Curee samo da javim da mi je beta2358.0❤️
Morala sam izvadit da budem mirna nakon sta dr nije nista vidio na ultrazvuku
Ej draga i ja danas vadila
Moja je 9796.0
Koji si ti tjedan. Ja sam 4+4 i idem na utz 27 sada iako znam da je rano….zbog spontanog me narucili ranije
Ajme moja beta za 4+4 ❤️
Da nisu duplici? 🥰
Pa visoka da al ju nisam pratila....neznam jel se pravilno dupla...nisam imala u planu ju vaditi al eto.... poznanica radi u labu hihi. Ili sam vise trudna ili blizanci hm.... Ma strah me ... Tako mi bila i prije visoka.....u 6 tj mislim 13000 bila. Iako po tablici bas je velik raspon tih vrijednosti....
Jesi ti vadila....
Curee samo da javim da mi je beta2358.0❤️
Morala sam izvadit da budem mirna nakon sta dr nije nista vidio na ultrazvuku
Mare cestitam, mi smo isti dan ugledale plusic ❤
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Vidim danas aktivno nisam stigla sve popratit...posao, dućan, ručak i iznenada poziv dolaze sutra nest kopat...pilili stabla, raskrčuj...komarci me pojeli, no nasaftala se česnjakom...dođem doma zaboravila čokolade, a radim čokoladne mufine, moram opet u dućan...ma bas me briga otišla i mirisala na novi češnjak No.5 parfem, divota ....evo gotova sa 4 turom, legla i odo pročitat sve šta ste pisale.....
Vam se desilo da se naglo dignete i presječe vas...ja se zaboravila i naglo dignula prema naprijed...bas me zaboljelo i sad još uvijek malo osjetim malu napetost i bol
Emmie sad vidim promaklo mi, čestitam na dobrom nalazu :)
EmEn9 sad pročitala šta ti se desilo, malo me smirilo, bebe su zaštićene...ali bol baš zabrine
Od hrane jedem sve, ne pazim previše...Bebolinka zarazila sve paštetom :D paštetu sam tamanila na plaži zajedno sa paprikom :) sad sam više za sendviče...
Buše su vam super <3
Oprema,robica - planiram što kasnije kupovati oko 12mj, za kolica bi 2u1 zbog sjedalice što je i Ardennais pisala
Ružice čestitam na dečkiću i dobrom nalazu
Mare super za betu
Svima sa mučninama želim vam da što prije prođu..
Uživajte u vikendu
Blossom i mene presiječe ali baš nisko,sa strane 😳
Ja se nadam da ništa ne može biti, pazit ću od sad kako se ustajem, nisam uopće razmišljala da na to trebam pazit..al jednostavno se zaboravim i ta bol onda zabrine :(
Ja na mobu ne vidim sta sam napisala...otišlo mi pod tvoj citat...zaljepim opet
.
Ja se nadam da ništa ne može biti, pazit ću od sad kako se ustajem, nisam uopće razmišljala da na to trebam pazit..al jednostavno se zaboravim i ta bol onda zabrine :(
Blossom , hvala ti na toplim riječima. Lakše mi je malo.
Moja bol poslije ustajanja se nalazi u preponama na strani, jaka je, oštra i traje nekoliko sekundi. Danas me toliko zabolilo da sam jauknula glasno kad sam izlazila iz auta. Nisam se zabrinula oko toga (čudo jedno) jer znam da tijelo prolazi kroz mnogo promjena u trudnoći pa je valjda od toga.
Ovdje imamo veliku promjenu vremena sa jakim vjetrom. Dobila sam migrenu kao nikad do sada. Evo me ležim sa hladnom bocom punom pepsi max-a na čelu😄. Ne smijem uzeti ubuprofen koji mi jedino pomaže. Nadam se da ću moći zaspati jer mi san potpuno ukloni migrenu. A kako zaspati od boli?!🙄
Emmi znam kako ti je tako i meni, samo ibuprofen od 600 pomaže, tako sam i neki dan ležala u mraku u sobi dok nisam zaspala, užas.
Blossom mene isto prilikom ustajanja presječe nisko dole ako ne pazim, s obzirom da mi se već par puta desilo sad malo pripazim kad se dižem, treba se polako dizat i bude sve ok. 🤗
Jutro :)
Hvala vam drage <3
Emmie nadam se da si uspjela zaspati i da ne boli više..
Sortiraj odgovore
Najstariji