Pretužno Sanja ali moras imati nadu i biti jaka , Malamarelice i kod mene ti je tako iako mi je velik trbuh dole imam to opušteno to ti je normalno
Evo, drage žene, koje ste spas u ovom trudničkom spektrumu okolnosti i emocija, da vas izvijestim o ishodu - moje krvarenje ipak je spontani pobačaj, oba zametka.
Svima hvala na podršci i dobrim vibrama, ostanite pozitivne i izgurajte do kraja! ❤️
Zao mi je😔😔
👦2012💙
Sanja zao mi je jako 😪😪😪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanja jako mi je zao☹️ Pokusaj bit pozitivna i jaka🥰 sve ce doc na svoje jednog dana i biti bas onako kako treba❤️
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Sanja ❤️❤️
Marelice, tako to izgleda, ne brini 🙂 Nazire se trbuscic pravi trudnicki a u tjednima pred tobom samo ce bujati 😊
Sanja325 - ne mogu ni zamisliti kako ti je i prezao mi je radi tvog gubitka, ne daj Boze nikome i ne ponovilo se 🙏😥 uzmi si vremena koliko ti treba i ne suzdrzavaj se ni od placa ni od nicega, najbolje je kada sve izade iz tebe na povrsinu..nece biti lako, ali drzi se jaka si ti i vise nego sto mozes zamisliti 💪 samo hrabro.
Malamarelica - da vidis koliko slicnih situacija ima i ponekad smo i blize jedna drugoj po nekakvim stvarima nego mozemo zamisliti. Pretesko je i sto ja kazem ne zelim to nikome, nazalost na kraju uvijek svi moramo istrpiti tezak period zivota. Ja opet nekako smatram da sam mozda glupo zvuci ali imala srecu sto sam to prolazila jos dok sam bila u skoli i prakticki dijete, gdje sve nekako lakse podnesemo i ne shvacajuci koju bol nosimo u sebi, pa sam time nekako osnazila svoj duh i tijelo. Jer iako sam mlada opet kako starimo sve je teze probavit takve stvari. Dode i meni zuta minuta i crnilo, ali ne dopustam da me povuce na dno. Trudim se biti u svakoj situaciji sto pozitivnija i mislit da ce sve biti dobro. Jer kako se kaze kako zracis tako privlacis 🤗
Nea 💗
Sanja123, mislila sam na tebe cijelo vrijeme i nekako se kao i svi nadala nekom ljepšem scenariju. Nažalost je tako kako je i ne možeš glavom kroz zid. Budi jaka, drži se i sretno u daljnjim trudnoćama. 🍀❤️🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji