Sanja, uz tebe smo, ja se slazem sa curama, zasto ne odes na hitnu? 🥺 inace, meni su grudi dosta napete i nekako "vruce" i bradavice su mi ultra osjetljive, posebice navecer prije spavanja, bas me pocnu peci pa stanu. Ja moram danas cesce na piskenje 😇 muci me i dalje slabo spavanje (jer me ne muci piskenje jos po nocu😅) i hladno mi je za stopala, pa mozda me to mjehur muci🤔 nego, nekako gledam kao kroz omaglicu, kao da mi je tlak nizak (nije, okej je) ili da se migrena sprema, ali nema glavobolje, pa ne znam od cega bi to moglo biti 🤷♀️ nr usudim se bas u promet, da mi se ne zamanta😩
Da se ja nadovežem na kile 😂 ja imam 51, vidit cemo kolko cu dobit hahah
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sto se tice grudi meni su osjetljivije bile u onom periodu od ovulacije do neke 6te sedmice nego poslije. Sad me gotovo nikako ne bole, malo su samo osjetljivije na jaci pritisak. A da su za nijansu punije, jesu.
Not that fensi, ekšli..
Fancy i Tonkica, danas sam 6+0. Bila sam ja jučer do dr. Dali su mi injekciju progesterona (inače uzimam utrogestane i duphaston, ali utrogestane sad kad je počelo krvarenje vaginalno nema smisla pa umjesto toga propisao svaka 2-3 dana po injekciju i pojačao duphaston). Nisu se nešto uzbuđivali oko mog smeđarenja, rekoše mi samo da mirujem i držim se terapije. Uzv je pokazao malo krvarenje u maternici, ali trudnoća je još bila tu.
Problem je što se jučer predvečer to krvarenje iz sneđeg prometnulo u svijetlo crveno, a ja imam grčeve i bolove. Tako je i danas, s nešto manjim bolovima nego sinoć, ali ipak ih ima, i krv je rijetka, pomiješana sa sluzi.
Ja sam mislila sutra ujutro opet ići tamo, ionako bih trebala zbog te injekcije, a valjda će me na ove nove simptome ponovo pregledati. Ili mislite da već danas idem na hitnu?
Fancy i Tonkica, danas sam 6+0. Bila sam ja jučer do dr. Dali su mi injekciju progesterona (inače uzimam utrogestane i duphaston, ali utrogestane sad kad je počelo krvarenje vaginalno nema smisla pa umjesto toga propisao svaka 2-3 dana po injekciju i pojačao duphaston). Nisu se nešto uzbuđivali oko mog smeđarenja, rekoše mi samo da mirujem i držim se terapije. Uzv je pokazao malo krvarenje u maternici, ali trudnoća je još bila tu.
Problem je što se jučer predvečer to krvarenje iz sneđeg prometnulo u svijetlo crveno, a ja imam grčeve i bolove. Tako je i danas, s nešto manjim bolovima nego sinoć, ali ipak ih ima, i krv je rijetka, pomiješana sa sluzi.
Ja sam mislila sutra ujutro opet ići tamo, ionako bih trebala zbog te injekcije, a valjda će me na ove nove simptome ponovo pregledati. Ili mislite da već danas idem na hitnu?
Ja bi vec danas isla na hitnu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sta se kg tice.
Startam sa 52-53kg
Prva trudnoca +9, druga +6 ( doduse prvo sam izgubila 4), vidit cemo sta ova nosi
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I ja bih otisla na hitnu danas
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sanja skuzila sam te za to krvarenje, zato sam ti i napisala da odes sto prije. 🤞🤞🤞🤞😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji