Kava je prvo sto mi je stvorilo odbojnost. Ne znam zasto i ne znam kako objasniti, ali jednostavno je ne mogu piti… mirise mi, ali da krene niz grlo - nema sanse. Uzasna odbojnost.
To se i meni desilo. Ja sam obavezno pila kafu i na poslu i kuci, nekada tri puta, i onda mi se odjednom desilo da ne mogu nikako da je zamislim. Sad isto rijetko, popijem mozda u dva tri dana jednu kafu, i dosta :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Vjerujem da ce to sve biti u redu kada su u pitanju bolovi. I ja imam male bolove zadnja dva dana na lijevoj strani, ali vjerujem da se to sve desava zbog rasta maternice, samim tim mi je otezano i sjedenje i spavanje, pomalo se namjestam :) Jos uvijek nisam nabavljala odjecu za trudnice, odjeca koju sada nosim pocinje mi biti neudobna, hlace pogotovo koje nosim na posao, a kuci ne izlazim iz pidzame :) Jeste li vi vec kupile trudnicku odjecu?
Ja sam pregled dogovorila u petak, 28.08., tako da se bas radujem novim snimcima i slikama
Ja sam kupila u lidlu i kauflandu za 40ak kn tajice trudničke i to nosim jer moj trbuh je već tak v da ništa drugo ne mogu a haljine su mi trenutno nepraktične jer stalno trčim za malim svuda po igralištu i onda mi bude jednostvnije u tajicama. I kupila sam par elastičnih majica da mogu kombinirati i udobno mi je.
Ja u Bosni nemam niti Lidl niti Kaufland, na vrlo rijetkim mjestima se pronalaze stvarcice za trudnice. Voljela bih barem dvoje hlace, nesto pristojnije za posao, a po kuci je mnogo lakse, haljina ili neka duza kosulja, tajice takodjer. Naredne sedmice idem potraziti bilo sto od navedenog .
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Ja sam prestala piti kavu cim sam vidjela plus. Fali mi jer budem pospana tokom dana, al izdrzim nekako. Radije odspavam popodne nego da si kuham kavu. Znam da je dozvoljena odredjena kolicina kave dnevno, ali vidim da mogu bez nje pa cu tako i nastaviti ☺️
Ja sam si kupila par stvari trudnickih, u lidlu kad je bilo dvoje tajica i dvije majice...mislim da cu trebati jos nesto uzeti al ne bi previse.
Kavu isto nisam mogla u pocetku bila mi odvratna...a sad nekad mi bas trazi, tako da znam ponekad popiti, ali najvise jednu dnevno 😊
Ja nisam pila dok su mi trajale mucnine, sad popijem jednu veliku salicu i malu ponekad, mada ja nisam onaj klasicni tip da ne mogu bez kave, jer kavu obicno ni ne pijem ujutro skoro nikada. Uvijek bude poslije rucka velika i tamo oko 5, 6 mala ako mi se bas pije.
Nea 💗
Pozdrav drage trudnice 🤗🤰👶
Evo i ja se pridružujem nakon što sam prije par dana otkrila svoj plus 😀 prije sam bila na temi tko planira i radi na bebi. Ovo mi je druga trudnoća-prva je bila neuspješna,rani spontani u travnju ove godine.
Trenutno sam po aplikaciji 5+1 i idući tjedan sam dogovorila pregled iako je još možda rano,ali zbog opisa mog posla (puno ljudi,aparati koji zrače i prijašnja trudnoća) gin će me vjerojatno slati na komplikacije. Nisam planirala nikome reći ovako rano ali morat ću obitelji i kolegama. Eto cure to je ukratko od mene. Nadam se lijepom i ugodnom druženju 😘
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Meni je ginekolog otvorio komplikacije na temelju nalaza specijaliste kod kojega sam bila na prva 2 pregleda nakon sto sam saznala da sam trudna, a koji mi je operirao endometriozu 2017. A i zbog antipsihotika na kojima sam bila prije trundoce je napisao u nalazu - sitno krvarenje i prijeteci pobacaj. Ja ne pijem kavu. Nisam ni prije trudnoce. Inace, meni je pregled ovaj tjedan, nadam se, kada cemo na-po-kon cuti srce🙏🤗 inace jel imate osijecaj kao da "drvenite" bas dolje i donijem dijelu trbuha? Ja sam skuzila da mi ne odgovara lezat na trbuhu i da donji dio trbuha kao da postaje "tvrđi" 🤔🤷♀️i kako stojite sa libidom? Meni kad prestanu mucnine, tako mi se biva intimnom sa deckom 🥰 a i komentirali smo bas da nam sex nikad nije bio tako dobar tko u trudnoci - a ovo nam je tek 2. put jer smo oboje oprezni i jos se bojimo 🤭
Pozdrav drage trudnice 🤗🤰👶
Evo i ja se pridružujem nakon što sam prije par dana otkrila svoj plus 😀 prije sam bila na temi tko planira i radi na bebi. Ovo mi je druga trudnoća-prva je bila neuspješna,rani spontani u travnju ove godine.
Trenutno sam po aplikaciji 5+1 i idući tjedan sam dogovorila pregled iako je još možda rano,ali zbog opisa mog posla (puno ljudi,aparati koji zrače i prijašnja trudnoća) gin će me vjerojatno slati na komplikacije. Nisam planirala nikome reći ovako rano ali morat ću obitelji i kolegama. Eto cure to je ukratko od mene. Nadam se lijepom i ugodnom druženju 😘
Dobro nam dosla :) Takodjer se nadam ugodnom druzenju, i da ce ovog puta tvoja trudnoca i bebica biti do kraja u najboljem redu :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Meni je ginekolog otvorio komplikacije na temelju nalaza specijaliste kod kojega sam bila na prva 2 pregleda nakon sto sam saznala da sam trudna, a koji mi je operirao endometriozu 2017. A i zbog antipsihotika na kojima sam bila prije trundoce je napisao u nalazu - sitno krvarenje i prijeteci pobacaj. Ja ne pijem kavu. Nisam ni prije trudnoce. Inace, meni je pregled ovaj tjedan, nadam se, kada cemo na-po-kon cuti srce🙏🤗 inace jel imate osijecaj kao da "drvenite" bas dolje i donijem dijelu trbuha? Ja sam skuzila da mi ne odgovara lezat na trbuhu i da donji dio trbuha kao da postaje "tvrđi" 🤔🤷♀️i kako stojite sa libidom? Meni kad prestanu mucnine, tako mi se biva intimnom sa deckom 🥰 a i komentirali smo bas da nam sex nikad nije bio tako dobar tko u trudnoci - a ovo nam je tek 2. put jer smo oboje oprezni i jos se bojimo 🤭
Sto se tice libida, ista situacija, nekako mi se povecava zelja za tim aktivnostima Takodjer sam i na internetu vidjela da je to u ovom periodu sasvim normalno
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Sortiraj odgovore
Najstariji