Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Srpanj 2020. 11:31

Na par mjesta sam pročitala kako se beta dupla 48-72 sata, po meni je ova vrijednost odlična.

Saramala
    03. Srpanj 2020. 11:48

Marelice i ja mislim da je ovo superrr i to ti je bas visoka Beta ne znam zasto se brineš toliko rano je za simptome neke pretjerane naročito mučninu bebi kada srce počne kucati čitao sam tada mučnina počne i to nije svakome također mene danas grudi bole i to je to 

malamarelica
    03. Srpanj 2020. 12:07

A hvala, cekam da se cujem s doktoricom pa vam javim sve. 
    Htjela sam ti reci Iva da ti je to normalno u tom periodu da imas blago krvarenje, al neka si otisla odmah na pregled da si sigurna

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

03. Srpanj 2020. 12:27

malamarelica

A hvala, cekam da se cujem s doktoricom pa vam javim sve.
    Htjela sam ti reci Iva da ti je to normalno u tom periodu da imas blago krvarenje, al neka si otisla odmah na pregled da si sigurna

Znam, ali nakon 2 spontana pušem i na hladno 😥 sad želim vjerovati da ce sve biti kako treba i meni i svima vama 😘

Saramala
    03. Srpanj 2020. 13:06

Stigla Beta u srijedu je bila 267 danas 643

03. Srpanj 2020. 13:16

Saramala

Stigla Beta u srijedu je bila 267 danas 643

Odlično čestitam 😙

• SamoSeOpustiTiSeOpusti
    03. Srpanj 2020. 13:18

Ja sam maloprije bila na pregledu, danas sam 5+4. Trudnoća je potvrđena, vidi se žumanjčana vrećica, ali ne vidi se plod...s tim da mi je rečeno da je to normalno za ovaj stadij trudnoće i da dođem opet za tjedan dana, kad bi se sve trebalo vidjeti. Zbog spontanog od prije nekoliko mjeseci, dobila sam utrogestan... 

Saramala
    03. Srpanj 2020. 13:30

Svakako je rano ja sam se  naručila kada budem 6+ 2 jer tada bi srce trebalo kucati mada moze i dan , dva poslije iako neke zene čak kazu i kasnije su vodile srce da 8 tj to ti je sasvim normalno da se jos plod ne vidi 

• SamoSeOpustiTiSeOpusti
    03. Srpanj 2020. 13:36

Zbog prošlog spontanog sam nekako što prije htjela na pregled, ali da, rano je... Ipak imam osjećaj da je sve u redu. :) 

Saramala
    03. Srpanj 2020. 13:40

Mozes mozda betu vaditi mene je ovo sada umirilo , zvala sam i doktora kaze da je ovo super beta🤍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.