Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mare.su
    25. Kolovoz 2020. 08:02

Sanjarka danas zovem gin pa se nadam da cu vec ovaj tjedan 🤞🏻 
    Ne brini se,beta se dupla,cak i da se nista ne vidi znas da je mrvica tu😍 
    Al nadam se da ce se mozda nesto i vidjet da budes mirna❤️

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

• mare.su
    25. Kolovoz 2020. 08:04

Bebolinka mene je bas jucer dole zabolilo par puta🤷🏻‍♀️ Al nista strasno
    Ne znam sta bu moglo bit
    I dalje tu i tamo imam neke bolove kao pred mengu,al kratko traju..

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

Miki94
    25. Kolovoz 2020. 09:14

Vjerujem da ce to sve biti u redu kada su u pitanju bolovi. I ja imam male bolove zadnja dva dana na lijevoj strani, ali vjerujem da se to sve desava zbog rasta maternice, samim tim mi je otezano i sjedenje i spavanje, pomalo se namjestam :) Jos uvijek nisam nabavljala odjecu za trudnice, odjeca koju sada nosim pocinje mi biti neudobna, hlace pogotovo koje nosim na posao, a kuci ne izlazim iz pidzame :) Jeste li vi vec kupile trudnicku odjecu?
    Ja sam pregled dogovorila u petak, 28.08., tako da se bas radujem novim snimcima i slikama

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

bebolinka
    25. Kolovoz 2020. 09:25

Ja u hlače nemogu stat vise 😔 nosim za sada haljine ali moram još kupiti. nisam kupovala ništa trudničko i mislim da ni neću osim možda tajica, jer planiram kupovati haljine i suknje samo veće brojeve pa nakon trudnoće suziti da ne bacam pare a da mi je poslje za ništa 😁

Iiiii htjela sam vas pitati koliko pijete kave? 😍

Ninnach
    25. Kolovoz 2020. 09:29

bebolinka

Ja u hlače nemogu stat vise 😔 nosim za sada haljine ali moram još kupiti. nisam kupovala ništa trudničko i mislim da ni neću osim možda tajica, jer planiram kupovati haljine i suknje samo veće brojeve pa nakon trudnoće suziti da ne bacam pare a da mi je poslje za ništa 😁

Iiiii htjela sam vas pitati koliko pijete kave? 😍

Ja ti popijem jednu ili nekad nijednu kavicu dnevno, ovisi koliko sam se po noći naspavala s obzirom na nesanicu koja me prati. 

• MissGraz
    25. Kolovoz 2020. 09:31

Kava je prvo sto mi je stvorilo odbojnost. Ne znam zasto i ne znam kako objasniti, ali jednostavno je ne mogu piti... mirise mi, ali da krene niz grlo - nema sanse. Uzasna odbojnost. 

Ninnach
    25. Kolovoz 2020. 09:32

Miki94

Vjerujem da ce to sve biti u redu kada su u pitanju bolovi. I ja imam male bolove zadnja dva dana na lijevoj strani, ali vjerujem da se to sve desava zbog rasta maternice, samim tim mi je otezano i sjedenje i spavanje, pomalo se namjestam :) Jos uvijek nisam nabavljala odjecu za trudnice, odjeca koju sada nosim pocinje mi biti neudobna, hlace pogotovo koje nosim na posao, a kuci ne izlazim iz pidzame :) Jeste li vi vec kupile trudnicku odjecu?
    Ja sam pregled dogovorila u petak, 28.08., tako da se bas radujem novim snimcima i slikama

Ja sam kupila u lidlu i kauflandu za 40ak kn tajice trudničke i to nosim jer moj trbuh je već tak v da ništa drugo ne mogu a haljine su mi trenutno nepraktične jer stalno trčim za malim svuda po igralištu i onda mi bude jednostvnije u tajicama. I kupila sam par elastičnih majica da mogu kombinirati i udobno mi je. 

Sunflower! 🌻
    25. Kolovoz 2020. 09:32

Ja kavu ujutro jednu i preko dana kako koji dan, neki put jos samo jednu, nekad i dvije.. mada sam skuzila da obicno ujutro skuham vecu salicu ali nikad ne dovrsim, hladna mi vise ne pase iako mi je inace hladna pod normalno uz klince 😂

Ninnach
    25. Kolovoz 2020. 09:33

MissGraz

Kava je prvo sto mi je stvorilo odbojnost. Ne znam zasto i ne znam kako objasniti, ali jednostavno je ne mogu piti… mirise mi, ali da krene niz grlo - nema sanse. Uzasna odbojnost.

Meni je u prvih par tjedana bila odvratna i sad mi nije nešto al treba mi to da me razbudi jer spavam hodajući🤣

bebolinka
    25. Kolovoz 2020. 09:35

Ninnach

MissGraz

Kava je prvo sto mi je stvorilo odbojnost. Ne znam zasto i ne znam kako objasniti, ali jednostavno je ne mogu piti… mirise mi, ali da krene niz grlo - nema sanse. Uzasna odbojnost.

Meni je u prvih par tjedana bila odvratna i sad mi nije nešto al treba mi to da me razbudi jer spavam hodajući🤣

I meni je zbog spavanja 🤣🤣 bas mi treba

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.