Da i sad malo mislim ja ću morati izaći iz grupe, vi ste tu sve mršave i sa 50 i nešto kila ulazite u trudnoću, ja neću ni napisat sa koliko sam ušla u trudnoću jer ćete me izbacit, mene čisto sram 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😅😅 Nisi jedina 😀
Sada ne znam da li ti se isplati da ipak ostanes, zbog mene🤪
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Sanja, nadam se da cr sve biti u redu, uz tebe smo
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sanja držim fige da je sve u redu, ali kod takvog krvarenja svakako trebaš na pregled. Javi kako si... 🤞
Sanjarka88 - evo i ja se prijavljujem s terminom za iduci pregled vidim da nas ima par 16.9. pa se i ja pridruzujem 🤞
Nea 💗
Ruza11 Zadnja mi je bila 3.7. Znaci oko 6 tjedana ali meni si ciklusi na 36-40 dana tako da je i ovulacija bila kasnije
To mi je i sam doktor reko
Ali ajde ti budi miran🤦🏻♀️
Meni su ti istoo ciklusi oko 35 dana pa sam osla na ultrazvuk ( najgora odluka) nista se nije vidilooo i onda sam bila u panicii dali se smjestilo di treba..tako da ne brini to je sve normalno nama sa pobrkanim ciklusima 😊
Ma more suza sam isplakala taj dan,al eto smirila me beta u petak 2358
Doduse i dr mi je sam reko da je vj ovulacija bila kasnije (valjda mu jadnom bilo zao kad pocela plakat hahah)
Planiram sljedeci tjedan opet na pregled mislim da bi se sad trebalo vidjet
I opet betu sutra vadit da vidim jel se dupla
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Drage cure, nezz kako vi, ali ja sam se sinoc dizala na wc u 1, 3, 5, 7 i 9. Uopce se nisam naspavalaa 😐😐
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sanja iskreno se nadam da ces zadržati svoje bebice sao strogo miruj ja sam imala velika krvarenja u drugoj trudnoći imala sam hematom i rodila divnu curicu , ja se dižem po cijelu noc nekada manje nekada vise ima li vas kojima su prestale mučnine mene bilo dan ipo popustilo ja mislila završile kada sinoc i jutros opet ludilo ...
Sanja držim fige da sve prođe okej🤞🏽🙏🏽
Vidjela sam cure da pisete da neke piju dosta vode neke malo, ja nemogu popit dvije čaše vode dnevno povraća mi se od nje ali stalno mi se pije i stalno pijem sok od jagode ili čak coca Colu jedino to
Sortiraj odgovore
Najstariji