Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    22. Kolovoz 2020. 09:52

Ja sinoc zaboravila popit Duphaston... Valjda nece nista biti 😐

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• mira222
    22. Kolovoz 2020. 09:59

Girl1234

Ja sinoc zaboravila popit Duphaston… Valjda nece nista biti 😐

Samo nastavi danas kako si pila do sada.... I meni se desilo 🙄

Girl1234
    22. Kolovoz 2020. 10:13

mira222

Girl1234

Ja sinoc zaboravila popit Duphaston… Valjda nece nista biti 😐

Samo nastavi danas kako si pila do sada…. I meni se desilo 🙄

Hocuu 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Sunflower! 🌻
    22. Kolovoz 2020. 10:20

Jutro curke, samo da prijavim da je za dorucak bila pasteta 😂😂
    Sanjarka, svaka cast na trudu i angazmanu oko tablica! 💪🏻
    Moj pregled je 27.8. sada u cetvrtak pa mozes zapisati 😁
    Btw, jesi ti pisala i na temi Ljetne bebe 2016? Moj najstariji sin je tada roden i dosta sam pratila temu iako nisam bas pisala... Zvuci mi ko da se sjecam tvog nadimka? 🤔🤔

joy
    22. Kolovoz 2020. 10:20

Meni nije jasno kako imam 2 termina za porod haha
    Samo je 22.3. 😄
    A na pregled idem 27.8. privatno 😊

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

Korra
    22. Kolovoz 2020. 10:21

E i od silnog provlacenja pastete u nasim razgovorima...jutros sam morala za dorucak jesti pastetu i svijeze kifle 🙈😂 

bebolinka
    22. Kolovoz 2020. 10:31

🤣🤣🤣🤣🤣 eh ta pašteta!

Saramala
    22. Kolovoz 2020. 11:25

26.8 pregled , cure koliko ste čekale rezultat Nifty testa ja sam se nadala da cu ga dobiti do kraja tjedna evo nista jos .
    Sto se tiče opreme ja lagano se spremam uvijek sam ovakva požurim iako imam od curice najmlađe svega doslovno sada mislim da nosim dječaka ali to je moja samo intuicija svakako bilo dječak ili cura odlučila sam se za nova kolica ja sam se zalijepila za Alliexpres boze kakve robice ima za dječicu cekam rezultat i bacam se u shopping jer iskreno mislim da cemo ove zime biti u karanteni zbog virusa tako da necemo imati bas izbora za opremu 

Emmie
    22. Kolovoz 2020. 12:29

Saramala čekala sam jedan tjedan. Radila sam Vision test koji  se šalje u Italiju na obradu. Da sam izabrala drugačiji test kao Harmony na primjer koji se šalje u SAD, čekala bih do dva tjedna. 

Korra
    22. Kolovoz 2020. 12:30

Saramala ja sam jos u iscekivanju rezultata Niftya, radila sam ga u utorak i gin mi je rekla da ce rezultati biti u ponedjeljak ili utorak...cca za tjedan dana...pa se nadam da nece kasniti 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.