Cure, bok. Je li imala koja krvarenje (smeđe) u ranim tjednima? Povećao mi je dozu progesteron i moram mirovati.. Inače sam 5+6, na prvom pregledu vidjele su se dvije gestacijska vrećice, zasad bez ploda.. I dan poslije pregleda taj smeđi iscjedak.. Ne moram ni reći koja panika, naročito zato jer mi se odnedavno malo i vrti i boli glava… Ivf trudnoća je pa sam već krcata hormonima, ali nakon današnjeg pregledatmoram uzimati još.. Ima li koja iskustva s time?
Imala sam ja u 6tt, 2 dana nakon pregleda.. ali kako je moja ginekologinja bila na GO morala sam se javiti u bolnicu.. i oni su me pregledali pa se krvarenje/ smeđe pojačalo.. ostavili su me 3 dana u bolnici.. nije bilo ustvari ništa, s bebom sve ok.. rekli su mi da je bilo prerano za pregled.. i da se zna dogoditi čak i nakon spolnog odnosa..
Hvala svima, mislim da je kod mene ipak riječ o onom lošijem scenariju - ja sam pred kraj dana dobila i grčeve i bolove kao u menstruaciji, krvarim i dalje već 2.dan i sad nije smeđe nego crveno.. Uzv imam u petak, ali ću biti u klinici već sutra zbog injekcije progesterona, pa će mi možda i oni potvrditi da je počeo gubitak trudnoće... Uhh.
Ružica čestitammmm. 🤗🤗🤗
Šta se tiče prehrane ja isto ne pazim, jedem sve isto kao i prije normalno, uopće ne gledam to šta bi trebala a što ne, a ni neznam kao što nebi smjela tako da se uopće ne opterećujem s tim, što me pita jedem ali uglavnom me pita kuhano, već za doručak bi mogla ručak hehe
I da jedino šta sam.primjetila da ako pojedem normalno ko šta sam prije jela što se tiče porcije količine hrane mi bude malo loše, trebala bi u biti jesti češće manje obroke a to nikako da izreguliram jer sam u biti gladna samo 3 puta dnevno i eventualno neku voćku ubacim između. A ša se tiče vode nemogu se nikako natjerat da pijem, ja inače nemogu baš pit kao ni sad, jedva se natjeram da popijem bar pola litre nečega kroz dan. A neznam uopće šta pišem više kad ne pijem baš ali eto skoro stalno sam na wc-u preko dana a po noći bar 3 puta.
Hej cure. 😇 Nije me bilo par dana, dosta ste se napisale i evo citam sad unazad i ti EmEn9 kao da si mene opisala. Jedam 3 put dnevno, nikako se natjerat na tekucinu, a piskim non stop. Kad se najedem obicno me zeludac zaboli kao da sam ciglu pojela, a ne neku hranu. Ludilo. Tako da te potpuno raumijem, ali potpuno. 😅 jucer sam osjetila toliko ostru bol dole u trbuhu, nenormalno ostru (ali je trajala mozda nekih 1min), ali uzasno sam se prepala. Kao da me nesto nozem probolo. Dosad sam znala osjetiti bol kao sto je netko ovdje napisao i usporedio sa grcem misica, ali nikad ovako. Uglavnom, hvala Bogu proslo je i nadam se da to nije bilo nista nego namjestanje/sirenje maternice. Pregled mi je 4.9. i imam osjecaj da je vjecnost do toga. Uh.
Nedavno sam pisala za uroinfekciju. Ispostavilo se da je asimptomatska escherichia, dobila sam 2×2 antibiot. dnevno i predpostavljam da je to sve zbog mog malog unosa tekucine. Isprva sam se uzasno prepala, ali onda mi je nekoliko zena ispricalo da je ipak bilo sve ok, a da su je imale u trudnoci.
P.s. trbuscici su vam preslatki, moj se dosta onako zaoblio i tko me god vidi komentira - zar vec?? Meni bude neugodno, jer ne znam jesam onda debela ili sta. A inace nemam stomaka i usla sam u trudnocu sa 58kg, pa mi nije jasno zasto govore zar vec?
Hvala svima, mislim da je kod mene ipak riječ o onom lošijem scenariju - ja sam pred kraj dana dobila i grčeve i bolove kao u menstruaciji, krvarim i dalje već 2.dan i sad nije smeđe nego crveno.. Uzv imam u petak, ali ću biti u klinici već sutra zbog injekcije progesterona, pa će mi možda i oni potvrditi da je počeo gubitak trudnoće… Uhh.
Drzim ti fige! Moja je prijsteljica imala slicnu situaciju i na kraju se ispostavilo da je samo ogroman hematom. Nemoj gubiti nadu. ❣
Hvala svima, mislim da je kod mene ipak riječ o onom lošijem scenariju - ja sam pred kraj dana dobila i grčeve i bolove kao u menstruaciji, krvarim i dalje već 2.dan i sad nije smeđe nego crveno.. Uzv imam u petak, ali ću biti u klinici već sutra zbog injekcije progesterona, pa će mi možda i oni potvrditi da je počeo gubitak trudnoće… Uhh.
Držim fige da sve bude ok.
MissGraz proći će to s antibiotikom. Ne brini. Mene stalno pa muči neki iscjedak a neznam dali bi trebala neku kremu ili ne koristit jer nalaze sam sve radila prije 2 tjedna ali gin do sutra na g.o. i sad neznam valjda će zvat ako nešto nije ok kad vidi nalaze. Prije sam stalno nosila dnevni uložak i sad sam čak uspjela ga maknut jer mi je gin rekla da maknem i svejedno mi je i dalje iscjedak samo možda malo manje nego kad san nosila uložak ali s obzirom da ga uvijek imam pretpostavljam da nije ništa zabrinjavajuće.
Da i sad malo mislim ja ću morati izaći iz grupe, vi ste tu sve mršave i sa 50 i nešto kila ulazite u trudnoću, ja neću ni napisat sa koliko sam ušla u trudnoću jer ćete me izbacit, mene čisto sram 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Misli pozitivnooo.. nemoj se uzrujavati, miruj što više.. što kaže MissGraz možda je hematom.. 🙏🙏
🤞PREGLEDI🤞❤️
8mj.
Bebolinka 25.08/14.09.
Saramala 26.08.
Joy 27.08.
Mateja91 27.08.
Girl1234 31.08.
9mj.
Ninnach 02.09/08.09.
MissGraz 04.09.
Momof3 07.09.
Korra 16.09.