucak i druzimo se. Vracam se veceras opet s deckom u stan i iskreno bojim se - decko mi je diiivna potpora i znam da je i njemu tesko gledati me "placljivu", ali znam da ne mogu sada docukati sve stvari k mami i tu biti do pred porod. A vjerujte mi najradije bih. Imam jako nizak tlak (91/67), tako da se zbog nesvjestice niti ne usudim sama van. Jedem nesto vise od jucer i pijem dosta vode. Bojim se ostati sama. Znam da mi decko dolazi nakon posla, ali pada mi strop na glavu 😩 

• mare.su
    26. Kolovoz 2020. 12:45

Evo ja se javljam nakon pregleda
    5 +5 po ultrazvuku
    Vidi se samo gestacijska vrecica za sad
    Sljedeci tjedan imam opet termin da vidi jel se sve razvija kako treba🤞🏻
    Prepisala mi je duphaston 3x1 zbog manjeg hematoma

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

• mare.su
    26. Kolovoz 2020. 12:46

Jagodica125

Joj cure, hvala vam na podrsci 🙏 ja sam prije trudnoce bila na lijekovima za psihu, pila sam ih punih 7 godina i uz njih super funkcionirala. Sada u trudnoci me lupili hormoni sto trudnoce sto ovi simptomi ustezanja tj. odvikavanja. Naravno da necu ici na odjel, ne treba mi da zavrsim sad u bolnici, gdje korona luduje, a i bila sam na dosta hospitalizacija i znam kakvo je "ozracje" na odjelu 😔 isla sam sada prosetati sa mamom (jer sam dosla u posjetu na selo) i godi mi njeno drustvo, pricamo, spremamo rucak i druzimo se. Vracam se veceras opet s deckom u stan i iskreno bojim se - decko mi je diiivna potpora i znam da je i njemu tesko gledati me "placljivu", ali znam da ne mogu sada docukati sve stvari k mami i tu biti do pred porod. A vjerujte mi najradije bih. Imam jako nizak tlak (91/67), tako da se zbog nesvjestice niti ne usudim sama van. Jedem nesto vise od jucer i pijem dosta vode. Bojim se ostati sama. Znam da mi decko dolazi nakon posla, ali pada mi strop na glavu 😩

Jagodice probaj misliti pozitivno,radi nesto sto te opusta,pusti opustajucu muziku🥰 saljem pozitivne vibre🥰🥰🥰🤞🏻

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

Korra
    26. Kolovoz 2020. 13:00

MissGraz kad sam bila na proslom pregledu vec se spol mogao lijepo vidjeti, fino se beba namjestila 😄, ali gin nije htjela odma definirati ajd kao jos je rano, vidjet cemo kad dođe Nifty nalaz...i naravno da je to bilo to sto smo vidjele, decko 😊 ja sam tad bila 12 tjedana tako da bi i ti mogla vec vidjeti, ako se bebac lijepo namjesti 😊
    Sto se tice grceva, ja ih nemam toliko, ali pijem prenatalne vitamine i minerale od pocetka trudnoce, pa moguce da mi je to za sada dovoljno sto se tice magnezija, a poslije cemo vidjeti.
    Ines imas li nesto s cime se mozes zaokupiti dok si sama, tipa ako volis citati, nađi si neku knjigu, ili neke filmove, serije, igrice......sta god te zanima samo da ti bude lakse da ne razmisljas toliko. Ja kad sam dugo sama pocnem previse razmisljati i ubijati se u pojam, pa sam naucila se zaokupirati s raznim stvarima, pa mi bude lakse. A sto se tice tlaka, puno vode (opcenito tekucine) i grickaj nesto slano, meni je to pomoglo kad mi je bio dosta nizak, isto nisam voljela nigdje ici sama zbog vrtoglavica. Drzi se ❤

• mare.su
    26. Kolovoz 2020. 13:01

Joj ne mogu si ovaj lilypie namjestit,moze pomoc? Koj link trebam zalijepit?

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

Korra
    26. Kolovoz 2020. 13:01

sorry krivo ime sam napisala umjesto Ines mislila sam na Jagodicu 🤦🏼‍♀️ sorry

Korra
    26. Kolovoz 2020. 13:03

mare.su

Joj ne mogu si ovaj lilypie namjestit,moze pomoc? Koj link trebam zalijepit?

Pseudo HTML

Miki94
    26. Kolovoz 2020. 13:23

Jagodica125

Kao sto je vec neka od djevojaka napisala, pokusaj si pronaci neku zanimaciju, gledati filmove, serije, citati knjige, da si sto vise okupirana svim ostalim, nego negativnim mislima. Vjeruj, da tako i samu sebe tjesim, i u tim stvarima pomoc pronalazim. Nisam pila tablete za psihu kao ti prije trudnoce, ali sam nekako sada postala nevjerovatno osjetljiva, i sve mi smeta, i lako zaplacem, i negativna sam cesto, opterecena mnogim stvarima, tako da mi se to pocelo odrazavati na uzasne snove i nesanicu, ali pokusavam sama sebi da pronadjem neki izlaz iz svega toga, misleci da cu time nastetiti i bebi, a ne samo sebo. To se pogotovo dešava jer sam veliki dio vremena sama, i onda gledam tv, nadjem neke zanimljive emisije, da bih sto manje razmisljala i punila glavu glupostima. Izgurati cemo mi sve ovo, svaka od nas, iskreno se nadam. 

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

• mare.su
    26. Kolovoz 2020. 13:29

Hvalaa Korra🥰

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.