Evo i ja jednostavno s baby wacherom ne mogu naci nikako otkucaje nama je rano jos za njega ali evo jednostavno sada nemam mira iako ja mislim da osjecam bebu kako se pomiče opet mi nije dobro
Zbilja se previse opterecujete s time baby wacherom, zar vam to zbilja treba, dodatni stres...mislim razumijem vas da ste zabrinute, svi smo bez obzira na prijasnje pokusaje, uspjehe ili neuspjehe....ali to vam je dodatno opterecenje i stres koji vam trenutno zbilja ne treba, probajte uzivati u malim stvarima i ostati pozitivne, koliko god to tesko bilo ❤
Sanjarka mozes dodati na listu spol, bit ce decko 👶 i mozes maknuti Kbc, ostavi samo Osijek. Hvala.
Zbilja se previse opterecujete s time baby wacherom, zar vam to zbilja treba, dodatni stres…mislim razumijem vas da ste zabrinute, svi smo bez obzira na prijasnje pokusaje, uspjehe ili neuspjehe….ali to vam je dodatno opterecenje i stres koji vam trenutno zbilja ne treba, probajte uzivati u malim stvarima i ostati pozitivne, koliko god to tesko bilo ❤
Potpis na sve napisano, Korra! Vjerujem da mamama koje su prosle sve i svasta u proslim trudnocama daje sigurnost to sto cuju srce u trenutku kada imaju potrebu cuti srce 👌Ali sto ako bas taj put ne "uhvati" otkucaje ili ih odmah ne "nađe"? Svi moguci scenariji bi se vrtili po glavi. Ja sam tu po pitanju svoje trudnoce (a prva mi je) dosla "old school". Ne kazem da ne treba ici u korak s vremenom i tehnologijom, ali ipak prepustam preglede i to ginekologu 🤷♀️Opet napominjem, razumijem i zasto se mame odluce na taj watcher. Ne zelim biti preglasna, da ne bih bila pretiha. 🙏
Slažem se sa Korrom i Jagodicom.
Ishod i onako nemožeš promijenit, a koji stres je to kad ne nađeš otkucaje. Ali isto tako razumijem da neke buduće mame to baš smiri.
Tako i što se tiče tih prenatalnih testova. Netko želi imati mir u trudnoći, neke ne žele roditi dijete sa "greškom", postoji xy razloga zašto se rade ili ne. Zato nikoga ne osuđujem ili govorim da treba ili ne. Svatko najbolje zna za sebe. Ja bez obzira na sve rodila bi dijete, zato neću i nisam imala potrebe raditi te testove. Ionako usprkos dobrim rezultatima testova uvijek nešto može poći po krivu i dijete se može roditi sa teškoćama.
*Saramala* i ja takodjer mislim da osjetim bebu kako se miče. Nije mi prva trudnoća, pa mi je poznat taj osjećaj. Najviše je aktivna poslije jela, i samo ju osjetim kad ležim na ledjima.
Slažem se sa Korrom i Jagodicom.
Ishod i onako nemožeš promijenit, a koji stres je to kad ne nađeš otkucaje. Ali isto tako razumijem da neke buduće mame to baš smiri.
Tako i što se tiče tih prenatalnih testova. Netko želi imati mir u trudnoći, neke ne žele roditi dijete sa "greškom", postoji xy razloga zašto se rade ili ne. Zato nikoga ne osuđujem ili govorim da treba ili ne. Svatko najbolje zna za sebe. Ja bez obzira na sve rodila bi dijete, zato neću i nisam imala potrebe raditi te testove. Ionako usprkos dobrim rezultatima testova uvijek nešto može poći po krivu i dijete se može roditi sa teškoćama.
Dijelimo isto mišljenje po pitanju prenatalnih testova, nikada ne možeš biti sto posto siguran, nažalost. Postoji više različitih slučajeva koji se mogu javiti.. :S Jedino ostaje jaka vjera da će sve proći u najboljem redu.
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Emmie isto tako dok ležim i poslje jela a naročito kada pojedem grožđe izgleda da odgovara bebici ono bas , bas lagano kao pokrete osjetim 4 mi je beba nekako znam skužiti Tonkyca nemoj tako odma crno ni ja ih ne mogu naci i zabrinula sam se ali imam i mučninu i bolne grudi a kazem ti osjecam bebicu mislio da je ok ok od 16 tt , koji si tjedan ?
Emmie isto tako dok ležim i poslje jela a naročito kada pojedem grožđe izgleda da odgovara bebici ono bas , bas lagano kao pokrete osjetim 4 mi je beba nekako znam skužiti Tonkyca nemoj tako odma crno ni ja ih ne mogu naci i zabrinula sam se ali imam i mučninu i bolne grudi a kazem ti osjecam bebicu mislio da je ok ok od 16 tt , koji si tjedan ?
Sad sam 10tt
Ma nije mene zabrinuo taj baby watcher, to mi je zadnja stavka. Nego sto su mi naglo mucnine prestale i grudi onako splasnule i uopce me vise ne bole... Pokusat cu ostati pozitivna, ali danas mi bas ne ide
Sortiraj odgovore
Najstariji