EmEn baš mi je žao što sam ovo pročitala, grozno!!
Sjetila sam se svoje ginekologice i med sestre koja tamo radi. Između 2. i 3. trudnoće sam promjenila ginekologicu. Što se tiče svega, sve je 5 i stvarno se potrudi i detaljna je. Ali..nakon + na testu, naručila sam se za pregled. I tako dođem ja na prvi pregled i prvo pitanje od med sestre dal želim zadržati trudnoću, pa onda i doktorica čim sam ušla u ordinaciju. A meni 100 ? iznad glave
Evo tako i ovaj put kad sam se otišla naručiti za pregled
I da..koliko ja znam kad odeš na komplikacije plaću isplaćuje država, a ne poslodavac. Ako nije tako neka me netko ispravi.
Ja imam "drugačiji" posao, pa nemam sa tim problema.
Lp mame imam jedno pitanje i treba mi hitni odgovor.
Imam već bebu od godinu i pol dana.
Imala sam jedan pobačaj prije 2 mj. Sad sam opet trudna 6 tjedana i pet dana. Malo prije sam osla na wc i primjetila smeđi iscjedak. Moze li mi neko reci o čemu se radi hvala.
Jako se bojim. 😥😥
Imala sam jedan pobačaj prije 2 mj. Sad sam opet trudna 6 tjedana i pet dana. Malo prije sam osla na wc i primjetila smeđi iscjedak. Moze li mi neko reci o čemu se radi hvala.
Jako se bojim. 😥😥
Mislim da te smeđi iscjedak nebi trebao brinuti koliko sam skuzila šta su prije cure pisale. Ja sam imala ali neznam kad točnojer do 8mog tjedna nisam znala da sam trudna pa se nisam brinula ali mi je poslje rekla dr da je to zbog hematoma. I samo sam dobila da pijem Duphaston i nestao je hematom. Ugl to bude kao ostatak krvi u maternici, u mom slucaju
Aime stvarno vam puno hvala cure, super ste. Bar ste me uputile šta i kako trebam reći. Onda u četvrtak definitivno i jednostavno idem odmah na to da mi je loše i da nemogu ja stajat s mučninama cijeli dan i reći ću da sam ja na to mislila kad sam napisala da nemogu raditi svoj posao trenutno jer mi je mučno i ovako a kamoli s maskom i raditi bilo kakav posao ni laksi ni tezi jednostavno da nemogu zbog slabosti. Baš me zanima šta će reć. Ali stvarno to ponašanje me baš ubilo, sva sam bila pod stresom. Još mi napisala ta sestra u poruci kao da šta je meni da se komplikacije nemogu otvorit ako ih nemas i da dali sam ja uopce ikad bila na pregledu i gdje, zamislite. A bila kod nje na pregledu pred mjesec dana i dvije prosle trudnoce bila tamo. Znači nije u kompjuteru uopce pogledala kada sam bila kod nje niti nista i tako mi napise koda sam zadnja glupa šlapa. I nakon šta sam joj naravno složila poruku drsku i bezobraznu da sam bila kod nje na pregledu prije mjesec dana i po njezinoj preporuci isla u NJEZINU privatnu kliniku na panorama test i da čekam rezultate te kod nje čekam termin za sljedeći redovni pregled te da mi je njezina zamjena trebala reci da mi nemoze otvorit bolovanje jer sam ja samo pitala ako može i da ću se sutra konzultirati sa svojim poslodavcem pa vidjeti šta ćemo napraviti dalje, onda je promjenila ploču, onda mi samo napisala doktorica je, dođite u četvrtak po doznaku pa ćemo se dogovoriti za dalje. Kao prije mi pisala sestra a sad piše doktorica. Ma katastrofa baš me to bilo potreslo. Osjećaj užasan.
