Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    24. Kolovoz 2020. 13:31

Ninnach

Sanja123, mislila sam na tebe cijelo vrijeme i nekako se kao i svi nadala nekom ljepšem scenariju. Nažalost je tako kako je i ne možeš glavom kroz zid. Budi jaka, drži se i sretno u daljnjim trudnoćama. 🍀❤️🍀

Ispravak navedenog imena na sanja325… 

Jagodica125
    24. Kolovoz 2020. 13:37

Sanja, zao mi je zbog tvog gubitka😰 okruzi se obitelji, prijateljima. Nemoj potiskivat tugu. Zelim ti od srca sve najbolje 🌷

busybee
    24. Kolovoz 2020. 13:45

Nisam vas čitala neko vrijeme i sad vidim tužne vijesi. Sanja, drži se <3
    Ines, i ti isto! 

• EmEn9
    24. Kolovoz 2020. 14:38

Ineskazg

Hvala vam cure na brzom odgovoru, budem si i ja išla danas onda nešto uzeti za mazanje kao čula sam da je bademovo ulje dobro!!
    Veselim se daljnjem tipkanju i praćenju nas trudnica😊

Ja sam pitala u dm-u paket za trudnice i tamo u tom paketicu dobijes kremu za mazanje, bas mi se cini ok, tako da ti nije potrebno sad u pocetku kupovat nego pitaj taj paketic tamo.

• EmEn9
    24. Kolovoz 2020. 14:45

Sanja baš mi je žao.❤

lilika
    24. Kolovoz 2020. 14:47

Sanja325

Evo, drage žene, koje ste spas u ovom trudničkom spektrumu okolnosti i emocija, da vas izvijestim o ishodu - moje krvarenje ipak je spontani pobačaj, oba zametka.
    Svima hvala na podršci i dobrim vibrama, ostanite pozitivne i izgurajte do kraja! ❤️

Žaoo mi je :( 

• MissGraz
    24. Kolovoz 2020. 14:59

Sanja, bas mi je zao. 😥 Nema rijeci koje su dovoljno "pametne" u ovom trenurku za reci... drzi se i samo ne gubi snagu i ne gubi nadu. ❤

24. Kolovoz 2020. 15:02

Zaboravila sam kako ide taj paket iz dm-a. Samo dođeš i pitaš? 

Jagodica125
    24. Kolovoz 2020. 15:12

Momof3

Da, na blagajni. Ja sam pitala u svom DMu, ali je rekla teta da trenutacno nemaju na stanju, tako da budem pitala u nekom drugom 🙏

• EmEn9
    24. Kolovoz 2020. 15:54

Jagodica125

Momof3

Da, na blagajni. Ja sam pitala u svom DMu, ali je rekla teta da trenutacno nemaju na stanju, tako da budem pitala u nekom drugom 🙏

I moras samo dati dm karticu. Bas se dobije velika krema za strije, nije tester, tako da je super. A dobije se i sudokrem kremica koja je ful dobra kad je bebi bas jako crvena guza, ja sam to ful koristila jer kad se bas zacrveni guza obicna krema ona djecja mast ne pomaze a ova izljeci bas odmah, do drugog presvlacenja bude super, uvijek ju imam u kuci i koristim ju i sad curama kad ih zna dole pec i odmah prođe . Čisto informacija ako niste znale. Top top krema za to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.