Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    24. Kolovoz 2020. 03:33

Jao ja ću izludit s ovim buđenjem u noći, znači probudila se u 2 za pišat i vratila u krevet i gotovo sad budna, znači budna za dan. Nema šanse više zaspat. I skoro svaku noć ista stvar. Ne kužim do kad će to trajat. Nadam se da neće beba volit bit budna noću hehe. ;-)

Fancy
    24. Kolovoz 2020. 05:21

EmEn9

Jao ja ću izludit s ovim buđenjem u noći, znači probudila se u 2 za pišat i vratila u krevet i gotovo sad budna, znači budna za dan. Nema šanse više zaspat. I skoro svaku noć ista stvar. Ne kužim do kad će to trajat. Nadam se da neće beba volit bit budna noću hehe. ;-)

Sve mi se cini da se mi vise nikad naspavati necemo 😰😰😰😰 to je to, cari trudnoce a poslije cari roditeljstva 🙉

Not that fensi, ekšli..

lilika
    24. Kolovoz 2020. 05:27

EmEn9

Znam kako ti je 😂 ja od 6 mj tako.. par dana prije + je počelo i još uvijek, budim se par puta ali sam zato već u 3h na nogama.. Radila sam kolače, doručke, pravila tijesto.. obavezno preko dana spavam barem 3-4h. Iako legnem navečer u 21h. 😨 Ne znam kako ću kad mi godišnji završi.. 😨😨😵 

Miki94
    24. Kolovoz 2020. 06:05

Jao zene drage, u svakom od perioda se javlja nesanica, samo izgleda zavisi kada ce koga zadesiti. Ja sam u  prvom tromjesecju imala poprilicno fin i miran san, a sada obzirom da sam presla 15 sedmica, zbog rasta maternice, imam problem sa namjestanjem za vrijeme spavanja. Sinoc sam imala najgoru noc deff, jer sam citala na netu da bi hilo dobro spavati na lijevoj strani zbog vene koja pumpa krv, a nikad ranije nisam spavala tako. Obzirom da cu na pregled u roku od 7 dana, da trazim savjet od zena koje ste ranije prosle sve ovo, da li je stvarno najbolje spavati na lijevoj strani ili? 😒

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Sanjarka88
    24. Kolovoz 2020. 06:35

PREGLEDI🤞❤️
    8mj
    Bebolinka 25.08/14.09.
    Saramala 26.08.
    Joy 27.08.
    Mateja91 27.08.
    Girl1234 31.08.
    9mj
     Ninnach 02.09/08.09.
    MissGraz 04.09.
    Momof3 07.09.
    Korra 16.09.
    Ines 16. 09.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    24. Kolovoz 2020. 06:36

🦩🐝PROLJETNICE 2021.🦋🦩

VELJAČA
    Ines 19.02. ❤️ / Požega 
    Miki94 21.02. ❤️ 
    Lilika 23.02. 💙 Decko / VU
    Bebolinka 24.02. ❤️/ Pula
    Emmie 24.02. 💗 Cura /London 
    Malamarelica 27.02. 💙 Decko 
    Korra 28.02. ❤️ / Kbc Osijek 
    OŽUJAK
    Ninnach 02.03. 💗 Cura / ZG- Vinogradska
    EmEn9 08.03. ❤️/Rijeka 
    MareiKate 08.03. ❤️ /ZG- Sv. Duh
    Saramala 08.03. ❤️ / DU
    Fancy 10.03. ❤️ / Sarajevo
    MissGraz 10.03. ❤️ /ST
    Blossom 11.03. ❤️ 
    Ana_mb 12.03. ❤️ /Zabok
    Bajo 18. 03. ❤️ /ST
    Busybee 19.03.❤️/ZG
    Ruza11 19.03. ❤️ /Pula
    Tonkica1 19.03. ❤️ / ZG - Merkur 
    Bebanomoje 22.03. ❤️ /ZG - Sv.Duh 
    Joy 22.03. ❤️ /Čakovec
    Mea 26.03. ❤️/Sarajevo 
    TRAVANJ
    Duga89 01.04. ❤️/ ST
    Kona13 11.04 ❤️/Preko Bare
    Girl1234 15.04. ❤️/ZG
    Momof3 16.04. ❤️ /Pula 
    Sanjarka88 28.04. ❤️ /ST

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• EmEn9
    24. Kolovoz 2020. 07:29

Miki94

Jao zene drage, u svakom od perioda se javlja nesanica, samo izgleda zavisi kada ce koga zadesiti. Ja sam u prvom tromjesecju imala poprilicno fin i miran san, a sada obzirom da sam presla 15 sedmica, zbog rasta maternice, imam problem sa namjestanjem za vrijeme spavanja. Sinoc sam imala najgoru noc deff, jer sam citala na netu da bi hilo dobro spavati na lijevoj strani zbog vene koja pumpa krv, a nikad ranije nisam spavala tako. Obzirom da cu na pregled u roku od 7 dana, da trazim savjet od zena koje ste ranije prosle sve ovo, da li je stvarno najbolje spavati na lijevoj strani ili? 😒

Ja sam isto čula da je najbolje spavati i ležati na lijevoj strani zbog bebe jer da je tako najbolja protočnost bebi, ali ja isto tako pokusavam jedan dio noci spavati na lijevom strani a ostatak spavam na desnoj jer sam oduvijek spavala na desnoj. A preko dana nemogu spavat.
    Lilika ista stvar, od kad sam ugledala dvije crtice me noći muče. To kao da nas beba priprema da cemo se morat budit preko noći hehe. Meni tako u prosloj trudnoci svi govorili sad se naspavaj dok mozes, a ja nikako spavat samo sta me u prosloj trudnoci to lovilo pred sam kraj a sad na pocetku. 

• EmEn9
    24. Kolovoz 2020. 07:31

Fancy

EmEn9

Sve mi se cini da se mi vise nikad naspavati necemo 😰😰😰😰 to je to, cari trudnoce a poslije cari roditeljstva 🙉

Upravo tako. 🤭😂😂😂

Miki94
    24. Kolovoz 2020. 07:41

EmEn9

Miki94

Jao zene drage, u svakom od perioda se javlja nesanica, samo izgleda zavisi kada ce koga zadesiti. Ja sam u prvom tromjesecju imala poprilicno fin i miran san, a sada obzirom da sam presla 15 sedmica, zbog rasta maternice, imam problem sa namjestanjem za vrijeme spavanja. Sinoc sam imala najgoru noc deff, jer sam citala na netu da bi hilo dobro spavati na lijevoj strani zbog vene koja pumpa krv, a nikad ranije nisam spavala tako. Obzirom da cu na pregled u roku od 7 dana, da trazim savjet od zena koje ste ranije prosle sve ovo, da li je stvarno najbolje spavati na lijevoj strani ili? 😒

Ja sam isto čula da je najbolje spavati i ležati na lijevoj strani zbog bebe jer da je tako najbolja protočnost bebi, ali ja isto tako pokusavam jedan dio noci spavati na lijevom strani a ostatak spavam na desnoj jer sam oduvijek spavala na desnoj. A preko dana nemogu spavat.
    Lilika ista stvar, od kad sam ugledala dvije crtice me noći muče. To kao da nas beba priprema da cemo se morat budit preko noći hehe. Meni tako u prosloj trudnoci svi govorili sad se naspavaj dok mozes, a ja nikako spavat samo sta me u prosloj trudnoci to lovilo pred sam kraj a sad na pocetku.

Ma da, ja lezim na lijevoj strani, a sve me vuce na desnu :D Ali, obzirom da sam vidjela da moze izazvati razlicite reakcije, ne smijem rizikovati sada, valjda se s vremenom naviknemo :) Nadam se :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Ines
    24. Kolovoz 2020. 08:53

Miki94 - evo moje istkustvo sto se spavanja tice. Citav zivot spavam svakako samo na trbuhu nikada. Medutim zadnjih 3, 4 god sam spavala uglavnom na ledima jer sam imala ogromnih problema sa zeludcem, bila na gastroskopiji i otkrivena bakterija pored ostecene sluznice zeludca i jos necega sto sam i zaboravila kako se zove. Znaci ja sam spavala doslovno sjedecki dok mi je muz spavao normalno. I naravno da mi je taj polozaj ostao i dan danas i nema sanse vise da ja spavam skroz vodoravno, glava mi uvijek mora biti malo vislja od ostatka tijela. I kad sam ostala trudna rekla sam sve to svojoj gin i ona mi je rekla da je svakako preporucljivo spavanje na lijevom boku i probat ce natjerat barem dio noci tako spavati, ali naravno posto je kod mene to nemoguce i zbog zeludca i zbog leda sto imam boljku jos od puberteta jer sam naglo izrasla da nece nista biti ako se spava i na ledima i na desnom boku jer meni je i ovako i onako prirodno da se okrecem svakih sat max sat i pol i nikad ne ostanem u istom polozaju. Cak je rekla ako mi je tesko skroz na bok i polubok je dobar, podbacim si ispod leda jastuk da mi ne bude jako opterecenje na leda i nije mi problem spavati, ali se svakako trudim da budem na toj lijevoj strani sto vise..iako kazem ljudima je prirodno da se tijekom noci okrecu i nece nista biti ako spavate par sati na ledima ili desnom boku ili ne znam ni ja sto. Ne bojte se. Meni je prva trudnoca, ali sam bas nekako opustena i ne zamaram se puno time. 

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.