Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    24. Kolovoz 2020. 16:40

Sanja, uzasno mi je zao jer sam i sama to prozivila... Uz tebe smo, drži se! ❤️

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• mare.su
    24. Kolovoz 2020. 17:04

Javljam da se beta poduplala 😍 5882.7 😍

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

Nadi_
    24. Kolovoz 2020. 17:07

Sanja, jako mi je zao zbog tvog gubitka❤

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

Sanjarka88
    24. Kolovoz 2020. 17:19

mare.su

Javljam da se beta poduplala 😍 5882.7 😍

Bravo ❤️ sad se opusti 
    Kad ti je opet pregled? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    24. Kolovoz 2020. 17:24

Ja sam mozda vec sutra ujutro na pregledu
    A tek cu bit 4+6 i znam da se moja agonija samo nastavlja jer nece bas nista vidit 😫
    A ne mogu odbiti jer sam kod tog dr preko veze
    Meni je samo bitno u ovom stadiju da je u maternici a mislim da ni to nece Jos moc vidit i onda cu bit samo nervoznija
    Blah

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• EmEn9
    24. Kolovoz 2020. 18:56

Imam pitanje ako netko mozda zna, znaci moja gin je bila na g.o i isla sam kod njezine zamjene samo pitati dali mi moze otvoriti bolovanje zbog opisa mog posla a i zbog korone  i ona mi odmah otvorila bolovanje na komplikacije bez problema i rekla da moze iako nemam komplikacije ona napisala komplikacije, i sad mi javlja sestre od moje gin kad se vratila s g.o. i prakticki se izderala preko poruka na mene da se to ne moze jer da nemam komplikacije na sta sam ja rekla da mi je njezina zamjena otvorila i da me je trebala upozoriti da se ne može, i na kraju mi rekla neka dodem u četvrtak po doznaku kao ipak ce mi ju dat ali da cemo se dogovoriti za dalje. I kao poslodavac mi mora nac lakse radno mjesto ili mi plaćat kao placu a da sam ja doma kao dopust trudne radnice ako mi nemoze omogucit nesto lakse, koliko sam ja nju shvatila. Sad me zanima kako ste vi dobili bolovanja ako ste na bolovanju te neznam sta mi je najbolje učiniti tj reci joj kad dodem u četvrtak kod nje. Mislim iskreno ja se nebi vratila na posao a nema sanse da mi isplaćuju placu na teret poslodavca a da sam ja doma. Molim vas ako netko od vas zna ili je imao slicnu situaciju da mi javi. Hvala

Korra
    24. Kolovoz 2020. 19:11

EmEn9 ja nisam na bolovanju, ali sam pitala svoju gin hoce li mi moci otvoriti bolovanje, bez obzira sto nemam komplikacije, ukoliko mi to zatreba jer radim posao koji nije bas super za trudnice (rad na terenu u prirodi po svakakvim uvjetima, dosta putovanja pa jos i ova korona...itd)...i rekla je da moze, da nije nikakav problem samo da javim ako bude trebalo. 
    Ne znam koliko ti je to pomoglo, ali eto mojoj to nije problem 🤷🏼‍♀️

ruza11
    24. Kolovoz 2020. 19:12

Curee meni doso baby watcher 😁 namucila sam se da nadem otkucaje ali sam ipak na par sekundi uspila 😍 i cure koje su ga narucile budite stpljive za nac otkucaje..ja sam skoro poludila..pise da ide tek od 14 tj 

bebolinka
    24. Kolovoz 2020. 19:25

EmEn9

Imam pitanje ako netko mozda zna, znaci moja gin je bila na g.o i isla sam kod njezine zamjene samo pitati dali mi moze otvoriti bolovanje zbog opisa mog posla a i zbog korone i ona mi odmah otvorila bolovanje na komplikacije bez problema i rekla da moze iako nemam komplikacije ona napisala komplikacije, i sad mi javlja sestre od moje gin kad se vratila s g.o. i prakticki se izderala preko poruka na mene da se to ne moze jer da nemam komplikacije na sta sam ja rekla da mi je njezina zamjena otvorila i da me je trebala upozoriti da se ne može, i na kraju mi rekla neka dodem u četvrtak po doznaku kao ipak ce mi ju dat ali da cemo se dogovoriti za dalje. I kao poslodavac mi mora nac lakse radno mjesto ili mi plaćat kao placu a da sam ja doma kao dopust trudne radnice ako mi nemoze omogucit nesto lakse, koliko sam ja nju shvatila. Sad me zanima kako ste vi dobili bolovanja ako ste na bolovanju te neznam sta mi je najbolje učiniti tj reci joj kad dodem u četvrtak kod nje. Mislim iskreno ja se nebi vratila na posao a nema sanse da mi isplaćuju placu na teret poslodavca a da sam ja doma. Molim vas ako netko od vas zna ili je imao slicnu situaciju da mi javi. Hvala

Ja sam p tome razmišljala i zacrtala sam si da ću makar slagat da mi je brutalno loše svaki dan i onda ti moraju dati, nemoze ti ne dati

Kona13
    24. Kolovoz 2020. 19:43

ruza11

Curee meni doso baby watcher 😁 namucila sam se da nadem otkucaje ali sam ipak na par sekundi uspila 😍 i cure koje su ga narucile budite stpljive za nac otkucaje..ja sam skoro poludila..pise da ide tek od 14 tj

Ja sam naručila sonoline b, kaze da može uhvatiti od 10tj.
    U prosloj trudnoci sam imali neki drugi i znam da do 16tj nisam nista uspjela uhvatiti

👦2012💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.