Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    03. Srpanj 2020. 13:49

Cestitke cure na lijepim betama ☺️

malamarelica
    03. Srpanj 2020. 14:33

Meni je moja doktorica samo rekla da bi bilo idealno da je 35 000  al da je ovo dobro. U ponedjeljak radim 3.betu i onda cu valjda znati hoce li biti ista od ove trudnoce ili nece. Uzasno. Ne sjecam se da sam ikada ovakav teror prozivljavala, a imala sam svakakvih gluposti dosad. Ne znam kako cu jos do tog ponedjeljka izdrzati i jos opet ona radi popodne

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Saramala
    03. Srpanj 2020. 15:24

Ja iskreno ne vodim stvarno razlika od 1000 kod bete sta bi to tu trebalo biti kao eto za 1000 bi bilo
    Idealno a bete variraju bas , bas od zene do zene nacitala sam se na forumima ajme meni tako da mi to bas ono veze nema tipa zena na 4+ 2 193 Beta meni 264 , a ovdje curi 400 i nesto a manje od mene tt tako da smatram da ta odstupanja su bas zanemariva hvala MareiKate

malamarelica
    03. Srpanj 2020. 15:27

A jel vi znate ima li razlike ako je nalaz mIu ili samo Iu? Negdje sam procitala da su to iste stvari i da ne treba preracunavati. Ma ja bih voljela da je tako, ali jednostavno i ovaj izostanak simptoma i sve, samo me uzasno deprimira

MareiKate
    03. Srpanj 2020. 16:03

Malamarelice, znam da ti je teško ali moraš se prestati toliko brinuti. Za simptome je rano. Beta ti je sasvim ok. Ali realno, sve je to još rano, i treba jednostavno čekati da prođe vrijeme. I uz savršenu betu stvari mogu poći po zlu. Dakle još je rano i trebaš samo lagano čekati da prođu dani i sve će biti ok.

Saramala
    03. Srpanj 2020. 16:09

Mislim da je isto jer u tablicama u istom stupcu stoje , simptome zanemari posto vidis da Beta raste nitko od nas nema simptome koliko vidim meni su bili izraženi ono dok pretpostavljam da je bila implantacije do par dana prije nego sam trebala dobiti jedino grudi osjecam 

malamarelica
    03. Srpanj 2020. 16:14

Ok, oprostite 😔

Ninnach
    03. Srpanj 2020. 16:24

Ja se cudim kako je tebi malamarelica beta tako visoka, a meni na 5+3 1440. Ja sam tako imala i proslu trudnocu i hvala bogu sve je bilo dobro. Bitmo da raste i dupla se, jos mi je laboramt neki dam rekao da ne mora to tocno bit poduplano u brojku. Uglavnom,da se naci svakavih razloga za brigu i razmisljanje ali to nikud ne vodi. Da se bar mozemo manje zivcirati i brinuti o problemima kad dodu, a ne unaprijed... Svima zelim samo pozitivne vijesti pri prvim pregledima i da bude sve dobro.😊

Saramala
    03. Srpanj 2020. 16:37

To je i meni čudno ona bas ima visoku betu ako usporedimo s tablicom ona se uklapa u 6 tjedan 

Saramala
    03. Srpanj 2020. 16:38

A cini mi se marelice da si jos 5 zar ne?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.