Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Korra
    25. Kolovoz 2020. 14:49

Cure samo hrabro i pozitivno ❤ drzim figice svima koji imaju pregled ovaj tjedan ❤

Saramala
    25. Kolovoz 2020. 14:53

Znas da to varira u trudnoći , popusti pa
    Opet krene ja mislim da trebaš otići doktoru ja bi bar otisla odma ako bi se brinula ja imam sutra pregled ujutro i sutra očekujem nalaz Nifty zvala sam danas i bas sam ih oribala evo 9 dana je proslo tako da mozda odeš doktoru i umiris se jer znam taj osjecaj 

25. Kolovoz 2020. 15:02

Tonkica1

Ma nije mene zabrinuo taj baby watcher, to mi je zadnja stavka. Nego sto su mi naglo mucnine prestale i grudi onako splasnule i uopce me vise ne bole… Pokusat cu ostati pozitivna, ali danas mi bas ne ide

Sutra je novi dan!
    Kada si bila na pregledu? 

Saramala
    25. Kolovoz 2020. 15:12

Evo sada sam opet probala i nasla moram da te napomenem Tonkyce da namažes se i malo pritisnes evo nasla sam otkucaji oko 160 se vrte🤍

Emmie
    25. Kolovoz 2020. 15:19

Saramala, groždje ima malo više šećera nego drugo voće, pa možda zato. Probaću sa groždjem, pa ti javim. 

Simptomi trudnoće stvarno dodju i odu. Znam da je teško ne brinuti se, ali manjak simptoma u većini slučajeva nije razlog za brigu. 🌸🌷

bebolinka
    25. Kolovoz 2020. 15:29

Curke ja s pregleda, sve je superrrr! Beba odlično, bacala se stalno 😁😍 

Emmie
    25. Kolovoz 2020. 15:58

Bravo za Bebolinku i bebicu! 🥰💗🌷🌸

Miki94
    25. Kolovoz 2020. 16:16

Bebolinka, bas mi je drago da je sve super, idemo daljee 😊😊

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Girl1234
    25. Kolovoz 2020. 16:37

Bebolinka, super 😍

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Sanjarka88
    25. Kolovoz 2020. 16:56

Hello ekipa! 

Ja jutros bila do dr. Nije mi radio uzv. Kaze da je rano 
    Po njemu je beta uredna. Da nastavim pit novalac i da se vidimo kraj sljedećeg tjedna. 
    Cure kad su vam pocele mucnine? Koji tjedan? 
    Kontesa dobro dosla 🥰🥰🥰

Baby bwatcher ne bi nikad, Al nikad kupila. Mislim da stvarno moze biti stresan! 

Bebolinka bravo za super pregeled i aktivnog bebaca ❤️❤️🥰🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.