Meni je ginekolog otvorio komplikacije na temelju nalaza specijaliste kod kojega sam bila na prva 2 pregleda nakon sto sam saznala da sam trudna, a koji mi je operirao endometriozu 2017. A i zbog antipsihotika na kojima sam bila prije trundoce je napisao u nalazu - sitno krvarenje i prijeteci pobacaj. Ja ne pijem kavu. Nisam ni prije trudnoce. Inace, meni je pregled ovaj tjedan, nadam se, kada cemo na-po-kon cuti srce🙏🤗 inace jel imate osijecaj kao da "drvenite" bas dolje i donijem dijelu trbuha? Ja sam skuzila da mi ne odgovara lezat na trbuhu i da donji dio trbuha kao da postaje "tvrđi" 🤔🤷♀️i kako stojite sa libidom? Meni kad prestanu mucnine, tako mi se biva intimnom sa deckom 🥰 a i komentirali smo bas da nam sex nikad nije bio tako dobar tko u trudnoci - a ovo nam je tek 2. put jer smo oboje oprezni i jos se bojimo 🤭
Ja sam luda ko puška hahahah al ja nebi smjela imati odnose, oba puta mi je rekla da ne 😫
Pozdrav drage trudnice 🤗🤰👶
Evo i ja se pridružujem nakon što sam prije par dana otkrila svoj plus 😀 prije sam bila na temi tko planira i radi na bebi. Ovo mi je druga trudnoća-prva je bila neuspješna,rani spontani u travnju ove godine.
Trenutno sam po aplikaciji 5+1 i idući tjedan sam dogovorila pregled iako je još možda rano,ali zbog opisa mog posla (puno ljudi,aparati koji zrače i prijašnja trudnoća) gin će me vjerojatno slati na komplikacije. Nisam planirala nikome reći ovako rano ali morat ću obitelji i kolegama. Eto cure to je ukratko od mene. Nadam se lijepom i ugodnom druženju 😘
Dobrodošlaaaaa 😍
Dobrodosla Kontesa!
Nasla baby watcher, na sekundu prekjucer par puta ulovila otkucaje, jucer nista. Mucnine su mi prestale, a ni grudi mi vise nisu tako bolne. Nisam nimalo optimisticna s obzirom na missed abortion u 8tt, bas sam tuzna. Uzasno se bojim da ce se ponoviti. Iako su mi mucnine i u prosloj trudnoci prestale u 10tt, bas sam nekako nikakva.... Sorry cure, ne zelim deprati, samo trebam s nekim to podijeliti. Bas se osjecam jadno
Dobrodosla Kontesa!
Nasla baby watcher, na sekundu prekjucer par puta ulovila otkucaje, jucer nista. Mucnine su mi prestale, a ni grudi mi vise nisu tako bolne. Nisam nimalo optimisticna s obzirom na missed abortion u 8tt, bas sam tuzna. Uzasno se bojim da ce se ponoviti. Iako su mi mucnine i u prosloj trudnoci prestale u 10tt, bas sam nekako nikakva…. Sorry cure, ne zelim deprati, samo trebam s nekim to podijeliti. Bas se osjecam jadno
A nemoj si to raditi. Mislim razumijem te, zato je mene i strah uzeti baby watcher. Kad imas pregled, da li ga mozes prebaciti da bude ranije da se malo umiris?
Kontesa dobrodošla!
Tonkica vjerujem da si u strahu. Ali normalno je biti u strahu kada je prethodio spontani. Kada žena nikada nije imala spontani, više uživa u trudnoći i optimistična je, s manje straha i crnih misli.
Ali vjerujem da će ovaj put biti sve ok
Dobrodosla Kontesa!
Nasla baby watcher, na sekundu prekjucer par puta ulovila otkucaje, jucer nista. Mucnine su mi prestale, a ni grudi mi vise nisu tako bolne. Nisam nimalo optimisticna s obzirom na missed abortion u 8tt, bas sam tuzna. Uzasno se bojim da ce se ponoviti. Iako su mi mucnine i u prosloj trudnoci prestale u 10tt, bas sam nekako nikakva…. Sorry cure, ne zelim deprati, samo trebam s nekim to podijeliti. Bas se osjecam jadno
Draga, ostavi taj baby watcher, ne optrecuj se dodatno. Citala sam dosta o njemu, da se cesto desi da se otkucaji ne mogu pronaci, jednostavno se mora biti bas pazljiv s njim i preci svaki dio da bi nesto cula. Ni sama nisam ga nisam htjela uzimati kako se ne bih dodatno opterecivala i padala u depresiju. Normalno je da si napeta zbog proslog abortusa, ali probaj da ne mislis o tome, i nece se vise desiti. budi optimisticna molim te :) i radije odi na pregled :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Dobrodosla Kontesa!
A nemoj si to raditi. Mislim razumijem te, zato je mene i strah uzeti baby watcher. Kad imas pregled, da li ga mozes prebaciti da bude ranije da se malo umiris?
Tek 14.9. imam pregled, ali mislim da cu otici ranije. Ma kuzim ja za baby watcher da realno ne moze ovako rano uloviti, cak me taj dio uopce ne muci. Nego to sto se uopce vise ne osjecam trudno. Ma uzas sam, jednostavno imam los predosjecaj, kao i zadnji put
Pa ni ja se ne osjećam trudno uopće, nemoj zato biti pesimistična. Mene ne bole sise, ne povracam, nisam umorna nistaa
Sortiraj odgovore
Najstariji