Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunflower! 🌻
    23. Kolovoz 2020. 09:53

Sanja, nadam se da ce sve biti ok! Drzi se 🙏🏻

Miki94
    23. Kolovoz 2020. 10:05

EmEn9

Da i sad malo mislim ja ću morati izaći iz grupe, vi ste tu sve mršave i sa 50 i nešto kila ulazite u trudnoću, ja neću ni napisat sa koliko sam ušla u trudnoću jer ćete me izbacit, mene čisto sram 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😅😅 Nisi jedina 😀
    Sada ne znam da li ti se isplati da ipak ostanes, zbog mene🤪

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Girl1234
    23. Kolovoz 2020. 10:20

Sanja, nadam se da cr sve biti u redu, uz tebe smo

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Sanja325
    23. Kolovoz 2020. 10:32

Hvala vam, cure, od srca! Javit ću ishod. 

MareiKate
    23. Kolovoz 2020. 11:13

Sanja držim fige da je sve u redu, ali kod takvog krvarenja svakako trebaš na pregled. Javi kako si... 🤞

Ines
    23. Kolovoz 2020. 11:54

Sanjarka88 - evo i ja se prijavljujem s terminom za iduci pregled vidim da nas ima par 16.9. pa se i ja pridruzujem 🤞

Nea 💗

• mare.su
    23. Kolovoz 2020. 12:06

ruza11

mare.su

Ruza11 Zadnja mi je bila 3.7. Znaci oko 6 tjedana ali meni si ciklusi na 36-40 dana tako da je i ovulacija bila kasnije
    To mi je i sam doktor reko
    Ali ajde ti budi miran🤦🏻‍♀️

Meni su ti istoo ciklusi oko 35 dana pa sam osla na ultrazvuk ( najgora odluka) nista se nije vidilooo i onda sam bila u panicii dali se smjestilo di treba..tako da ne brini to je sve normalno nama sa pobrkanim ciklusima 😊

Ma more suza sam isplakala taj dan,al eto smirila me beta u petak 2358
    Doduse i dr mi je sam reko da je vj ovulacija bila kasnije (valjda mu jadnom bilo zao kad pocela plakat hahah) 
    Planiram sljedeci tjedan opet na pregled mislim da bi se sad trebalo vidjet
    I opet betu sutra vadit da vidim jel se dupla

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

Girl1234
    23. Kolovoz 2020. 12:07

Drage cure, nezz kako vi, ali ja sam se sinoc dizala na wc u 1, 3, 5, 7 i 9. Uopce se nisam naspavalaa 😐😐

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Saramala
    23. Kolovoz 2020. 12:13

Sanja iskreno se nadam da ces zadržati svoje bebice sao strogo miruj ja sam imala velika krvarenja u drugoj trudnoći imala sam hematom i rodila divnu curicu , ja se dižem po cijelu noc nekada manje nekada vise ima li vas kojima su prestale mučnine mene bilo dan ipo popustilo ja mislila završile kada sinoc i jutros opet ludilo ...

bebolinka
    23. Kolovoz 2020. 12:29

Sanja držim fige da sve prođe okej🤞🏽🙏🏽
    Vidjela sam cure da pisete da neke piju dosta vode neke malo, ja nemogu popit dvije čaše vode dnevno povraća mi se od nje ali stalno mi se pije i stalno pijem sok od jagode ili čak coca Colu jedino to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.