Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saramala
    02. Srpanj 2020. 14:30

Mislim izgleda da je ud njega jer tocno kada ga popijem nakon 15 min počne umor i spava mi se ali sta da radim bolje i to nego da nesto krene naopako pa da plačem zasto nisam popijem ga tek oko podne dok ujutro ponavljam obaveze😀

• MissGraz
    02. Srpanj 2020. 14:35

malamarelica

Super, eto vidis. Kad ces kod tog endokrinologa? Kako se sada osjecas?

Evo pokusavam dobiti termin sto prije. Nadam se da cu uskoro. Ja se zapravo super osjecam, malo me samo neki valovi vrucine i mucnine prolaze. A ono standardno povremeno imam grceve lijevo desno dolje. I to je to. 

malamarelica
    02. Srpanj 2020. 15:36

Javi nam kako napreduje to s tsh terapijom. Vjerujem da ce ti odmah nesto dati da pijes pa si automatski i mirnija. 

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

MareiKate
    02. Srpanj 2020. 16:40

Žene ima možda netko preporuku za ginekologa preko HZZO-a u zg na potezu Podsljeme Maksimir ili gornja Dubrava ? Nedavno smo preselili, dobila sam preporuku za jednu ali nema šanse dobit na telefon 😩

malamarelica
    02. Srpanj 2020. 18:32

Sorry, ne znam doktore po zg.
    Ja zadnjih sat vremena imam osjecaj ko da cu svaki tren dobiti mengu

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Ninnach
    02. Srpanj 2020. 18:58

Zene, imam pitanje... Najbolje da pitam vas tu... Da li vi i dalje prakticirate spolne odnose sad kad ste saznale za trudnoću? Ili treba čekati do prvog pregleda... Ako netko ima savjet... 

Saramala
    02. Srpanj 2020. 19:48

Marelice nadam se da neces mene je isto i danas u jednom momentu bolilo , ja ih sada nemam hocu prvo da obavim pregled iskreno 

MareiKate
    02. Srpanj 2020. 19:49

Malamarelice, paranoja 😅 ja svako malo zavirujem dolje jel ima šta 😂 da me netko vidi, svašta bi mislio 🙈
    Ninach ja se suzdržavam neko vrijeme, jer sam imala jedan spontani i jednu trudnoću koja je počela sa velikim hematomom kojeg sam se dugo rješavala pa ne želim riskirati

Emmie
    02. Srpanj 2020. 19:54

Hvala svima na dobrodošlici. Ja sam u zanimljivoj situaciji: Imam kćerku koja kreće na univerzitet ove jeseni, i baš kad sam mislila da ću moći iskoristiti njenu sobu kao svoj radni prostor, trudnoća se desi kao neki dar za moj 40-ti rodjendan.
    Mada sam savršenog zdravlje, bojim se za mnogo bebu. Planiram uraditi nifty/ harmony test kad udjem u 10-ti tjedan. Već sam zakazala i termin sa babicom ( tako to valjda ide ovdje u UK).
    Želim nam svima zdrave bebe i uredne trudnoće! 

Saramala
    02. Srpanj 2020. 19:56

Wow Emmie pa to je divno , ja isto imam punih 37 i ovo ce mi biti 4 beba akobogda❤️🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.