Cure samo hrabro i pozitivno ❤ drzim figice svima koji imaju pregled ovaj tjedan ❤
Znas da to varira u trudnoći , popusti pa
Opet krene ja mislim da trebaš otići doktoru ja bi bar otisla odma ako bi se brinula ja imam sutra pregled ujutro i sutra očekujem nalaz Nifty zvala sam danas i bas sam ih oribala evo 9 dana je proslo tako da mozda odeš doktoru i umiris se jer znam taj osjecaj
Ma nije mene zabrinuo taj baby watcher, to mi je zadnja stavka. Nego sto su mi naglo mucnine prestale i grudi onako splasnule i uopce me vise ne bole… Pokusat cu ostati pozitivna, ali danas mi bas ne ide
Sutra je novi dan!
Kada si bila na pregledu?
Evo sada sam opet probala i nasla moram da te napomenem Tonkyce da namažes se i malo pritisnes evo nasla sam otkucaji oko 160 se vrte🤍
Saramala, groždje ima malo više šećera nego drugo voće, pa možda zato. Probaću sa groždjem, pa ti javim.
Simptomi trudnoće stvarno dodju i odu. Znam da je teško ne brinuti se, ali manjak simptoma u većini slučajeva nije razlog za brigu. 🌸🌷
Curke ja s pregleda, sve je superrrr! Beba odlično, bacala se stalno 😁😍
Bebolinka, bas mi je drago da je sve super, idemo daljee 😊😊
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Bebolinka, super 😍
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Hello ekipa!
Ja jutros bila do dr. Nije mi radio uzv. Kaze da je rano
Po njemu je beta uredna. Da nastavim pit novalac i da se vidimo kraj sljedećeg tjedna.
Cure kad su vam pocele mucnine? Koji tjedan?
Kontesa dobro dosla 🥰🥰🥰
Baby bwatcher ne bi nikad, Al nikad kupila. Mislim da stvarno moze biti stresan!
Bebolinka bravo za super pregeled i aktivnog bebaca ❤️❤️🥰🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji