Izgleda da mi trudnicee nebi smijeli jesti vise nista..kako su prije ljudi jeli sve i pili sve pa imaju zdravu djecu..ja sam u drugoj trudnoci iz straha pazila na svee i opet bio spontani...sada se uopce necu toliko mucit i citat sta smijem sta ne...sve cu jest al umjereno naravno 😁
Jutro curke 😒 ja nocas zaspala tek negdje oko 2h-3h ujutro😩 zadnjih par noci spavam taaako raskomadano - tj ne spavam. Imate kakav savjet protiv nesanice? U kombinaciji sa mucninom😅🤦♀️
Ja sam prosli tjedan bila luda za pastetom 😁 znam da se ne smije, ali sam dva ili tri dana za redom jela ju za dorucak, i to one dvije male argete. Citala sam da treba izbjegavati jetrene pastete, tako da ja uzmem obicnu kokošju. Puno mi vise pasu slane i zacinjene stvari, tako da sam morala jesti pastetu 😅
Meni se bas jede sve nezdravo i sve sto ne smijem, a zbog mucnina si jos i popustim. Moram malo da se dovedem u red
Izgleda da nista ne bi trebalo jesti ja sam tune u drugoj trudnoći jela neograničeno iako je se ne smije inace jesti previse ali jednostavno sam volila , sinoc sam jela školjke i hobotnicu jednostavno ne znam da sve izbjegavam sto bi mi ostalo za pojesti voće i povrće bas dobro preperem jedino sto sam izbacila je sushi iako sam ga pojela dva puta rođena sam na moru i jednostavno ne mogu da ne jedem te neke stvari a ni sam znala da se pašteta ne bi smjela jesti mislim da sve treba jesti sto je zdravo pa i ono sto ne bi se kao smjelo jesti bar umjereno , ja sam u jednoj trudnoći dobila trovanje od pizze pretpostavljam od gljiva i završila par dana u bolnici to je bilo bas strasno
Jagodice razumijem te, ja zadnjih par noci isto spavam isprekidano 😔 ujutro se onda osjecam bas fuj 😏
Mea ja isto bi mogla samo zivjeti otkako su mi mucnine bile pocele na nezdravoj hrani i na slatkome 😁 ali evo otkako su se smanjile mucnine trudim se vratiti na neku normalniju i zdraviju prehranu, al ne ide mi jer mi je dosta toga odbojno 🥴
Netko je spomenuo metalni okus u ustima, nemam ga, ali definitivno mi neka hrana nema vise isti okus 😕
Korra mi smo tu negdje po tjednima i danima, kakav je tebi trbuh, vidi li se? Ja kad sjednem samo se sve preklopi. Nista kao kod ovih ostalih cura.
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Ruza11 bas ti je sladak trbuscic 😊
Sto se tice hrane, i ja mislim da je sve dobro u umjerenim kolicinama. Iako ja ne jedem recimo prsut, meke kravlje sireve, zelenu i kupus salatu, tunu i sirova jaja. Iskreno mislim da se nista lose ne moze dogoditi i da se pojede tu i tamo, ali ovako sam mirnija pa eto 😊
Baby P 03/21 💙
Malamarelica mislim da jesmo, ja sam danas 12+5 😊 trbuh se onako nazire, vise imam osjecaj da sam napirena stalno nego da je trudnicki trbuh...mislim i jesam stalno napirena 😂 i kod mene se sve preklopi kad sjednem...nije mi nekako to jos to 😊 al ok, moramo biti strpljive 😁
Ako uspijem stavim slikicu poslije 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji