Bok svima! Moj termin pregleda je 2.9.u bolnici i 8.9. Moja gin.
Na rezultate Panorama testa čekala sam 10 dana... Jedva dočekala!
Ja sam isto luda već od čekanja tih rezultata. Danas je 5 dan , jedva čekam više.🤗🤗 Termin pregleda još nemam reko mi je gin na panorama testu da se javim svoj gin za naručit za pregled kad mi dođu rezultati da nije potrebno prije. S tim da sam vidjela na internetu kao da se glavni pregled i utz za bebu radi u 12 tjednu a znaci ja uopce u 12 tjednu necu imat pregled, recite mi jeste vi imale pregled tocno u 12 tjednu?
Ja imam pregled 07.09.
EmEn9 to se radi taj kombinirani od 11.-13 +6 tj, ali ako si radila panoramu, rekla bi ti da ti taj pregled nije potreban.
Pa da ja sam radila u ponedjeljak tekli mi moguce do petka evo Nije bas nestrpljivo je to čekanje negdje sam vidila da je netko čekao 10 dana 😬valjda necu biti te srece i ja imam sada taj pregled u 12 tjednu to ti je ta genetska obrada preko UZV
EmEn9, taj kombinirani se radi od 11-14 tt. Ako nisi uradila test, ili ako ne uspiju izmjeriti nuhalni nabor kod bebe, onda rade drugačiji test poslije 14tt, koji nije baš precizan kao onaj u 11-14 tt.
Ako si radila panoramu i sve je u redu, onda je kombinirani probir samo još jedan indikator da je sve ok. Inače, testovi tipa Panorama su precizniji od kombiniranog probira.
Ok ja sam mislila da se to ne odnosi na taj kombinirani test nego da se to odnosi na ta neka mjerenja bebe kao da je to samo utz. Onda dobro valjda je panorama dovoljna. Hvala cure 😉
Kombinirani je grupa testova koji daje jedan rezultat. Vjerujem da uzmu slijedeće u obzir kad računaju rizik:
1. Nuhalni nabor bebe
2. Godine majke
3. Odredjen protein u krvi majke
Ja sam isto luda već od čekanja tih rezultata. Danas je 5 dan , jedva čekam više.🤗🤗 Termin pregleda još nemam reko mi je gin na panorama testu da se javim svoj gin za naručit za pregled kad mi dođu rezultati da nije potrebno prije. S tim da sam vidjela na internetu kao da se glavni pregled i utz za bebu radi u 12 tjednu a znaci ja uopce u 12 tjednu necu imat pregled, recite mi jeste vi imale pregled tocno u 12 tjednu?
12tj obicno bude prvi veliki ultrazvuk i onda opet sa 20tj
Tako je meni bilo
Kombinirani sam radila u bolnici ne ovisno o tom utz sa 12tj
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
12tj obicno bude prvi veliki ultrazvuk i onda opet sa 20tj
Tako je meni bilo
Kombinirani sam radila u bolnici ne ovisno o tom utz sa 12tj
Ok hvala, kužim. Ma neću niš forsirat kad mi dođe taj nalaz od panorame ću ju zvat da se narucim i to je to ako bude smatrala da je bitan taj pregled u 12 tjednu će mi vjerojatno reć da dođem odmah a ako ne će me normalno naručit i gotovo.
Jutro curke, samo da prijavim da je za dorucak bila pasteta 😂😂
Sanjarka, svaka cast na trudu i angazmanu oko tablica! 💪🏻
Moj pregled je 27.8. sada u cetvrtak pa mozes zapisati 😁
Btw, jesi ti pisala i na temi Ljetne bebe 2016? Moj najstariji sin je tada roden i dosta sam pratila temu iako nisam bas pisala… Zvuci mi ko da se sjecam tvog nadimka? 🤔🤔
Jesam da ❤️
Koji mjesec si rodila tada? Moj je 6mj 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji