Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mea
    21. Kolovoz 2020. 14:51

Joj cure, zasto ste mi spominjale pastetu, znaci nije mi se jela do sad, a sad samo na nju mislim 

• Bebanomoje
    21. Kolovoz 2020. 15:08

Mea

Joj cure, zasto ste mi spominjale pastetu, znaci nije mi se jela do sad, a sad samo na nju mislim

😂😂😂
    Evo mozda ti pomognem-ovaj tjedan sam luda za majonezom i salamom, pasteta je proslost😂😂

Sunflower! 🌻
    21. Kolovoz 2020. 15:11

Jao sad bi i ja pastetu, a nisam ju jela ne pamtim od kad 🙈
    Mislim da odoh kad malo popusti vrucina u setnju do ducana 😂

bebolinka
    21. Kolovoz 2020. 15:15

🤣🤣🤣🤣 ubila sam vas sa paštetom

Fancy
    21. Kolovoz 2020. 15:20

Koliko se vi zene generalno zdravo hranite od pocetka trudnoce? Utjesite me i recite mi da nisam jedina koja nije bas uvela previse voca, orasastih plodova, zelenisa... 😰 meni mucnine i nedostatak apetita ne daju da puno jedem. Jedem kuhano i jedem uglavnom kuci. Pojedem mozda 1 vocku dnevno, i to na silu... izbjegavam gazirano i mazalice tipa pastete, salama, mada ne mogu reci da ih ne jedem povremeno za dorucak, cak sam i hrenovke jela s pocetka dosta... u sustini ja jedem istu hranu kao sto sam i prije jela, malo me savjest grize jer ne uvodim vise voca i sl, al jednostavno ne mogu, sve mi je.. 🤢

Not that fensi, ekšli..

Emmie
    21. Kolovoz 2020. 15:25

Mea evo i ja non stop mislim na kokošiju paštetu (ali samo argetu😂)  i pitam se gdje bih mogla da je kupim.

Korra
    21. Kolovoz 2020. 15:34

Fancy ja isto dok su me mucnine drzale nisam bas jela puno niti bas puno voca...sad se kao trudim jesti vise voca ali mi nekako ne pase nista kiselkasto, pa iskreno ne uspjevam bas puno jesti...mozda poslije bude bolje 😊 sad trenutno ne mogu na silu nista pojesti sto mi ne odgovara 😏

Malamarelice  i ostali kog zanima, evo slikice mog trbuha 😊
    https://ibb.co/qCtdcbR

Sunflower! 🌻
    21. Kolovoz 2020. 15:41

Korra trbuh ti je bas sladak, nazire se mala loptica 😁
    Ja isto nisam nes od voca, jedem ko i inace, zapravo a i inace voce nekako slabo jedem, nemam bas naviku isko klince stalno forsiram da jedu 🙈

malamarelica
    21. Kolovoz 2020. 15:43

Ja isto ne mogu reci, jede mi se parizer pa ga jedem. Ne znam, osjecam krivnju, ali ne znam uopce sta bih vise jela.jedem i variva i sve, ali nikako ne mislim da se bas zdravo hranim. 
    Joj, Korra, super ti je trbuh! Bas je trudnicki, a ne ko moj, kad sjednem, 3 slaufa 😔 stvarno se vec brinem zasto je samo meni tako. Je li ima vas jos koje ste 12 i vise tjedana, a da imate bas skembu?
    Ono sto me tjesi je da sam dobila onu liniju i pupak mi je skroz drukciji, prije je bio tako lijep i uzak uvijek, a sad je otisao ukoso. Bas smo muz i ja gledali i ne mozemo vjerovati kalo se izoblicio. Uglavnom, evo slike https://ibb.co/7GJpqWw

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Korra
    21. Kolovoz 2020. 15:57

Mateja91 hvalaaa 😊
    Malamarelice hvalaa 😊 oooo ne daj se zavarat, imam i ja 3 slaufa kad sjednem 😂 iako je to vecina ostataka od prije trudnoce, jer sam se udebljala 😂 ali naravno i dio male loptice koja raste 😁
    Ja generalno isto jedem sve normalno, ali me pocelo vuci jako na slatko u zadnje vrijeme 😊 nekako mi najbolje odgovara 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.