Slika stomacica su vam super 🙃 Bas je lijepo pogledati. Izgleda da nema niti jedne trudnice koje je malo vise jela, sve ste mi fino manekenski gradjene 😁
Spominjale ste liniju koja se pojavljuje na stomaku, linija negra jel da, tako nesto, je li to inace bude kod svake trudnice ili? 🙃
U mene se pojavila prosli put pred sam kraj tek
Al mislim da nemaju sve trudnice to
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Slika stomacica su vam super 🙃 Bas je lijepo pogledati. Izgleda da nema niti jedne trudnice koje je malo vise jela, sve ste mi fino manekenski gradjene 😁
Evo me, evo me🙋♀️😅 ja sam prije trudnoce fakat voljela papati, imam malu bušu, ali nisam debela, nego jednostavno jaka🤷♀️ imam snazne noge, plecata sam rekli bi kod nas😅🤷♀️ danas sam prosla u Emmezeti kroz redove kolica, jajeta i neke me cijene stvarno ostavile paff 😳 nisam do sad nikad imala potrebu za tim stvarima, pa ne znam jel cijena od 7690kn za kolica puno ili malo🤔🤷♀️ inace jedva cekam da vam se pridruzim na popisu sa terminom poroda🥳 a jos kad saznamo nosim li curu ili decka 🥰 inace meni je pregled sljedeci tjedan, jedva cekam🙏🥰
Spominjale ste liniju koja se pojavljuje na stomaku, linija negra jel da, tako nesto, je li to inace bude kod svake trudnice ili? 🙃
Bome je nisam manekenki gradjena 😂 zbog korone i rada od doma i svega sta se izdesavalo u zadnjih godinu dana, nabila sam 10 - 15 kg viska. Brine me sto sam s tolikim viskom usla u trudnocu, al me ne brinu kile koje cu dobiti u trudnoci. Do sad nisam dobila prigovor od gin za startnu kilazu, ali ocekujem kasnije prigovore. Zato ja vec sad imam trbuh, al def ne trudnicki, to cu jos malo pricekati ☺️
Cure, bok. Je li imala koja krvarenje (smeđe) u ranim tjednima? Povećao mi je dozu progesteron i moram mirovati.. Inače sam 5+6, na prvom pregledu vidjele su se dvije gestacijska vrećice, zasad bez ploda.. I dan poslije pregleda taj smeđi iscjedak.. Ne moram ni reći koja panika, naročito zato jer mi se odnedavno malo i vrti i boli glava... Ivf trudnoća je pa sam već krcata hormonima, ali nakon današnjeg pregledatmoram uzimati još.. Ima li koja iskustva s time?
Bome je nisam manekenki gradjena 😂 zbog korone i rada od doma i svega sta se izdesavalo u zadnjih godinu dana, nabila sam 10 - 15 kg viska. Brine me sto sam s tolikim viskom usla u trudnocu, al me ne brinu kile koje cu dobiti u trudnoci. Do sad nisam dobila prigovor od gin za startnu kilazu, ali ocekujem kasnije prigovore. Zato ja vec sad imam trbuh, al def ne trudnicki, to cu jos malo pricekati ☺️
Hahahha, tu smo definitivno slicne 😆 Ja imam svoj trbuh, tako da se jos ne moze 100% skontati da sam trudna. Nekad pozelim da se to pocne sto prije vidjeti, ali kad skontam, nekada ce vjerovatno doci vrijeme kada ce mi ga biti dosta, i cekati da se porodim 😊😊 Ali, nama je to sad sve zanimljivo, pa sve da prodjemo prije reda 😀 Tako da, i ako se uhvati jos kilograma, vjerujem da cemo mi to skinuti nakon poroda 😁
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Sanja325 imala sam ja. Smedji sluzavi iscjedak vrlo često, tamno smedju krv i jednom crvenu krv sa grudvicama. Imala sam ultrazvuk poslije te crvene krvi i beba je u redu. Nisam imala nikakav smedji iscjedak već tjednima poslije toga. Ne znam zašto sam uopće krvarila. 🤷♀️
Sanja325 imala sam ja. Smedji sluzavi iscjedak vrlo često, tamno smedju krv i jednom crvenu krv sa grudvicama. Imala sam ultrazvuk poslije te crvene krvi i beba je u redu. Nisam imala nikakav smedji iscjedak već tjednima poslije toga. Ne znam zašto sam uopće krvarila. 🤷♀️
Emmie, hvala, ovo me utješio. ❤️
Sanja235 🌼Drago mi je da sam mogla podijeliti svoje iskustvo. Mogu shvatiti kako ti je. Kad sam vidjela crvenu krv sa grudvicama bila sam 100% uvjerena da je sve gotovo i počela sam plakati. Ali nije je više bilo poslije toga i sa bebom je sve u redu. Sad me smeđarenje više ne brine kao prije.
Sanja235🌼Drago mi je da sam mogla podijeliti svoje iskustvo. Mogu shvatiti kako ti je. Kad sam vidjela crvenu krv sa grudvicama bila sam 100% uvjerena da je sve gotovo i počela sam plakati. Ali nije je više bilo poslije toga i sa bebom je sve u redu. Sad me smeđarenje više ne brine kao prije.
A Emmie, kako je bilo s grčevima? Jesi li imala ikakve bolove uz smeđarenje ili kakve druge nuspojave?
Sanja235, nisam imala bolova niti grčeva. Kad mi je išla crvena krv imala sam slabu bol nisko u leđima.
Sortiraj odgovore
Najstariji