Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miki94
    24. Kolovoz 2020. 11:05

mateja91

Miki94, 800kn stvarno ili je tipfeler? 😱
    Ja sam mazala u prve dvije trudnoce bademovim uljem i biobazinom kremom za strije i jos nakon prve je bilo kako tako, imala sam strija ali ne previse, ali zato nakon druge trudnoce komaaa… i strije i onako mi nekako koza ostala mekana i kao malo rastegnuta, plus iako sam mrsavije grade trbuscic mi je ostao malo izbocen 🙈
    Drugi je bio velika beba i trbuh mi je bio bas ogrooman tak da je ovo ostalo kao posljedica ocito 😅 a sad jos ne mazem s nicim, zapravo samo s maslacem za tijelo od Biobaze koji ionako koristim… mislim da mazanje ne moze odmoci, ali ako imate genetsku sklonost strijama tesko da moze napraviti cudesa… meni i mama ima dosta strija, a i ja iz puberteta sam imala vec nesto tako da strije su mi ocito “sudene”…

Ups, sada vidjeh da sam napisala 800 kn, pardon. Cijena je 80 kn, ovako je prihvatljiva  Znam da ne može izbrisati sve tragove, ali barem koliko toliko da se izborimo s tim neprijateljem

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

• Sanja325
    24. Kolovoz 2020. 11:12

Evo, drage žene, koje ste spas u ovom trudničkom spektrumu okolnosti i emocija, da vas izvijestim o ishodu - moje krvarenje ipak je spontani pobačaj, oba zametka.
    Svima hvala na podršci i dobrim vibrama, ostanite pozitivne i izgurajte do kraja! ❤️

malamarelica
    24. Kolovoz 2020. 11:15

Ines zao mi je zbog tvoje situacije. Ja sam gledala svog tatu kako umire i znam kako je tesko kad ti voljeni pate, a ti ne mozes nista, ali sam bila borbena do kraja. Uvijek sam takva kad je rijec o drugima, samo kad je rijec o sebi nisam. Ti si ovdje najpozitivnija trudnica, uvijek si smirena najvise i uopce ne sumnjam da ces se dobro nositi i sa sadasnjom situacijom, na kraju, ipak je rijec samo o materijalnom gubitku, a to je ipak najbitnije. Tako da, drzi se! 💗

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

malamarelica
    24. Kolovoz 2020. 11:16

Sanja325

Evo, drage žene, koje ste spas u ovom trudničkom spektrumu okolnosti i emocija, da vas izvijestim o ishodu - moje krvarenje ipak je spontani pobačaj, oba zametka.
    Svima hvala na podršci i dobrim vibrama, ostanite pozitivne i izgurajte do kraja! ❤️

Tako mi je zao! Jako 😔❤

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Ineskazg
    24. Kolovoz 2020. 11:20

Sanjarka88 🦋

🦩🐝PROLJETNICE 2021.🦋🦩VELJAČAInes19.02. ❤️ / Požega
    Miki9421.02. ❤️
    Lilika23.02. 💙 Decko / VU
    Bebolinka24.02. ❤️/ Pula
    Emmie24.02. 💗 Cura /London
    Malamarelica27.02. 💙 Decko
    Korra28.02. ❤️ / Kbc Osijek
    OŽUJAKNinnach02.03. 💗 Cura / ZG- Vinogradska
    EmEn908.03. ❤️/Rijeka
    MareiKate08.03. ❤️ /ZG- Sv. Duh
    Saramala08.03. ❤️ / DU
    Fancy10.03. ❤️ / Sarajevo
    MissGraz10.03. ❤️ /ST
    Blossom11.03. ❤️
    Ana_mb12.03. ❤️ /Zabok
    Bajo18. 03. ❤️ /ST
    Busybee19.03.❤️/ZG
    Ruza1119.03. ❤️ /Pula
    Tonkica119.03. ❤️ / ZG - Merkur
    Bebanomoje22.03. ❤️ /ZG - Sv.Duh
    Joy22.03. ❤️ /Čakovec
    Mea26.03. ❤️/Sarajevo
    IneskaZg29.03.❤️
    TRAVANJDuga8901.04. ❤️/ ST
    Kona1311.04 ❤️/Preko Bare
    Girl123415.04.❤️/ZG
    Momof316.04. ❤️ /Pula
    Sanjarka8828.04. ❤️ /ST

Zaboravih napisat...29.3./Zg 😊

bebolinka
    24. Kolovoz 2020. 11:21

Sanja325

Bas mi je zaoo 😔😔😔 Bas sam jutros razmišljala o tebi. Drži se ❤️🙏🏽

• Tonkica1
    24. Kolovoz 2020. 11:24

Sanja325

Jako mi je zao 😔 Drzi se!!

Miki94
    24. Kolovoz 2020. 11:27

Sanja325

Draga Sanja, znam da sada ne postoji niti jedna riječ koja bi te dovoljno utješila, ali ono što želim jest da ostaneš jaka, da te ova situacija ne deprimira. Od srca ti želim da čim prije prebrodiš ovaj period, i da se uskoro desi jedno novo malo čudo, i da s njim izguraš do kraja, mirna i sretna. Čuvaj se  <3

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

• Bebanomoje
    24. Kolovoz 2020. 11:33

Sanja325

Draga Sanja, znam da trenutno nema rijeci utjehe, ali uzasno mi je zao sto se to dogodilo. Znam kako ti je, ali nemoj dopustiti da te to obeshrabri, ubrzo ce doci novi plusić, samo vjeruj u to i cuvaj se! Sada si uzmi vremena da odtugujes, placi, smij se, sve je to normalno i zapamti da ti nisi nista kriva, nazalost precesto se to desava. Puno snage dalje ti zelim ❤️

24. Kolovoz 2020. 11:53

Sanja žao mi je  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.