Momof3, moje sise isto ispuhane skroz 😁
Ja sam doduse prije nekih mjesec i pol prestala dojit svog mladeg tako da su mi se nakon toga “ispuhale” i takve za sad i ostale 🙈
Evo ja sam se probudila bez migrene poslije tva dana agonije! Prva pomisao: Što ću/kako ću danas jesti? Da mi je da jedem samo jednom na dan pa da ne moram više. Najdraže mi je kad pojedem nešto teško, pa se ne moram brinuti za jelo nekoliko sati.🤦♀️🤦♀️
Sanja325, nije još gotovo, drži se. Mislim na tebe⚘💜💓
❤️Hvala.. Ma izgubila sam nadu kad su počeli grčenje i bolovi.. da ne spominjem ispuhane grudi 😔. Hvala što ste tako pozitivne, ja sam ipak aterirala na zemlju. Ovo se više ne čini kao trudnoća, više menstruacija. I da, glava me rastura (valjda i od puno plakanja jučer ).
MissGraz sto se tice vode koliko god mozes, bolje ista nego nista 😉😊 a za "kako vec trbuh", ma boli te dupe 🤭 sta drugi kazu, pa vise manje svi imamo vec nekakav trbuh 😄 bitno da se ti osjecas dobro 😊
Momof evo danas laganini...odmor i chill 😊 sto se tice grudi, meni se nisu nesto povecale nego su onak kao postale punije, a sto se tice boli i osjetljivosti to kako koji dan, nekad vise, nekad manje, a nekad uopce ne 😏
Sanja325 drzim fige da sve bude ok ❤ drzi se ❤
❤️Hvala.. Ma izgubila sam nadu kad su počeli grčenje i bolovi.. da ne spominjem ispuhane grudi 😔. Hvala što ste tako pozitivne, ja sam ipak aterirala na zemlju. Ovo se više ne čini kao trudnoća, više menstruacija. I da, glava me rastura (valjda i od puno plakanja jučer ).
Drzi se 🙏🙏🙏
👦2012💙
Momof3, moje sise isto ispuhane skroz 😁
Ja sam doduse prije nekih mjesec i pol prestala dojit svog mladeg tako da su mi se nakon toga “ispuhale” i takve za sad i ostale 🙈
Ja sam dojila do 4mj, i jadne, sa svakom trudnoćom i dojenjem su sve jadnije
Hej, sorry upadam ko padobranac ali mozes li mi reci koja si sedmica? Zasto ne odes u hitnu odmah, sva ta krvarenja se tretiraju progesteronom, uglavnom utrogestan, znaju i prestati pod t3rapijom ako su bezazlena. Ja ni u kom slucaju ne bih mogla cekati sutra 😰 jesi li vadila betu? Mozes li provjeriti jel beta ok za taj period, mozda nije pocela opadati, mozda je neki hematom...? U svakom slucaju moj savje5 ti je da se zaputis u hitnu na pregled 😟
Not that fensi, ekšli..
Bok curke!
Kako provodite dan?
Dal su se svima povećale grudi i bolne su na dodir?
Kod mene još uvijek ništa i to me brine
Moje se nisu povecale niti su punije samo me bole, posebno bradavice
U prosloj t su se povecale i bile napete, sad nista 🤷♀️🤦♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dok ja sve procitam pa pohvatam baby brain ne da zapamtit.
Sanja 🤞 da je sve u redu, no slazem se sa Fancy, mozda bi stvarno trebala sto prije na hitnu 🤞🤞🤞🤞
Netko je spominjao kile, ja sam na orvom vaganju imala 80, a u prosloj trudnoci sam dosla do 99!!! I sve je bilo u redu, ne zamaram se. Dr mi nije nista onda rekla, samo me sestra malo kao iskorila, ali zapravo nije ni ona, vise u sali.
Meni su izgleda mucnine popustile, sto me naravno malo brine, no vidjet cemo iducih dana. Grudi i dalje bole pa se nadam da je to dobar znak...
E da mi je naci baby watcher...🤔
🤞PREGLEDI🤞❤️
8mj.
Bebolinka 25.08/14.09.
Saramala 26.08.
Joy 27.08.
Mateja91 27.08.
Girl1234 31.08.
9mj.
Ninnach 02.09/08.09.
MissGraz 04.09.
Momof3 07.09.