Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    22. Kolovoz 2020. 18:13

Miki94

Slika stomacica su vam super 🙃 Bas je lijepo pogledati. Izgleda da nema niti jedne trudnice koje je malo vise jela, sve ste mi fino manekenski gradjene 😁
    Spominjale ste liniju koja se pojavljuje na stomaku, linija negra jel da, tako nesto, je li to inace bude kod svake trudnice ili? 🙃

U mene se pojavila prosli put pred sam kraj tek
    Al mislim da nemaju sve trudnice to 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jagodica125
    22. Kolovoz 2020. 18:42

Miki94

Slika stomacica su vam super 🙃 Bas je lijepo pogledati. Izgleda da nema niti jedne trudnice koje je malo vise jela, sve ste mi fino manekenski gradjene 😁

Evo me, evo me🙋‍♀️😅 ja sam prije trudnoce fakat voljela papati, imam malu bušu, ali nisam debela, nego jednostavno jaka🤷‍♀️ imam snazne noge, plecata sam rekli bi kod nas😅🤷‍♀️ danas sam prosla u Emmezeti kroz redove kolica, jajeta i neke me cijene stvarno ostavile paff 😳 nisam do sad nikad imala potrebu za tim stvarima, pa ne znam jel cijena od 7690kn za kolica puno ili malo🤔🤷‍♀️ inace jedva cekam da vam se pridruzim na popisu sa terminom poroda🥳 a jos kad saznamo nosim li curu ili decka 🥰 inace meni je pregled sljedeci tjedan, jedva cekam🙏🥰

• Bebanomoje
    22. Kolovoz 2020. 19:05

Miki94

Spominjale ste liniju koja se pojavljuje na stomaku, linija negra jel da, tako nesto, je li to inace bude kod svake trudnice ili? 🙃

Bome je nisam manekenki gradjena 😂 zbog korone i rada od doma i svega sta se izdesavalo u zadnjih godinu dana, nabila sam 10 - 15 kg viska. Brine me sto sam s tolikim viskom usla u trudnocu, al me ne brinu kile koje cu dobiti u trudnoci. Do sad nisam dobila prigovor od gin za startnu kilazu, ali ocekujem kasnije prigovore. Zato ja vec sad imam trbuh, al def ne trudnicki, to cu jos malo pricekati ☺️

• Sanja325
    22. Kolovoz 2020. 19:18

Cure, bok. Je li imala koja krvarenje (smeđe) u ranim tjednima? Povećao mi je dozu progesteron i moram mirovati.. Inače sam 5+6, na prvom pregledu vidjele su se dvije gestacijska vrećice, zasad bez ploda.. I dan poslije pregleda taj smeđi iscjedak.. Ne moram ni reći koja panika, naročito zato jer mi se odnedavno malo i vrti i boli glava... Ivf trudnoća je pa sam već krcata hormonima, ali nakon današnjeg pregledatmoram uzimati još.. Ima li koja iskustva s time? 

Miki94
    22. Kolovoz 2020. 20:02

Bebanomoje

Miki94

Bome je nisam manekenki gradjena 😂 zbog korone i rada od doma i svega sta se izdesavalo u zadnjih godinu dana, nabila sam 10 - 15 kg viska. Brine me sto sam s tolikim viskom usla u trudnocu, al me ne brinu kile koje cu dobiti u trudnoci. Do sad nisam dobila prigovor od gin za startnu kilazu, ali ocekujem kasnije prigovore. Zato ja vec sad imam trbuh, al def ne trudnicki, to cu jos malo pricekati ☺️

Hahahha, tu smo definitivno slicne 😆 Ja imam svoj trbuh, tako da se jos ne moze 100% skontati da sam trudna. Nekad pozelim da se to pocne sto prije vidjeti, ali kad skontam, nekada ce vjerovatno doci vrijeme kada ce mi ga biti dosta, i cekati da se porodim 😊😊 Ali, nama je to sad sve zanimljivo, pa sve da prodjemo prije reda 😀 Tako da, i ako se uhvati jos kilograma, vjerujem da cemo mi to skinuti nakon poroda 😁

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Emmie
    22. Kolovoz 2020. 20:29

Sanja325 imala sam ja. Smedji sluzavi iscjedak vrlo često, tamno smedju krv i jednom crvenu krv sa grudvicama. Imala sam ultrazvuk poslije te crvene krvi i beba je u redu. Nisam imala nikakav smedji iscjedak već tjednima poslije toga. Ne znam zašto sam uopće krvarila. 🤷‍♀️

• Sanja325
    22. Kolovoz 2020. 20:43

Emmie

Sanja325 imala sam ja. Smedji sluzavi iscjedak vrlo često, tamno smedju krv i jednom crvenu krv sa grudvicama. Imala sam ultrazvuk poslije te crvene krvi i beba je u redu. Nisam imala nikakav smedji iscjedak već tjednima poslije toga. Ne znam zašto sam uopće krvarila. 🤷‍♀️

Emmie, hvala, ovo me utješio. ❤️

Emmie
    22. Kolovoz 2020. 21:05

Sanja235 🌼Drago mi je da sam mogla podijeliti svoje iskustvo. Mogu shvatiti kako ti je. Kad sam vidjela crvenu krv sa grudvicama bila sam 100% uvjerena da je sve gotovo i počela sam plakati. Ali nije je više bilo poslije toga i sa bebom je sve u redu. Sad me smeđarenje više ne brine kao prije. 

• Sanja325
    22. Kolovoz 2020. 23:15

Emmie

Sanja235🌼Drago mi je da sam mogla podijeliti svoje iskustvo. Mogu shvatiti kako ti je. Kad sam vidjela crvenu krv sa grudvicama bila sam 100% uvjerena da je sve gotovo i počela sam plakati. Ali nije je više bilo poslije toga i sa bebom je sve u redu. Sad me smeđarenje više ne brine kao prije.

A Emmie, kako je bilo s grčevima? Jesi li imala ikakve bolove uz smeđarenje ili kakve druge nuspojave? 

Emmie
    23. Kolovoz 2020. 00:31

Sanja235, nisam imala bolova niti grčeva. Kad mi je išla crvena krv imala sam slabu bol nisko u leđima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.