Aime stvarno vam puno hvala cure, super ste. Bar ste me uputile šta i kako trebam reći. Onda u četvrtak definitivno i jednostavno idem odmah na to da mi je loše i da nemogu ja stajat s mučninama cijeli dan i reći ću da sam ja na to mislila kad sam napisala da nemogu raditi svoj posao trenutno jer mi je mučno i ovako a kamoli s maskom i raditi bilo kakav posao ni laksi ni tezi jednostavno da nemogu zbog slabosti. Baš me zanima šta će reć. Ali stvarno to ponašanje me baš ubilo, sva sam bila pod stresom. Još mi napisala ta sestra u poruci kao da šta je meni da se komplikacije nemogu otvorit ako ih nemas i da dali sam ja uopce ikad bila na pregledu i gdje, zamislite. A bila kod nje na pregledu pred mjesec dana i dvije prosle trudnoce bila tamo. Znači nije u kompjuteru uopce pogledala kada sam bila kod nje niti nista i tako mi napise koda sam zadnja glupa šlapa. I nakon šta sam joj naravno složila poruku drsku i bezobraznu da sam bila kod nje na pregledu prije mjesec dana i po njezinoj preporuci isla u NJEZINU privatnu kliniku na panorama test i da čekam rezultate te kod nje čekam termin za sljedeći redovni pregled te da mi je njezina zamjena trebala reci da mi nemoze otvorit bolovanje jer sam ja samo pitala ako može i da ću se sutra konzultirati sa svojim poslodavcem pa vidjeti šta ćemo napraviti dalje, onda je promjenila ploču, onda mi samo napisala doktorica je, dođite u četvrtak po doznaku pa ćemo se dogovoriti za dalje. Kao prije mi pisala sestra a sad piše doktorica. Ma katastrofa baš me to bilo potreslo. Osjećaj užasan.
Odvratno, nekad se pitam zašto uopće plaćam zdravstvo kad na kraju moram sve privatno i još mi ti socijalni samo rade stres
Bebolinka a baš tako. A stvarno mi je na prvom pregledu bila super, super ljubazna, sve mi objasnila baš odlična, sad malo razmišljam da nije to samo zbog toga da se ide kod nje i muža privatno na panoramu i da pokupe 4000kn i da ides kod njih privatno možda samo zato ta ljubaznost. Ma bezveze skroz me sad razočarala, ponašanje prema pacijentu totalno neprofesionalno, šta meni na poslu zna bit kakvih pacjenata sve ima, svega ima pa sam uvijek nasmijana i super ljubazna jer zbog njih dobivam plaću jer oni dolaze u našu firmu i naravno kupac je uvijek u pravu makar ponekad nije uopce u pravu ali tako je kako je u ovom slučaju ja sam njezin kupac tako da treba imat bar malo poštovanja. Ma svašta, baš me zanima kakav će stav imat u četvrtak kad dođem. Samo mi još i stres od toga treba sad onako usput hehe 😂😂
Curke dal vas kad probada dolje bas skroz dolje, mislim na pipi hahahhh
Mene je danas probadalo malo ali ne pipi, mene je iznad pipi 😀
Jako se bojim. 😥😥
Pretpostavljam da nema bolova?
A treba pratiti situaciju, ali ja bi sutra odmah otišla kod ginekologa.
Da nebi zaboravila, odite na muller stranicu i prijavite se u ,,moja Beba program"
Dobije se:
- knjižica s kuponima za cijelu obitelj uključujući kupon s 15% popusta na cjelokupan baby asortiman
-etui s poklonima i gratis vlažne maramice
-mojaBeba newslettere sa savjetima, novostima i dodatnim kuponima za popuste
Evo i napomene:
Potvrdu za preuzimanje etuia i maramica dobivate nakon registracije na Vašu e-mail adresu. Ukoliko dijete još nije rođeno, potvrdu ćete dobiti par tjedana prije rođenja djeteta.
EmEn ne vjerujem kakvih ima.. nedaj se stresirati ovakvima, di je njima pamet da odgovornost za ovako nesto svaljuju na trudnicu umjesto na doktoricu koja je otvorila komplikacije? Nisi nista krivo napravila tako da samo no stress 💆🏼♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji