Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebolinka
    24. Kolovoz 2020. 09:56

Sto se tiče mazanja, ja se ujutro mažem nekom kremom Palmers Cocoa butter formula a navečer Bio oil ulje 😁

Jagodica125
    24. Kolovoz 2020. 10:02

Ines

I da to sam htjela prokomentirat ni ja se ne osjecam trudno u smislu simptoma. Imala sam tu srecu da su mi se i grudi i mucnine smanjile i prestane do nekog 9tj sad sam na 14+2 i osim piskanja po noci nemam problema hvala Bogu 👍 eto jedino sto isto samo gledam kako trbuscic raste i jedva cekam iduci pregled 🤭🤗

Svaka cast, Ines! Meni je psihijatrica prepisala normabel po potrebi, uzimam ga sada kad sam frisko skinuta sa lijeka kad stvarno osijetim da nema druge, jer ne zelim se psihicki srozati i zavrsit na odjelu. Joj, molim se da se i meni tijelo i psiha naviknu na trudnocu🙏ovi prvi tjedni su mi krivaj zivi 😅🥳

Miki94
    24. Kolovoz 2020. 10:07

Sto se tice masiranja, vidjela sam neki Choco Butter na fb stranici, nekih 800 kn, i po iskustvima korisnica izgleda da bas dobro djeluje, cak i na strije koje su stare po nekoliko godina, pa si planiram to poruciti, jer sam takodjer sklona strijama. Vrijedi pokusati :) 
    Ines, znam kako ti je, ja sam imala par stresnih situacija, gdje sam dobijala uzasne bolove u stomaku, koji nisu prolazili ni za 24h, od tada sam si rekla da moram pripaziti, da se ne znam o kakvoj situaciji radi, da se pokusam smiriti, jer to sve nevjerovatno utice na organizam,da sam se pocela bojati.. hormoni su cudo.

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

• Ineskazg
    24. Kolovoz 2020. 10:12

Hvala vam cure na brzom odgovoru, budem si i ja išla danas onda nešto uzeti za mazanje kao čula sam da je bademovo ulje dobro!! 
    Veselim se daljnjem tipkanju i praćenju nas trudnica😊

Korra
    24. Kolovoz 2020. 10:41

Ineskazg dobrodosla 😊 
    Ja za mazanje trbuha koristim biobazu za trudnice.
    Ines svaka cast na smirenosti i kontroli 💪💪💪drzi se i uzivaj u jutru i kavi 😊
    Bebolinka ni ja nemam vise nekakvih posebnih simptoma, mucnine prestale, grudi vise nisu toliko osjetljive, i kao sto Ines kaze samo piskenje u sred noci i trbuh koji raste 😊

Sunflower! 🌻
    24. Kolovoz 2020. 10:45

Miki94, 800kn stvarno ili je tipfeler? 😱
    Ja sam mazala u prve dvije trudnoce bademovim uljem i biobazinom kremom za strije i jos nakon prve je bilo kako tako, imala sam strija ali ne previse, ali zato nakon druge trudnoce komaaa... i strije i onako mi nekako koza ostala mekana i kao malo rastegnuta, plus iako sam mrsavije grade trbuscic mi je ostao malo izbocen 🙈
    Drugi je bio velika beba i trbuh mi je bio bas ogrooman tak da je ovo ostalo kao posljedica ocito 😅 a sad jos ne mazem s nicim, zapravo samo s maslacem za tijelo od Biobaze koji ionako koristim... mislim da mazanje ne moze odmoci, ali ako imate genetsku sklonost strijama tesko da moze napraviti cudesa... meni i mama ima dosta strija, a i ja iz puberteta sam imala vec nesto tako da strije su mi ocito “sudene”...

Ines
    24. Kolovoz 2020. 10:53

Hvala puno cure, da svatko nosi neki svoj kriz, samo se treba znati nosit s njime 👍
    Sto se tice mazanja, ja sam paket podigla juh jos na samom pocetku cak mozda 5, 6 tj trudnoce..al iskreno nisam nista jos pocela koristit. Nekako mislim da mi nece pomoci jer imam genetski problema sa strijama, a i u pubertetu su mi se najvise pojavile zbog prenaglog rasta imam ih od koljena do struka i preko kraljeznice na ledima, ajde jedino imam srece sto sam jako svijetle puti pa se toliko ni ne kuze..prema tome mislim da meni nema spasa da cu pobjeci u njih, pa se ni ne trudim oko mazanja, mozda pocnem tek toliko vise radi nekakve povezanosti s bebom preko masaze, ali ovako mislim da mi nece pomoci. 

Nea 💗

Sanjarka88
    24. Kolovoz 2020. 11:00

🦩🐝PROLJETNICE 2021.🦋🦩

VELJAČA
    Ines 19.02. ❤️ / Požega 
    Miki94 21.02. ❤️ 
    Lilika 23.02. 💙 Decko / VU
    Bebolinka 24.02. ❤️/ Pula
    Emmie 24.02. 💗 Cura /London 
    Malamarelica 27.02. 💙 Decko 
    Korra 28.02. ❤️ / Kbc Osijek 
    OŽUJAK
    Ninnach 02.03. 💗 Cura / ZG- Vinogradska
    EmEn9 08.03. ❤️/Rijeka 
    MareiKate 08.03. ❤️ /ZG- Sv. Duh
    Saramala 08.03. ❤️ / DU
    Fancy 10.03. ❤️ / Sarajevo
    MissGraz 10.03. ❤️ /ST
    Blossom 11.03. ❤️ 
    Ana_mb 12.03. ❤️ /Zabok
    Bajo 18. 03. ❤️ /ST
    Busybee 19.03.❤️/ZG
    Ruza11 19.03. ❤️ /Pula
    Tonkica1 19.03. ❤️ / ZG - Merkur 
    Bebanomoje 22.03. ❤️ /ZG - Sv.Duh 
    Joy 22.03. ❤️ /Čakovec
    Mea 26.03. ❤️/Sarajevo 
    IneskaZg 29.03.❤️
    TRAVANJ
    Duga89 01.04. ❤️/ ST
    Kona13 11.04 ❤️/Preko Bare
    Girl1234 15.04. ❤️/ZG
    Momof3 16.04. ❤️ /Pula 
    Sanjarka88 28.04. ❤️ /ST

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    24. Kolovoz 2020. 11:02

Ineska dobro dosla 🥰

Ines hug! 🤗🤗🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

malamarelica
    24. Kolovoz 2020. 11:03

Ja se ne mazem nicim, mislim da ni necu. Ne smeta mi ako dobijem strije, nekako mi svejedno.
    Danas sam 13+2. Ovo sam ja dok stojim i dok sjedim. 
    https://ibb.co/9rCVfj3
    https://ibb.co/D4LxMgQ
    Vi iskusnije trudnice, jel to normalno? 
    Imam 54 kg, imala sam 52. 
    I da, narucila sam baby whatcher.

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.