Sanja nadamo se najboljim vijestima 🙏🏻
Vec dobra dva tjedna sanjam i sline mi idu za mandarinama, ne mogu docekat 10. mjesec da ih jedem dan i noc 😅
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
MissGraz ja isto imam urinoinfekciju 😔 isto pijem 2x2 dnevno antibiotike 😏 al za sada pijem dosta tekucine, natjeraj se, ja isto prije nisam pila bas puno tekucine tijekom dana, pa sam si namjestila podsjetnike na mobu dok mi nije sad preslo u naviku 😃
EmEn9 hahahahah sorry moram se smijati, koji razlog za izlaz iz grupe 😂 bas si simpaticna 😁 evo ako te tjesi ja cu napisati koliko kila imam, tj. s koliko sam usla prije trudnoce, a to definitivno nije 50 🤣 za sada imam 85kg...jos nisam dobila nista, ali uskoro cu pocet bujati 😌🤪😄 s viskovima cemo se opterecivati (ako bas zelite) nakon sto sve prođe i sve bude ok 😊 tako da, nemoj nas jos napustiti 😉😊
Sanja držim fige da sve prođe okej🤞🏽🙏🏽
Vidjela sam cure da pisete da neke piju dosta vode neke malo, ja nemogu popit dvije čaše vode dnevno povraća mi se od nje ali stalno mi se pije i stalno pijem sok od jagode ili čak coca Colu jedino to
Ista stvar nikad nisam mogla pit čistu vodu a bome ni sad, baš mi bude slabo, zato ja kupim onaj sok za napraviti pa samo malo stavim u vodu i bude mi to ok.
Za sve koji ne mogu puno vode piti...nije bitno sto pijete, popijte caj, sok, sta god vam odgovara...iako uvijek kazu da moramo pazit na unos secera 😏 tada birajte sokove koje imaju secera 😁
Ili jednostavno druga opcija uvijek mozete unositi namirnica koje sadrze puno vode, pa onda ni ne morate tijekom dana toliko piti...ako jel se ne mozete natjerati 😊
Vjerojatno to sve vec znate 😊 al eto
MissGraz ja isto imam urinoinfekciju 😔 isto pijem 2x2 dnevno antibiotike 😏 al za sada pijem dosta tekucine, natjeraj se, ja isto prije nisam pila bas puno tekucine tijekom dana, pa sam si namjestila podsjetnike na mobu dok mi nije sad preslo u naviku 😃
EmEn9hahahahah sorry moram se smijati, koji razlog za izlaz iz grupe 😂 bas si simpaticna 😁 evo ako te tjesi ja cu napisati koliko kila imam, tj. s koliko sam usla prije trudnoce, a to definitivno nije 50 🤣 za sada imam 85kg…jos nisam dobila nista, ali uskoro cu pocet bujati 😌🤪😄 s viskovima cemo se opterecivati (ako bas zelite) nakon sto sve prođe i sve bude ok 😊 tako da, nemoj nas jos napustiti 😉😊
Uh dobro je, vec sam mislila da sam jedina, sad mi je lakse, heheheeh, ja sam ušla u trudnoću sa 83 i sad tj prosli tjedan sam imala 87 znaci vec 4kg gore, čisto me strah šta će mi reć na pregledu hehe. Dobro ajde neću još izać iz grupe ali ako se ne počnu debljat ću razmislit o tome hehehehe 😂😂😂😂 Ali ne brinem se ja toliko za kg u trudnoći jer sam oba puta dobila 20kg i više i čim sam rodila je otislo , mozda par kg ostalo ali nista zabrinjavajuće.
Bok curke!
Kako provodite dan?
Dal su se svima povećale grudi i bolne su na dodir?
Kod mene još uvijek ništa i to me brine
Korra, trudim se, stalno imam casu vode kod sebe pa gutljaj po gutljaj... ne znam koliko dnevno popijem tako, ali nadam se da je dovoljno... pogotovo zbog te infekcije gin mi je rekao obavezno puno tekucine ali nista slatko sokove i sl. Samo voda.
Maaa sto se kilaze tice, ja jesam 58kg ali imam metar i zilet pa nisam bas neka mrsavica, tj ni blizu nisam 😅 nego eto, cudno mi kad mi neko kaze zar vec trbuh, a ja 12tj. Onda ne znam jesam se samo previse udebljala (bas ne pazim, jedem sta mi se jede i nisam opterecena, jer inace mi bude muka i onda cim malo prodje bas uzivam u hrani 😅) ili mi stvarno raste trbuh. U svakom slucaju, slazem se, o kilima cemo misliti poslje, barem nam sad nije debljanje za zamjeriti, briga nas 😇
Bok curke!
Kako provodite dan?
Dal su se svima povećale grudi i bolne su na dodir?
Kod mene još uvijek ništa i to me brine
Evo ja isla iskoristit s djecom na g.o na more dok mi jos nema skole da se iskupamo a bit cu vjerojatno jos ovaj tjedan jer ionako kad krene ona rutina i obaveze sa skolom nista od odmora. Moram imat sve ispeglano, oprano, na vrijeme skuhano , pa zadaće kontrolirat itd znate i same kako to ide koje imate djecu a ovako cista uzivancija sve napravim ali polako nema nikakvog forsiranja i ono moram jer je škola.
A što se tiče grudi nemogu sad rec da su mi puno vece mozda za pola broja ali su mi punije i teže a bradavice su mi koma osjetljive i velike i gotovo iste kao i kad sam rodila pa dojila. Baš su se pripremile premda neznam kud brže ali to je valjda jer je treća trudnoća pa zato.
Sortiraj odgovore
Najstariji